2015 Şubat Anneleri

Kesinlikle ben 6ya da razıyım :halay:

:KK70::KK70: Eveeeeeet bu yaz kamp yazı ayaz için aklımda çok şey var ama bakalım, inşallah rahat bırakırlar da beni oğlunla baş başa bi yaz geçiririm, hiç sanmıyorum ama bakalım:cool:
kıyamam sana 6 ya bile razıyım dedin ya içim gitti ne kadar uykusuzsunki 6 bile geç geliyo sana :(

yazın yine birileri olurmu evde? annem gidecek demiştin kv mi gelir? yazın niye gelsinki okullar bitince. bence başbaşa kalırsınız :)

Risk tabi ki var canım ama en azından uyansalar bile sallanarak yada memede değil de kendi kendilerine uyuyorlar bu bile çok rahatlatıyoe insanı. Berat 2 yaşında olunca evde birde bebek olacağı için bıraz daha zor olacağını düşündüm yalnızca.
Belki de ikisini de yatağına koyarsın birlikte uyur lar kolayca:21:
Canım naptın, nasılsın? Güzel vakit geçirdiniz mi kardeşinle? :))

Selam hanımlar.dun geceki emmeden uyuma seferberliğimiz mükemmel geçti.ikimizde önceki gecenin yorğunluğuyla güzel uyuduk.talep bile etmedi derken sabah ki öğle öncesi uykusunda cildirdi.yanina pepe koymuştum.sinirden nasıl ısırıyor.valla bi ara da sinirden ben de isiriyodum pepeyi gizliden.a nalı kızlı şiddet uyguluyoruz oyuncağa.:KK70:
Salonda yer yatağında yatiyoduk.uzak diğerlerinin odaya diye .ses yapıyorlar. ama kalkıp dolaşıyor gunduz.hem ağlıyor hem geziyo.attim yatağına.n asilsa ağlıyor aglamisken beşiğine de alissin.o ynadi uyudu şükür.geceye Allah kerim.

Başarısız sütsüz bebe biiskuvisinden sonra bugünde sutsuz yumurtasız kek yaptim.guzel oldu.serradan da tam not aldı.tabi keki görünce diğerleri de istedi.onlaarada normal yaptım.ev kek doldu.yemek yok.:KK70:

kizin atesi var ,oglen okuldan geldi usuyorum basim agridi okulda fln dedi , vucudu sicak deildi bakmadim termometruyle
aksam geldi yorgun bitkin okuldan ates 39
galiba oglende vardi baksaydim keske ama ne bileyimkiii
îmdi yorgan dosek yatiyor ,terletmeye çalisiyorum u$uyorum diyo
pazartesiye kdr gider bu

hakan da bugun uykudan beri daha iyi azaldi oksurugu istahi biraz var agzini açiyor artik sevdigi seylere

kıyamam sana 6 ya bile razıyım dedin ya içim gitti ne kadar uykusuzsunki 6 bile geç geliyo sana :KK43:

yazın yine birileri olurmu evde? annem gidecek demiştin kv mi gelir? yazın niye gelsinki okullar bitince. bence başbaşa kalırsınız :)
Sorma canım vahim durumdayım uyku konusunda ama napcan :işsiz:

Yok kv 17sine kadar burda olacak ama o hafta sonları gidiyor zaten, sonra 1 temmuza kadar seminer dönemi okulda o dönemde ayazı da yanımda götürcem, gelmicek.. Yazın da sürekli gel burda kal diyecekler adım gibi eminim veya görümcem ayaz için burda bende kalmak isticek :KK43: ayyyy bi de Amcamlar geliyor bir ay sonra Almanya'ndan onlar da sürekli gel diyecek veya onlar gelecek :KK43: offff şimdiden yoruldum yazı düşününce

onlarla gezöek hala çok zor canım napalım biraz daha sabredicez. yorulmayı zorluk çekmeyi kabullenerek gezmeye gidince daha iyi oluyor en azından :)
Evet haklısın canım dahaçok küçükler ;) Sabah çok erken çıktık kahvaltı bile yapamadık yanımıza birşeyler aldık. Öyle olunca Alp'in yeme düzeni değişti birde uyumayınca tam çılgına döndü :))) eve geldik yemek yedi uyudu rahatladı

kızlar bir şey sorucam. katlanabilen park yataklar var ya kullanan var mı? seyahat ederken taşınabiliyo. onun dışında kayınvalidenin evinde durur mecbur buraya geliyoruz uyku sıkıntı oluyo onda uyur. daha çok seyahat için düşünüyorum. pikniğe falan giderken bile alınır.

var mı önerebileceğiniz bi ürün? çok pahalı da olmasa iyi olur aslında 200-300 civarıymış sanırım azcık baktımda.
Canım ben kullanıyorum Kraft calipso memnunum eni 70 boyu 120 cm büyük ama bayağı ağır 15 kg. piknik falan için taşıması çok zor olur ama sabit yer için iyi. Daha hafifleri vardır belki onu bilmiyorum

evet bende baktım yuhh :KK57: sende netten aldın di mi? hani dicemki nette mi fiyatlar uçmuş? bir yılda nasıl bu kadar değişirki çok şaşırtıcı..

bu kadar para vermem yav sadece seyahat için falan alıcam. en fazla 200 liralık bişey bulurum herhalde..

