2015 Şubat Anneleri

Kızlar yeni oyuncagimiz bunu doktorda gördük bekleme odasında oynuyoruz her gittiğimizde sevdi bayag bizde aldık :KK49:
Vay anam medeniyet başka valla.. Bekleme odası var, var olduğu gİni içinde oyuncak var.. Türkiye'de hastanelerde Bebek bakım odası var havasız pis kıç kadar afedersin, ona sevinmek zorunda kalıyoruz..

Bizde bekleyecektik ama şu kaza olayı olunca aklımız uçtu gitti. Sıkışacaz biraz ama napalım. Evet yaa bu kadar pahalı olması insanı tereddütte bırakıyor, ertelemek zorunda kalıyoruz işte. Yurt dışından geldiği için her şeyimiz maşşallah vergi vergi.. Ondan pahalı

iyi günlerde kullanın canım
bizde aldık epey oldu ama beyimiz sevmiyor orta kısımda ayakta dikilmeyi tercih ediyor arada kafayı uzatıp babaya şirinlik yapıyor sıpa ani frenlerde savruluyo ona da sinir oluyor koltuga oturtuyorum kemeri istemiyor kapıyla oynuyo pencerenin düğmesiyle oynuyo kısa mesafede idare ediyoruz ama uzun yolculukları düşünmek istemiyorum :KK51:

Geçen yaz benim de berbattı, o Zaman başladı ben de sinir ve depresyon halleri :)) yok anam yok ikinci çocukta yalnız bırakın beni Dicem, karışmasın kimse bana, bıraksınlar kendi Halim'de..
Ben de şöyle bir sıkıntı var, insanları kuramıyorum, daha doğrusu aman kırılmasın diye istediklerini yapıyorum, kötü bişi bu.. Mesela amcam diyecek ki gel burda kal, olmaz Dicem, küsecek biliyorum mecbur paşa paşa gidicem, ayazın düzen tabi alt üst..

Bi de azıcık evde olmak istiyorum az ilgilenmek evimle, sızıyım eşimle artık yalnız kalmak, hep biriler var şöyle bir ay da olsa yalnız olalım istiyorum çok mu istiyorum :KK66:))
Az bile istiyorsun Can'ım. Nerde çokluk orda B.kluk demiş ya Can'ımız atalarımız :)) herkes de bi gücenir bi darılır üff aman napıyım milletin isteğine göre yaşarsam iyice deliririm ben. Her kafadan bi ses, küserse küssün, koskoca adam. Sende boşvereceksin milleti.. Takma yahu.. Herkesi Mutlu edemezsin canım.. Hayır demeyi öğrenmek lazım. Başta biraz zor geliyor ama alışıyorsun Zaman'la :))

iyi günlerde kullanın canım
bizde aldık epey oldu ama beyimiz sevmiyor orta kısımda ayakta dikilmeyi tercih ediyor arada kafayı uzatıp babaya şirinlik yapıyor sıpa ani frenlerde savruluyo ona da sinir oluyor koltuga oturtuyorum kemeri istemiyor kapıyla oynuyo pencerenin düğmesiyle oynuyo kısa mesafede idare ediyoruz ama uzun yolculukları düşünmek istemiyorum :KK51:
Valla Can'ım Tuna da oturmak istemiyor ama çatlasa da patlasa da oturtuyoruz. Yaşadığımız Şok'tan sonra hayatta almam kucağıma bir daha., siz de aman diyim dikkat edin, saniyelik bi olay. Uçuverir camdan Allah korusun:( eline yiyecek bişeyler veriyorum kraker kek filan, video açıyorum telefondan. Uzun yolculuk yapmadık şimdiye kadar ama bakalım..

Valla Can'ım Tuna da oturmak istemiyor ama çatlasa da patlasa da oturtuyoruz. Yaşadığımız Şok'tan sonra hayatta almam kucağıma bir daha., siz de aman diyim dikkat edin, saniyelik bi olay. Uçuverir camdan Allah korusun:KK43: eline yiyecek bişeyler veriyorum kraker kek filan, video açıyorum telefondan. Uzun yolculuk yapmadık şimdiye kadar ama bakalım..
cok gecmiş olsun allah korumuş haklısın valla bazen kriz tutuyo kaldırmak zorunda kalıyorum ne olacağı belli olmuyor

öğün aralarında atıştırmalık ne veriyorsunuz kızlar???
Meyve, meyveli yoğurt, çubuk kraker, bebe bisküvisi, sütlü kellogs, salatalık, puding en sevdiği çubuk kraker ama en çok yediği meyve Birgün içinde bir muz, Biraz elma ve üzüm yediğini biliyorum çok seviyor meyveyi . Sen ne veriyorsun

Vay anam medeniyet başka valla.. Bekleme odası var, var olduğu gİni içinde oyuncak var.. Türkiye'de hastanelerde Bebek bakım odası var havasız pis kıç kadar afedersin, ona sevinmek zorunda kalıyoruz..
Muayene edilen yerden daha büyük bekleme odası zaten hemde iki tane biri küçük bebekler için biri çocuklar için daha ne güzel oyuncaklar var kitaplar falan Allahtan kimsede yanında götürmüyor :) Her gittiğimde aynı oyuncaklari buluyorum. Sana gittiğimizde resmini cekip yollarım odanın. Ah ah neye yarar imkanlarını çoğu iyi olsa neye yarar mutlu deilim burda

