2015 Şubat Anneleri

3.170 doğum
5. gün 2.900
28. gün 3.530 doktor az almış tedavi gerekebilir dedi
32. gün 3.845 ebe tedaviye gerek yok emzirdikten sonra sağ ver dedi

kaç kilo almış bilemiyorum
Ben anlamadim neden sana az kilo almis diyorlar?benim oglani hesapladim seninkinden daha az almis.ama ne vakit dr gotursek,cok guzel,sahane filan diyo.anne sutune devam,cok yaramis diyor..o zaman benim ki acayip zayif olmali.zayif degil de kilo alimi az olmali,neyse yani bence sen bunlara cok kafayi takma,uzulme.bence senin kizin kilo alimi sahane.bizimki 3580 dogdu,26. Gununde 4000 idi,dr cok begendi kilo alimini...

nasil yani ,odadami bekliyorsun uyanana kadar?
senin kokunu aliyorsa ondan olabilir
bana hastanedeki ebenin biri bebegi uzaga koy demisti yatagini,sutun kokusunu alir dedi
ben kadina inanmamistim ama oyle olabilirmiki gerçekten
Ben sürekli bebişin yanındayım acaba onu ben mi uyarıyorum ki çıksam mı odadan?
Ben bebegi kontrol icin odasina ne zaman gitsem %80 uyaniyordu..anladik ki benim kokumu aliyor.artik,kontrole esimi gonderiyorum,kolay kolay uyanmiyor:)) ebenin soyledigi dogru o zaman..
Ben genelde emzirirken uyuya kaliyor bebek,yatagina yatirip cikiyorum odadan,sonra uyanip aglayinca yanina gidiyorum.cogunlukta da ev islerimi rahatlikla tamamlayabiliyorum..

Bu gece de ben uyucam arkadas babası baksın dedim:) sonuc hala oturuyorum .
Bırakasım yok

Kizlar siz bebisleri nasil giydiriyorsunuz. Ev 25derece. Kizimin anli isilik olmus. Bi de emerken kafasi cok terliyor.ozellikle kafasinin koluma dayanan kismi ter içinde kaliyor .ve orda hemen isilik olusuyor.
Benim ev 24 derece.oglanin ustunde de yarim kollu bir body,ustune bir tulum o kadar..ayaklarina muhakkak patik giydiriyorum soguk almasin diye..uykudan kalkinca usumesin diye ya penye yelek giydiriyorum yada sirtina pazen battaniye sariyorum..isilik orgu yelekten oldu bizde artik giydirmiorum

Ben anlamadim neden sana az kilo almis diyorlar?benim oglani hesapladim seninkinden daha az almis.ama ne vakit dr gotursek,cok guzel,sahane filan diyo.anne sutune devam,cok yaramis diyor..o zaman benim ki acayip zayif olmali.zayif degil de kilo alimi az olmali,neyse yani bence sen bunlara cok kafayi takma,uzulme.bence senin kizin kilo alimi sahane.bizimki 3580 dogdu,26. Gununde 4000 idi,dr cok begendi kilo alimini...
Saglik ocagindaki ebe, bizim icin anne sutuyle ayda 600 gr alsa yeterli dedi.

Yine ter bastı kafamı camdan çıkardım sokaklar tarçın kokuyor

Tarçın dedimde sütlaç.çekti canım.. Mmmm

Ben bebegi kontrol icin odasina ne zaman gitsem %80 uyaniyordu..anladik ki benim kokumu aliyor.artik,kontrole esimi gonderiyorum,kolay kolay uyanmiyor:)) ebenin soyledigi dogru o zaman..
Ben genelde emzirirken uyuya kaliyor bebek,yatagina yatirip cikiyorum odadan,sonra uyanip aglayinca yanina gidiyorum.cogunlukta da ev islerimi rahatlikla tamamlayabiliyorum..

Gazını çıkarmadan mı yatırıyorsun? Peki kusarsa ya ben odadan iki dakika ayrılsam da habire gelip bakıyırum kesin kokumu alıyor o zaman.

kızlar bugün haftalardır çok övülen önerilen fiyatı uçuk özel bi doktora götürdük bebiş ı yaşlıca bi doktor bakayım anlatıldığı gibi mi dedik gittik adam o kadar uzman gözüküyo ki gerçekten söylediklerini sizede söyleyeyim ışınıZe yarar belki dedim bazıları su ver bazıları verme diyo dedim ben ver diyenlerdenim dedi günde iki defa bi çay kaşığı.3 saatten önce emzirme artık dedi ilk verdiğin memeyi 5 dk ver çünki çok aç olup hızlı emer ikinciye 15 dakika ver olabildiğince dik tutarak emzir dedi.kalça gelişim geriliği çıktı çift bez öneriyorlar genelde onun etkisi yok havlu koyacaksn dedi.en çok şaşırdğim yemeni kısıtlama o gaz yapar bu gaz yapar diye kuru fasulye nohut brokoli hepsini ye sütten gaz geçer diye bişey yok dedi çok şaşırdım.odaya günde iki defa on dakika buhar yap ketıl ı odaya getirip dedi Buhar makinesine gerek yok dedi
Nerde cnm bu dr?

Su gazlar girdii gibi niye cikmaz arkadaş off emdigi 8 dk gazin cilesi 58 dk :( otomatik gaz çıkarma makinesi yapsinlar yaa sevmiyorum hiç su isi. Herif guya program bitince geliodu yataga gaz cikarma isi ondaydi bu gece. Netdeee sızdı kesin tv katsisinda oh ense kebap uyu keyifle:(

Offf okadar yprgunumki uyku akiyo gozumden kocis misil misil uyuyo onada kiyamiyorum ise gidiyo diye butun gun cam sildim Mutfak dolaplarini sildim yemek yaptim derken bu cadinin uyanasi geldi uyusada bende yatsam artik

Back
X