gerçekten bebek çocuk ürünleri çok pahalı ya.. satsak ikinci el parasından bile zengin oluruz vallahi.
Evet bizde internette aldık. İndirim falan denk gelirse e Bebek'ten , n11 falan takip et yine de. Bizde oto koltuğu aldık heyner marka 800 tl :oha: Anam bu bebeler bizi batıracak :olamaz:

kıyamam sana 6 ya bile razıyım dedin ya içim gitti ne kadar uykusuzsunki 6 bile geç geliyo sana :KK43:

Yok kv 17sine kadar burda olacak ama o hafta sonları gidiyor zaten, sonra 1 temmuza kadar seminer dönemi okulda o dönemde ayazı da yanımda götürcem, gelmicek.. Yazın da sürekli gel burda kal diyecekler adım gibi eminim veya görümcem ayaz için burda bende kalmak isticek :KK43: ayyyy bi de Amcamlar geliyor bir ay sonra Almanya'ndan onlar da sürekli gel diyecek veya onlar gelecek :KK43: offff şimdiden yoruldum yazı düşününce

Al benden de o kadar. Yaz hem gelsin istiyorum hem gelmesin.. Geçen yaz kabus ötesiydi, bu yazdan korkuyorum valla :(

Evet bizde internette aldık. İndirim falan denk gelirse e Bebek'ten , n11 falan takip et yine de. Bizde oto koltuğu aldık heyner marka 800 tl :oha: Anam bu bebeler bizi batıracak :olamaz:
Ayyy hayırlı olsun güel günlerde kullanın inşallah ;) biz hala alamadık, çok pahalı bi kaç taksitimizin bit esini bekliyoruz.. Çok saçma yaa bu koltuklarım bu kadar pahalı olması :silah:

Kızlar yeni oyuncagimiz bunu doktorda gördük bekleme odasında oynuyoruz her gittiğimizde sevdi bayag bizde aldık :KK49:

Eklentiler

• IMAG0949.webp
    IMAG0949.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 49
Risk tabi ki var canım ama en azından uyansalar bile sallanarak yada memede değil de kendi kendilerine uyuyorlar bu bile çok rahatlatıyoe insanı. Berat 2 yaşında olunca evde birde bebek olacağı için bıraz daha zor olacağını düşündüm yalnızca.
Belki de ikisini de yatağına koyarsın birlikte uyur lar kolayca:21:
Berat çok fazla öyle sallanma bağımlısı değil canım gece ilk uykuya dalarken uykusu saat 10 gibi iyice geldiğinde yatak odasına gidiyoruz bizim yatağa yatırıyorum yanına uzanıyorum şarkı söyleyerek sırtını sıvazladığımda da çabuk uyuyor bi kaç defa sağa sola dönüp uyuyor yani uyuyunca da beşiğe koyuyorum bazen babası sallayarak uyutuyor daha çabuk uyusun diye ama şart değil dediğim şekilde de uyuyor çoğu zaman bizdeki tek sıkıntı gece çok uyanması oda büyüdükçe azalacak heralde

Al benden de o kadar. Yaz hem gelsin istiyorum hem gelmesin.. Geçen yaz kabus ötesiydi, bu yazdan korkuyorum valla :KK43:
Geçen yaz benim de berbattı, o Zaman başladı ben de sinir ve depresyon halleri :)) yok anam yok ikinci çocukta yalnız bırakın beni Dicem, karışmasın kimse bana, bıraksınlar kendi Halim'de..
Ben de şöyle bir sıkıntı var, insanları kuramıyorum, daha doğrusu aman kırılmasın diye istediklerini yapıyorum, kötü bişi bu.. Mesela amcam diyecek ki gel burda kal, olmaz Dicem, küsecek biliyorum mecbur paşa paşa gidicem, ayazın düzen tabi alt üst..

Bi de azıcık evde olmak istiyorum az ilgilenmek evimle, sızıyım eşimle artık yalnız kalmak, hep biriler var şöyle bir ay da olsa yalnız olalım istiyorum çok mu istiyorum ;)))

Canımm Çok sağol evet güzeldi çabuk geçti ama :)))) Yarın sabah Tr'ye dönüyor. Neyse Bu kadarı da yetti bana ağustostan beri ailemden kimseyi görmemiştim ;((
Çok iyi anlıyorum seni, ben de ailemi yılda bir kere gördüğüm Zaman'lar oldu, çok zor ama, çok uzakta olmak.. Her günün inşallah iyileridir, acaba bişi olursa bana haber verirler mi diye düşünerek geçiyor.. Allah sevdiklerimize sağlık versin, birlikte olabileceğimiz Mutlu günler nasip etsin :)

Ayyy hayırlı olsun güel günlerde kullanın inşallah :KK66: biz hala alamadık, çok pahalı bi kaç taksitimizin bit esini bekliyoruz.. Çok saçma yaa bu koltuklarım bu kadar pahalı olması :silah:
Bizde bekleyecektik ama şu kaza olayı olunca aklımız uçtu gitti. Sıkışacaz biraz ama napalım. Evet yaa bu kadar pahalı olması insanı tereddütte bırakıyor, ertelemek zorunda kalıyoruz işte. Yurt dışından geldiği için her şeyimiz maşşallah vergi vergi.. Ondan pahalı

Back
X