2015 Şubat Anneleri

Deneyimli anneler ALlahınızınseverseniz bu bebeler geceleri ne zaman uyuyacak,ne zaman ağlamadan sakince duracaklar.
Sabah reklamlarda hamile kadın karnını okşuyor ve bebeğim gelince seni tüm sıcaklığımla saracağım. Gibi bir şey söylüyor.
Farketmeden içimden dedim gelsin de gör gününü.

Deneyimli anneler ALlahınızınseverseniz bu bebeler geceleri ne zaman uyuyacak,ne zaman ağlamadan sakince duracaklar.
Sabah reklamlarda hamile kadın karnını okşuyor ve bebeğim gelince seni tüm sıcaklığımla saracağım. Gibi bir şey söylüyor.
Farketmeden içimden dedim gelsin de gör gününü.

gündüz uykusu nasıl gündüz çok uyursa gece uyumak istemez
yani benimki öyle
gündüz uyumazsa gece 2 defa uyanıyor ama gündüz uyursa saat başı uyanıyor
gündüz çok uyutmak istemiyorum bende bu yüzden

Bundan sonraki en büyük bedfuam beben emzik almasın olacak...

Ahh emzik ahhh ne olurdu bebem alıp da seni cork cork emseydi :KK43:
Amann emenler ne yaptıkı.o uyumayıp ağlayacağı zaman emziğide kabul etmiyor.yani bwnimkinde çok işe yaramadı.gereksiz zamanlarda emiyor.

kızlar benim kanamam bitti ama son 3 gündür yoğun şekilde akıntım oluyor altımı ıslatmış gibiyim neredeyse
yumurta akı gibi sanki yumurtluyorum
sizde durumlar nedir veya neden böyle olduki

gündüz uykusu nasıl gündüz çok uyursa gece uyumak istemez
yani benimki öyle
gündüz uyumazsa gece 2 defa uyanıyor ama gündüz uyursa saat başı uyanıyor
gündüz çok uyutmak istemiyorum bende bu yüzden
Gündüzde saat altıda uyanmıştı bir saat uyudu sonra işte şimdi uyudu. 4 - 5 saat uyanıktı.
Dün gece ağlamadı ama sağa sola döne döne perişan oldu çok sıkıntısı vardı o da kaka ve ancak sabah yapabilde.işte gece bize zehir oldu bir kaka yüzünden. Yani merak ettiğim bu işler ne zaman düzene girecek.
Bazende gayet güzel uyuyor. Gece de uyuyoor gündüzde.

Gündüzde saat altıda uyanmıştı bir saat uyudu sonra işte şimdi uyudu. 4 - 5 saat uyanıktı.
Dün gece ağlamadı ama sağa sola döne döne perişan oldu çok sıkıntısı vardı o da kaka ve ancak sabah yapabilde.işte gece bize zehir oldu bir kaka yüzünden. Yani merak ettiğim bu işler ne zaman düzene girecek.
Bazende gayet güzel uyuyor. Gece de uyuyoor gündüzde.

aynen benimkide öyle
dün gece hiç uyuyamadı sağa sola dönüp ıkınmaktan
kakasını yapamadı sabah 6 bucukta uyandı yine yapamadı ta 8 de yaptı birdaha uyumadı şimdi memede uyudu
ıkınamıyorlar daha ancak kendilerini sıkıyorlar
kıpkırmızı oluyor kafası bile sıkarken kendini
1 ayımız daha var tahminimce
2 ayı doldursak daha rahat edeceğiz gibi geliyor bana

Gaz olmasın diye Vişne suyu bile içmezken evde nohutlu yemek olduğunu öğrendim hadi bakalım be dicem şimdi?

Benmkinin Aslan:) yükseleni
Kova Aslan ikilisi baya iddialı bişey olmuş :p
Yaw ben de baktım ama her sitede farklı çıktı,en doğru hangisi ki acaba,siz nerden baktınız ?? Benim kızıma da bakar mısın,7 Şubatta saat 08.20 de Diyarbakır da doğdu :)

Gaz olmasın diye Vişne suyu bile içmezken evde nohutlu yemek olduğunu öğrendim hadi bakalım be dicem şimdi?

ya valla üzülüyorum senin durumuna :(
odaya kapandığın için seni unuttular heralde evde
bebeği alıp göster bence onlara
bakın bu benim yavrum ve bu evde bizde yaşıyoruz yemeklere dikkat edin de
hadi kv bişey diyemem de yardımcı kime yardıma gelmişki eve

demekki bu saatden sonra sarilik fln olunmuyor :))
ordaki degerlerre bakarsan gun geçtikçe çogaliyor
ilk gun için bile 17 deger diye biliyorum
sen su dr u bi degi$sen acil olarak, çocuk dr umu seni yoruyor boyle ?

Dr bir değil ki hastane rutin takip istiyor.
Gata üni hastanesi ya araştırıyor her şeyi.
Dün zaten dr düşmeye başlamış artık sorun yok 1. Ayın bitimine gelin Dedi.

bu sabah da yattığımız bölümdeki dr aradı 15. Gün gelin diye( Gelecektik zaten de) geldik sütümden örnek aldılar anne sütünden mi diye. 11 çıktı ciltte yine Dr bu gün için sorun edecek bir değer değil düşer dedi. Şimdi tiroid sonucunun çıkmasını bekliyoruz.

Eger 2ay cekmezsen para emante aliniyormus tekrar almak icin sigortadan islem yapman gerekiyormus esgm'nin sitesinden yattigini gorebilirsin canim
Emanete alındı Yazılan parayı ayın 8-14 arası ziraat Bankası'ndan alabilirsin ay fark etmiyo ki ben hep öle aldım

ya valla üzülüyorum senin durumuna :KK43:
odaya kapandığın için seni unuttular heralde evde
bebeği alıp göster bence onlara
bakın bu benim yavrum ve bu evde bizde yaşıyoruz yemeklere dikkat edin de
hadi kv bişey diyemem de yardımcı kime yardıma gelmişki eve

Yemek bana yapılıyır bir de. Yemeği kv yaptı yardımcı yapsa yemem de şimdi ne olucak uff

Raporlar iki şekilde sisteme işleniyor. Ya rapor bittikten sonra ya da onar günlük sürelerle. Eğer on günlük işlenmişse alınabilir ama diğer türlü rapor sonunda alınır.
Valla ben sigortanın yalancısıyım öle dediler sadece doğum parası için e zaten rapor sürem 2 Mayıs'ta bitiyo almam Haziran'ı bulacak yani

Back
X