Çalışan anneler nasıl hem ev işlerini yemeği yapıp hem çocukla ilgilenip ise gidiyorsunuz yani nasıl yetistirebiliyormusunuz. Bugün ağladım sinirden hep ilgi istedi yemek pek yapamadım sadece çorba ve bulaşıkları hallettim 100 kere ara vererek uzuluyorumda o sırada ilgilenemiyorum diye vicdan azabı duyuyorum. Sizde böyle bişey oluyor mu mesela iş güç yaparken onunla ilgilenemiyorum üzülüyorum yalnız bıraktım diye kurstan geliyorum mesela dışarı cikarmamissa babası hemen parka gidiyorum kendimi rahatlatiyorum. Istiyorum ki evim temiz ve yemeğim hazır olsun gitmeden ve biraz ders çalışmak birisi eksik kaldimi kabul edemiyorum eşim diyoki ben sana daha nasıl yardım edeyim. Su huyumdan vazgeçip Biraz relax olsam

Çok iyi anlıyorum seni, ben de ailemi yılda bir kere gördüğüm Zaman'lar oldu, çok zor ama, çok uzakta olmak.. Her günün inşallah iyileridir, acaba bişi olursa bana haber verirler mi diye düşünerek geçiyor.. Allah sevdiklerimize sağlık versin, birlikte olabileceğimiz Mutlu günler nasip etsin :)
Temmuz'da gideceğim Tr'ye 1 yıl olmuş olacak benimde. Gerçekten çok zormuş insanın sevdiklerinden uzakta olması. Bir de Tr'ye gittiğimde şunu farkediyorum bir sürü şey yaşanmış ve benim haberim yok. O zaman artık oranın tam anlamıyla bir parçası olmadığımı anlıyorum :((( o daha da koyuyor insana.
Ama dediğin gibi birbirimizin güzel haberlerini alalım da gerisi önemli değil. Biraz daha sabredeceğiz mecburen

Geçen yaz benim de berbattı, o Zaman başladı ben de sinir ve depresyon halleri :)) yok anam yok ikinci çocukta yalnız bırakın beni Dicem, karışmasın kimse bana, bıraksınlar kendi Halim'de..
Ben de şöyle bir sıkıntı var, insanları kuramıyorum, daha doğrusu aman kırılmasın diye istediklerini yapıyorum, kötü bişi bu.. Mesela amcam diyecek ki gel burda kal, olmaz Dicem, küsecek biliyorum mecbur paşa paşa gidicem, ayazın düzen tabi alt üst..

Bi de azıcık evde olmak istiyorum az ilgilenmek evimle, sızıyım eşimle artık yalnız kalmak, hep biriler var şöyle bir ay da olsa yalnız olalım istiyorum çok mu istiyorum :KK66:))
Canim o kadar iyi anliyorum ki seni artik. Ben de yalniz kalmak istiyorum arada esimle. Haftasonlari cok kisa gecip gidiyo. Dun tum gun kv lerle esimin ablasi anannesi falan filan takildik. Aksam da dedim ki benim hala gezesim var. Kv de dedi gezeliiim:) Ama benim aklimdan gecen bu degildi ki. Biraz cikin gelin demesini bekledim Duru'yu birakip. Cok iyi kv ama boyle seyleri hic dusunemio acaba yalniz kalmak isterler mi diye. Aksam bazen yatarken esime sen de yat hadi diyorum. Sorun degil otursun falan diyo.:oha::olamaz::KK70:

Kesinlikle hayir demeyi ogrenmeliyiz. Yoksa isimiz zor. O kirilmasin bu kirilmadin omrumuz geciyo bosa

Temmuz'da gideceğim Tr'ye 1 yıl olmuş olacak benimde. Gerçekten çok zormuş insanın sevdiklerinden uzakta olması. Bir de Tr'ye gittiğimde şunu farkediyorum bir sürü şey yaşanmış ve benim haberim yok. O zaman artık oranın tam anlamıyla bir parçası olmadığımı anlıyorum :KK43:(( o daha da koyuyor insana.
Ama dediğin gibi birbirimizin güzel haberlerini alalım da gerisi önemli değil. Biraz daha sabredeceğiz mecburen
Allah kavustursun canim az kalmis temmuza. Mayis bitti sayilir

