Yaw ben de baktım ama her sitede farklı çıktı,en doğru hangisi ki acaba,siz nerden baktınız ?? Benim kızıma da bakar mısın,7 Şubatta saat 08.20 de Diyarbakır da doğdu :)
Koç burcu canım benim de yükselenim koç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw ben de baktım ama her sitede farklı çıktı,en doğru hangisi ki acaba,siz nerden baktınız ?? Benim kızıma da bakar mısın,7 Şubatta saat 08.20 de Diyarbakır da doğdu :)
Aa ay burcuna nasıl bakmamısım hemen ben de bakim :)Kova burcu erkeğine de bir Aslan karakteri yakışır yani. Bir de ay burcuna baktım o da ikizler çıktı tam havalı olmuş benim kızım.
Alır tatile gidersin işte.Valla ben sigortanın yalancısıyım öle dediler sadece doğum parası için e zaten rapor sürem 2 Mayıs'ta bitiyo almam Haziran'ı bulacak yani
Veriliyo biz aldık 320 gibi bişeydi sanırım,eşim hemen kendi üstüne yaptırmış bebeği,doğum parası da ona yattı aylık çocuk paraları da ona yatcak..
Yemek bana yapılıyır bir de. Yemeği kv yaptı yardımcı yapsa yemem de şimdi ne olucak uff
aynı benim kv
kuru fasulye yediremedi turp ye diyor bu seferde
sen çocuk doğurduğuna eminmisin demiştim
kibarca anne gaz yapıyor nohut suyuna ekmek banayım de sadece
baktım surat yapıyor eşine söyle yada gaz yapan yiyeceklerin listesini as dolaba ona bakarak yapsınlar
Yok kiz sen seker kullanmiyordun galiba .yani aliskanliiginsaniyordum da.ye tabi ne istiyorsan:)Artık yiyorum pasta bile yem. Bebiş Doğdu diye yiyebilirim sandım. Yoksa yememem mi gerekiyor?
Diken üstündeyim resmen yaa.
2.ay asimizi olduk kızlar ilki iyiydi de bu fena ya 2 bacaktan bi koldan çok ağladı eylul..ateş yapmasın diye önceden calpol verdim inşallah çıkmaz ateşi falan
Yok kiz sen seker kullanmiyordun galiba .yani aliskanliiginsaniyordum da.ye tabi ne istiyorsan:)
Kiz alel acele bagliyorum bezi yi ede yetisemiyorum hizina valla.dr a bez goturmem lzm kesin iseyecek :)Hahah sen bide tecrubelisin ben her degisimde ust bas degisiyorum pipiyi dikip iseyiveriyo sakillesip altini toparlayana kadar
Eti niye yemiyorsun.demir eksikligin olursen daha iyi bikirsin tabide.su dolababi liste as neyiyceksen.canim istedide yapsinlarKendim yapmıyorum da dışarda falan yerim bazen işte pasta Sütlaç falan. Yaw kırk gündür et yedirmediler bir de bana. Doğru düzgün et yemek istiyırum. Abuk sabuk sebzelerle pişirdiler yiyemedim hiç.
Öğretmen eşim de.. Ne dahil ne değil bilmiyorum canım,öyle bişey dedi yanlış hatırlamıyosam..Buna sut parasi dahil mi? Esinin gorevi ne memur mu? Benm de esimin uzernd cocuk ama senin dedgn kadar cok yatmams bize niye farklı ki. Esim de emekli sandigi bu arada
Ne yapıyoruz doğum parası için ? Ben sadece çocuk yardımı için bi dilekçe yazmami istediler onu yazdımBuna sut parasi dahil mi? Esinin gorevi ne memur mu? Benm de esimin uzernd cocuk ama senin dedgn kadar cok yatmams bize niye farklı ki. Esim de emekli sandigi bu arada
Valla ne yap et gaz yapacak sey yeme.dun den beri mahvolduk halada uyyamiyor dogru duzgun benimkiLitchett: 39930918 .!.:Yemek bana yapılıyır bir de. Yemeği kv yaptı yardımcı yapsa yemem de şimdi ne olucak uff
Inşallah cnm bnm sağlık ocagi da tüm 2 aylık bebekleri çağırmış :) bebişler ciyak ciyakti :) meğer bnm kızım pek narin agliyormus :)))Offbi gitsinler artik ya
oy Kıyamam ins ates cikmadan atlatrsiniz
2.ay asimizi olduk kızlar ilki iyiydi de bu fena ya 2 bacaktan bi koldan çok ağladı eylul..ateş yapmasın diye önceden calpol verdim inşallah çıkmaz ateşi falan
Inşallah cnm bnm sağlık ocagi da tüm 2 aylık bebekleri çağırmış :) bebişler ciyak ciyakti :) meğer bnm kızım pek narin agliyormus :)))