2015 Şubat Anneleri

Ben iki gün uyguluyorum 3. Gün pert.bilmiyorum beceren var mı ama gün geliyor sancısı oluyır sabahtan akşama kadar ağlıyor. Emzirme falan dünya umrunda olmuyor o zaman. Belki kitabı tam anlamıyla okuyunca oluyordur.

Okuyorum ama çok uzun yaw. Bir de her yaptığım şey Hatalı ebeveyn olmamı sağlamış okudukça sinir oluyorum. Senin bebiş hiç kesintisiz altı saate kadar uyuyabilirmiş haberin olsun.

kizlar benim oglanin kakasi çogaldi
dakka basi pirt pirt , bide guzel uzerime isedii
pazartesi sabah dr randevum var , 4 kg olurmuki o zamana kdr :)))))))
1 haftada 500 gr da çok ama hayal kurmamak lazim, ayda 2 kg yapar :))))))))
Hahah sen bide tecrubelisin ben her degisimde ust bas degisiyorum pipiyi dikip iseyiveriyo sakillesip altini toparlayana kadar

Eger 2ay cekmezsen para emante aliniyormus tekrar almak icin sigortadan islem yapman gerekiyormus esgm'nin sitesinden yattigini gorebilirsin canim

Ben doğum parasının bi kısmını aldım diğerini de nisanda alacakmisim.. Taksit taksit yapmışlar eskiden hepsini bir veriyorlardı.

Neden güneşlenmiyelim ki
Ki d vitamini eksikliğide çok kötü ama emşn ol BHA daha fena ...çok kilişe ama kalıtsal bişey yoksa d vitamini on dk güneşte kalmakla bile yrteri alınır.benm kızdığım nokta test yapılmadan ne akla hizmet herkese veriliyo..biz her işi abartıyoruz ...ilaç sektörü kazansın diye heba ediliyo ufacıklar
Oglumda aynen senin gibi dusundum kullanmadim. AMa ben gunluk dusenli 15 dk guneslenmiyorum. Hamilelikte de guneslenmedim. Bebeklerim hafif parantaz bacak doguyor sonra geciyor. 2,5 yasindaki oglumun da gunes gordugu gunler cok az. Direk kullanmayalim deyip gecemedim bu defa. Kendim kemik agrilari yasadim d vit eksikliginden. Genetik bir durum da yok. Ama cocukluktan biraz eksik geliyor dogumla emzirmeyle kritik duzeyde eksik oluyor.
Katki maddeleri cok zararli. Ogluma 2 yasina kadar paketli urun yedirnemis biriyim. Ama ilk cocugumda zararliymis dedim kullanmadim pisman oldum. Sonucta hamileyken ictigimiz vitamin ilaclari da cocuga geciyor.
Dogal ortamda yasayabilsek apartmanda kapali kalmasak keske

Ilerleyen sayfalarda okumussundur canim surulen yeri isitiyomus o yuzden bir damla surecekmissin bana kimse soylememisti o yuzden avucuma bolca dokup surmustum bebegim agladi ertesi gun yine surdum yine agladi kipkirmizi olmustu tabanlari yavrumun cope attim bende...

Ah canım benim kıyamam. Söylediğin iyi oldu nereden bilelim ki bir da ka olucağını.

Ayağımda sallıyorum tam yatağına yatırırken Uyanıyor. Aspiratörü evdekiler ses olmasın diye açmıyor bütün yemek kokusu evin içinde. Midem Kalkıyor. Her gelene söyledim ama o aspiratör hiç açılmadı. Kapı cam açıyolar ev soğuyor bu sefer de odadan çıkamıyoruz.
Yaw orasi senin evin senki bir suru koca insana ders veren kadin kendi evindekilere nasil sozunu geciremiyosun onlar seni dinlemiyosa sen yap yemek mi yapiyolar git ac aspiratoru cammi actilar git kapat bir iki kere yapinca anlarlar herhalde bunlari yaparkende kendi kendine soylen arif olan anlar baktin anlamiyolar acik acik soyle yatak odasindan da cik lutfen bide bebek arabasinin markasi ne netten bakip videosunu yukleyeyim sana

Ben iki gün uyguluyorum 3. Gün pert.bilmiyorum beceren var mı ama gün geliyor sancısı oluyır sabahtan akşama kadar ağlıyor. Emzirme falan dünya umrunda olmuyor o zaman. Belki kitabı tam anlamıyla okuyunca oluyordur.
Bende iki gun yaptim kv geldi duzen bozuldu p.tesi baslamayi dusunuyorum tekrar umarim basaririm...

Doğum Parasını rapor süresi bittikten 20 ila 45 gün sonra alabilir mişiz yani nerdeyse Haziran ayına denk geliyor
Raporlar iki şekilde sisteme işleniyor. Ya rapor bittikten sonra ya da onar günlük sürelerle. Eğer on günlük işlenmişse alınabilir ama diğer türlü rapor sonunda alınır.

Aynısı bizde de olmuştu. Sonuç: biri doğurursa 2 aydan önce gitmiycem. Çok düşüncesizlikmiş. Gittiklerimden özür bile dilesem olur....
Valla sorma ya gercekten oyle. Ben zaten asla gitmem hemen asiri yakinim olcak ki anca. Hayir bi de gliyosun uzun yoldan biliyosun yemek ikram edecekler mutlaka. Yani daha bebeklw ugrasmaktan yeri geliyo biz kendimize yemegi zor yapiyoruz bi de misafirle ugras..

Mevlidi sirf o yuzden yapiyorjm herkes gelsin gorsun diye yok illa tek tek cift cift gelecekler. Tamam sagolsun gelsinler de bi iki ay gecsin en azindan ya.. valla bi garip bu insanlar..

Back
X