2015 Şubat Anneleri

Bu arada sutun en yagli kismi en sonunda yani bir memeyi sonuna kadar emzirip digerine gecin...sut sagmak sutu arttirir hele ki su siralar hormonlar fazlayken...bebegin ememedigi sutu sagip koyun 2 saat icinde tekrar sut dolacaktir, doldur boşalt yontemi...bir de kendi sutunuzu biberonla vermeye alistirin mutlaka, cok rahat edersiniz ben 9 aylikken ise basladigimdan basaramadim ne yazik ki. Biberon ve emzik almadi kucuk cadi

Akrep muhtemelen,sobalar yeni kurulmuş o doğduğunda,ekim sonu Kasım başına tekabül ediyo o da Diyarbakırda..
Benimde kirazlar çiçek açtığında doğdun diyordu annem ama babam sağolsun bütün çocuklarına günlük yazmış orda saati dakikası yazıyor.

Evet canim 112 gun ben her ay alicam esgm'nin sitesinden takip ediyorum yatip yatmadigini her ilcenin sgk farklimi bilmiyorum ki dun bankadan parayi alirken ne kadar sure cekmezsem emanete aliniyo diye sordum 2 ay icinde cekmezseniz emanete aliniyo tekrar cekmek icin sgk ile gorusuyosunuz dedi
Raporun Parça Parça mı onaylandı ki neden öyle ?

Bir de sakin devamli sirtustu yatirmayin kafasinin arkadi dumduz olmasin, yan yatirmaya calisin hem fazla sutu kusarsa Allahkorusun bogazina kacmaz yan yattiginda

Geçen akşam kızım da acı acı ağlıyodu hemen 1 çay bardağı su kaynattım içine de yarım çay kaşığı kimyon attım 5 dk demlendirdim süzüp ılıtıp 3 çay kaşığı içirdim bebişime,bizde işe yaradı..omuzumda poposuna vurarak hoplattım da bu arada..
bebege verince bi zarari olmazmi canim ya ben korkarim direk vermeye
ama kendim hemen içiyorum sutumden geçsin sifa olsun insallah

Ayni durumu yasiyoruz saat 6 dan beri
keske belli saattlerde olsa
dunden beri uyumadi dogru duzgun canim :(
oyle kolik gibi belli bi saatde aglamiyor
sadece uykusuna izin vermiyor gazi, kucaga laip dolastirinc ageniriyor
az once kakasinida yapti çokca, emzirdim iki defa genirttim koydum yataga, 1h15 dk uyyor ilk defa bu kaadr uzasi dunden beri uykusu
daha çok kuçuk dayanamiyorki yavrum :KK61:

ah be babacim ben sana ne deyimmm
çocuklari erken yatirip erken kalkmaya alistirmis
sabah 6 da kalkip geliyolar, geçde yatirsam kalkiyor kizim
yarin okul yok diye bu saati beklettim uuyumadilar hala , insallah ise yarar
ama benim pilim bitti çok uykum var

3 aydan sonra hareket etmeyye basliyoalr gaz sorunu azaliyor
gerçi benim çocuklar geç hareket eder ama umut fakirin ekmek kapisi napicaksin
Canım nasıl hareket.bende onu soracaktıM bu gaz ne zaman bitecek diye.
Akşamüstü kucağımda ağlaya ağlaya dolaştım.çok gerildim uykusuzumda eşimi aradım.gel yıkayalım sakınlessin diye işim çıktı dedi bende ip koptu.
Gözlerim şişti ağlamaktan
Akşam saatinde bir şey oluyor bu miniğe.gün geçtikçe akıllanacağına kötüye gidiyor sanki. Sessiz uykucu bir şeydi değişiyor hergün

