- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 333
- 38
Yapma yav.. Hiç umut yok desene.. Ama varya az akıllansın Nasıl intikam alıcam, gıcık anne olucam.Ahhhhhb ahhhh şu mızır mızır hallerini hiç sevmiyorum ben ayazda Tuna da da öyle zaten, konuşamadıkları için öyle olduğunu umuyorum Ama deli oluyorum, sürekli ıhh ıhh diye geziyor ortalıkta tavuk gibi.. Bi de vurmaya başladı ayaz, sinirleniyor direk vuruyor, sabahları aç gözünü diye vuruyor, memeyi sonra oğlum deyince vuruyor, yemek yemek istemezse vuruyor, falan filan ne yapacaksam onu
Biz o günleri bence göremeyeceğiz cicim hayal :)) ben Tuna'yı da gördüm ayazın durum zaten ortada akıllanmaz bunlaro üç yaşındaki çocuk bi de kız, kızlar biraz farklı olabiliyor hiiiiiç ümitlenmeyek bence havamızı alırız
![]()

O vurma işi Tuna'da da var. Bakıcı teyzesi ahh ahhhh falan diyip bi yerlere vuruyor, ondan gördü sanırım. Mesela düşünce falan ben hiç yere vurmam teyze ahh ederim seni filan diyor. Bide çok sevinince vuruyor Tuna. Sanırım sevgisini Nasıl belli edeceğini şaşırıyor. Yazık yavrucuklar bişey bilmiyor ki. Sapı samanı karıştırıyorlar demek ki