2015 Şubat Anneleri

banyo bile fayda etmedi benimkine, yarim saatden fazla uyumuyor, en ufak firsatda daliyor ama gaz dan uyyamiyor, surekli hik hik, kucakda tasiyinca gak gak otuyor ama bitmiyor meret ne gazmis be, bi an once yaz gelsin diye dua ediyorum, yaza kadar hareketlenirse biter belki gazi ..
çok tanıdık sanki bizi anlatıyorsun :))

banyo bile fayda etmedi benimkine, yarim saatden fazla uyumuyor, en ufak firsatda daliyor ama gaz dan uyyamiyor, surekli hik hik, kucakda tasiyinca gak gak otuyor ama bitmiyor meret ne gazmis be, bi an once yaz gelsin diye dua ediyorum, yaza kadar hareketlenirse biter belki gazi ..

Bizimkiler hep mi gazli yaa benmki de oyle

Off patladımm sıkıntıdan yav. Dışarı çıkmak istiyorum.

Ben de kuru pasta yemek istiyorum ama yok eve getren yer de yok:( cok canim çekti ya aksama da kalmiyor esime gelirken al desem de nafile

akşama yemeğe misafirim var yatıyada kalacaklar
bütün yemekleri yaptım sorun yok da
bir şu çorbayı yapamıyorum yaa
pratik şehriyeli tavuk çorbası bilen varmı
terbiyeli yapamıyorum bir türlü

Kalkınmada oncelikki bolgede misinz bu yardimda o etkiiyor olablir mi miktari? Ben ogretmen esim arastrmaci yüksek muhendis devlette ikimizde memuruz ama 180 mi ne yatmis bize en az alan biziz ya niye farkli ki sinir oldum:)

Dogum belgesini işyerine bildrdi sistemr girince otomatik hesaplanip yatmis sanirim

Canim onlarn senden habersiz olmamasi imkansiz ozele de gitsen bildiriliyor hersey takipte kayitta. Zorunluluk yok dense de zorunlu bi nevi:) sizij sağlık ocagndaklr gevşek demek ki

Bunun ayibi yok ki iki kasik tat fazlasi zarar bana rahatszlk veriyor yoksa yerdm çok güzel olmuş de cekil kenara

çoğunluk sirt ustu yatıyor bnmki. Yan yatrinca kızıyor deviriyor kendini zaten sirtustune geri.Ufak bi yastik koyup yandan egim veriyorum kusmugu kacmasn ggenzine diye takipteyim zaten sık sık
Alla alla bana neden bişi yatmadı ki

Bitiyor ne demek la. Bir tane mi pastane var.

Yok burda pastane urunu cok gidiyor kadinlar genelde misafre pastaneden aliyor. Isyerleri de aliyor aksama kuru pasta kalmiyor kalan da iyi olmuyor tekrar da cikarmiyorlar taze. Haftasonu sabah dokuzda onda bile bicok sey bitiyor uyuz oluyorum. Pastane cok da pastanelerde is yok

Yok burda pastane urunu cok gidiyor kadinlar genelde misafre pastaneden aliyor. Isyerleri de aliyor aksama kuru pasta kalmiyor kalan da iyi olmuyor tekrar da cikarmiyorlar taze. Haftasonu sabah dokuzda onda bile bicok sey bitiyor uyuz oluyorum. Pastane cok da pastanelerde is yok
Bana da eşim ilk günlerde değişik değişik bulup getiriyordu bol antep fıstıklı beyaz çikolatalı Üfff sonra baktım kutu kutu yiyorum alma dedim ama aşırı tatlı isteğim var.

akşama yemeğe misafirim var yatıyada kalacaklar
bütün yemekleri yaptım sorun yok da
bir şu çorbayı yapamıyorum yaa
pratik şehriyeli tavuk çorbası bilen varmı
terbiyeli yapamıyorum bir türlü

Misafir hemi de yatilö masallah sana takdir ettim cok;) corba konusu benim de zayıf oldugum konu yardimci olamiycam. Burda bi çorbaci var dehset guzel corbalari arada ordan takiliyoruz diyorum esime adamla tencere basi fiyatta anlassak da hergun bi tencere corbamiz olsa :)

Alla alla bana neden bişi yatmadı ki

Farklidir belki isleyis bilmiyorum ki baksana tutarlar bile tutmuyor birbirini

Kalkınmada oncelikki bolgede misinz bu yardimda o etkiiyor olablir mi miktari? Ben ogretmen esim arastrmaci yüksek muhendis devlette ikimizde memuruz ama 180 mi ne yatmis bize en az alan biziz ya niye farkli ki sinir oldum:)

Dogum belgesini işyerine bildrdi sistemr girince otomatik hesaplanip yatmis sanirim

Canim onlarn senden habersiz olmamasi imkansiz ozele de gitsen bildiriliyor hersey takipte kayitta. Zorunluluk yok dense de zorunlu bi nevi:) sizij sağlık ocagndaklr gevşek demek ki

Bunun ayibi yok ki iki kasik tat fazlasi zarar bana rahatszlk veriyor yoksa yerdm çok güzel olmuş de cekil kenara

çoğunluk sirt ustu yatıyor bnmki. Yan yatrinca kızıyor deviriyor kendini zaten sirtustune geri.Ufak bi yastik koyup yandan egim veriyorum kusmugu kacmasn ggenzine diye takipteyim zaten sık sık
Aynen öyle yaptım canım. Ama dışardan da yemek söyleyemiyorum aç kaldım bugun.

Bana da eşim ilk günlerde değişik değişik bulup getiriyordu bol antep fıstıklı beyaz çikolatalı Üfff sonra baktım kutu kutu yiyorum alma dedim ama aşırı tatlı isteğim var.

Ya zaten istanbuldan alistigim tipte olanları yok burda.orda envai cesit lezzetli kurabiye kuru pasta oluyor. Burda cikan bikac cesit onlar da daha ev tipi amatör cesit fakat o bile aradi mi olmuyor iste. Ben de buldu mu cok yerim tatli da istiyor canim boyuna. Buranin bir yoresel tatlisi var kurabiye gibi ici disi köpük gibi ama o köpük bi bitkinin kökünden yapılıyor canm nsl cekiyor da bebeme dokunur mu bilmiyorum alerjik olablir cunku

Yemeği ocaga attim cayimi aldim elime keyif yapmak için son bir saatim. Bi de corba yapablrsem kizanim uyurken iyi olurdu

Back
X