Çalışan anneler nasıl hem ev işlerini yemeği yapıp hem çocukla ilgilenip ise gidiyorsunuz yani nasıl yetistirebiliyormusunuz. Bugün ağladım sinirden hep ilgi istedi yemek pek yapamadım sadece çorba ve bulaşıkları hallettim 100 kere ara vererek uzuluyorumda o sırada ilgilenemiyorum diye vicdan azabı duyuyorum. Sizde böyle bişey oluyor mu mesela iş güç yaparken onunla ilgilenemiyorum üzülüyorum yalnız bıraktım diye kurstan geliyorum mesela dışarı cikarmamissa babası hemen parka gidiyorum kendimi rahatlatiyorum. Istiyorum ki evim temiz ve yemeğim hazır olsun gitmeden ve biraz ders çalışmak birisi eksik kaldimi kabul edemiyorum eşim diyoki ben sana daha nasıl yardım edeyim. Su huyumdan vazgeçip Biraz relax olsam
Benim canım annem berata bakıyor ve ev işlerini de yapıyor işten geldiğimde yemek filan hazır oluyor ben de öyle yorgun oluyorum ki bulaşığı bile atamıyorum makinaya hiç yardımcı olamıyorum anneme o da hasta ama sağolsun her işimi yapıyor üzülüyorum

Annem olmadığında tatil günlerim de ancak beratla ilgilenip beratın karnını doyurabiliyorum canım ne bi iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum doğru düzgün sürekli beratın peşinde gezmek zorundayım yoksa ya düşüyor ya da başına bişey geliyor yemeği de eşim işten geldiğinde yapıyordum annem ankaradayken o berata bakarken hallediyordum yemek işini temizliği hiç sorma haftada bir eşim yapıyor ben berata bakarken :olamaz::KK34:

Muayene edilen yerden daha büyük bekleme odası zaten hemde iki tane biri küçük bebekler için biri çocuklar için daha ne güzel oyuncaklar var kitaplar falan Allahtan kimsede yanında götürmüyor :) Her gittiğimde aynı oyuncaklari buluyorum. Sana gittiğimizde resmini cekip yollarım odanın. Ah ah neye yarar imkanlarını çoğu iyi olsa neye yarar mutlu deilim burda
evet canım gurbet eminim zordur. ama avantajlarını görmeye çalış. çocuklarını imkanları iyi olan bi yerde büyüteceksin. hem bakarsın ikinci bebek doğmadan türkiyeye geri dönersiniz :)

evet canım gurbet eminim zordur. ama avantajlarını görmeye çalış. çocuklarını imkanları iyi olan bi yerde büyüteceksin. hem bakarsın ikinci bebek doğmadan türkiyeye geri dönersiniz :)

bak böyle yetişiyorum. Bugün bakıcısı köyr gitmiş mecbur okula getirdim. sabah uyanır uyanmaz ilk işim tuvaletten önce yumurtasını ocağa koymak. sonra kırk dakika içinde alt değiş üst değiş kahvaltı ettir hazırlan makyaj çanta hazırla çık. öğle arası sabahki bulaşıkları ve evin içini topla. arada tunayı emzir aynı anda yemek ye. okuldan gelince tunayı uyut akşam yemeğini tunanın yemeğini pişir. o arada yürüyüşe git. gel tunayı besle kendini besle bulaşık, evi topla. bu arada tunayla oyna, bazen sırtına al bazen kucağında süt pişir yoğurt peynir mayala.. uyut yazılı oku not gir kk da laf yetiştir, saat on yatağa kon :))

Eklentiler

• PhotoGrid_1463730358928.webp
    PhotoGrid_1463730358928.webp
    20 KB · Görüntüleme: 54
bak böyle yetişiyorum. Bugün bakıcısı köyr gitmiş mecbur okula getirdim. sabah uyanır uyanmaz ilk işim tuvaletten önce yumurtasını ocağa koymak. sonra kırk dakika içinde alt değiş üst değiş kahvaltı ettir hazırlan makyaj çanta hazırla çık. öğle arası sabahki bulaşıkları ve evin içini topla. arada tunayı emzir aynı anda yemek ye. okuldan gelince tunayı uyut akşam yemeğini tunanın yemeğini pişir. o arada yürüyüşe git. gel tunayı besle kendini besle bulaşık, evi topla. bu arada tunayla oyna, bazen sırtına al bazen kucağında süt pişir yoğurt peynir mayala.. uyut yazılı oku not gir kk da laf yetiştir, saat on yatağa kon :))
Anuuuuum yerim sizi ben yaa :( ay içim burkuldu bi an nedense, çocukla orda ders yapmaya çalışıyorsun kıyamam sana, annelik böyle gerçekten hakkı ödenmez kırk yere birden yetişmeye çalışıyoruz :( öpüyorum ikinizi de

Ah ahhh inan hepimiz aynı durumdayız canım, en kesin çözüm evin öyle dağınık kalacak, süper temiz bir hatun olmayı beklemeyeceksin kendinden. Başka türlü olmuyor.. Neyle oyalanıyorsa Salih efendi onu ver eline veya bişi aç tvden öyle oyala.. Ayaz hiç oyalanmaz, bu yüzden o kucakta iken her şeyimi yapıyorum, yemek süpürge her şey.. Tabi yarım saatlik işin 2 saatte anca bitiyor böyle olunca.. Normalde alıştım da misafir gelince fena sıkıntı, o Zaman yetişmiyor hiç birşey, genelde dışarıdan hazır şeyler alarak ağırlamak zorunda kalıyorum :(

Back
X