Bu arada sutun en yagli kismi en sonunda yani bir memeyi sonuna kadar emzirip digerine gecin...sut sagmak sutu arttirir hele ki su siralar hormonlar fazlayken...bebegin ememedigi sutu sagip koyun 2 saat icinde tekrar sut dolacaktir, doldur boşalt yontemi...bir de kendi sutunuzu biberonla vermeye alistirin mutlaka, cok rahat edersiniz ben 9 aylikken ise basladigimdan basaramadim ne yazik ki. Biberon ve emzik almadi kucuk cadi

ben sağdıktan sonra biberonla veriyorum acaba benim kız bu yüzdenmi bugün durup dururken emziği aldı acaba

Canım nasıl hareket.bende onu soracaktıM bu gaz ne zaman bitecek diye.
Akşamüstü kucağımda ağlaya ağlaya dolaştım.çok gerildim uykusuzumda eşimi aradım.gel yıkayalım sakınlessin diye işim çıktı dedi bende ip koptu.
Gözlerim şişti ağlamaktan
Akşam saatinde bir şey oluyor bu miniğe.gün geçtikçe akıllanacağına kötüye gidiyor sanki. Sessiz uykucu bir şeydi değişiyor hergün
valla her turlu hareket iste :)
dönüyolar ,saga sola abaniyoalr
bi tane oyuncak var mesela uzeri kopru gibi, altina yatiriyorsun koruye oyuncak asili oluyor onu yakalamaya çalisiyoalar 3-4 ay civari
hani sezeryandaki gaz için yuruyorsunuz ya hareket ediyorsunuz bebekelrde oyle, olduklari yerden kipirdadiklarinda bitecek insallah izdirab

Canim selam yazmadan duramadim...boyle tipler yuzunden ben de bunalimin esigine gelmistim.ayni benim kizimi anlatyorsun.3400 gr dogdu.3100 ciktik hastaneden.1 ay sonunda 3900 gr di. Sonra her ay 1 kg aldi.6 aylikken 7,5 kg di.1 yasinda 10 kg.
her sey gayet yolunda bence doktorun ne diyorsa ona devam et.bebegin de gayet saglikli. Sutu cok olan ve asiri yagli olan bir anne grubu var ki ben onlardan degilim ama yine de bebegimi sadece kendi sutumle besledim.

Bu sut olayi yuzunden cok yipratt kendimi. Oysa hamilelkte hep sutum cok bol olacak gibi gelmisti. Kocaman olmustu goguslerim.. Megersem fos buyumusler :( neyse dedigi gibi doktoru dinlemeli herkesin bebesi tosuncuk olamiyor... Onemli olan saglikli olmasi...

Sıcak havluyu karnına mı koyuyorsun? Zeytinyağını da karnına mı sürüyorsun?
Zeytinyagini bacaklarina ayaginin altina gobegine masaj yaparak suruyorum hep nemlendiriyor hem rahatlatiyor bebegi kaslarinin gelisimindede faydali diyor kv havluyu gobegine ve ayagina sariyorum burda havalar isindi soguk olunca karnindan havluyu hic eksik etmiyorum

kabiz olmusum , ikinmak zorunda kaldim ve hemoroidlerimin sayisi ve buyuklugu artti galiba
:(
ya niye erkek dogmamisim ben anlamiyorumkii
oturamiyorum bile, çocugu nasil emziricem bakalim, goguslerimde aciyor
her tarafim dokuluyor yaniiii

Zeytinyagini bacaklarina ayaginin altina gobegine masaj yaparak suruyorum hep nemlendiriyor hem rahatlatiyor bebegi kaslarinin gelisimindede faydali diyor kv havluyu gobegine ve ayagina sariyorum burda havalar isindi soguk olunca karnindan havluyu hic eksik etmiyorum
bu dediklerin gaz için mi iyi geliyor canim ?

bu dediklerin gaz için mi iyi geliyor canim ?
Evet gaz icin butun duydugum yontemleri uyguladim oglum lpg deposu gibi cok cani yaniyo nasil caresiz agliyo boyle rahatlatmaya calusuyirom birde papatya cayi veriyorum sakinliyor

Back
X