2015 Şubat Anneleri

Geceniz nasıl geçti canım

Ben memeyi geri aynı akşama reddetmesine şaşırdım, bütun çocuklar öylemi ki
Hangi ara anladı meme olmadığını yada başta küstüğü içinmi öyle oldu sonrada unuttu

Sigara tıryakilerı begüm e bakıp ders alsa :) 15 aylık bebek kadar olamıyor koca adam lar
Mesela ben 15 aylık Bebek kadar olamıyorum.. Tekrar başladım sigaraya, yoğun değil günde 2/3 ama yine de olmasa daha güzel olurdu

Nasılsınız hanımlar ben yazmayalı uzun zaman oldu ama sizi ara ara takip ediyorum yine. Sütten kesmeler var okudum kadarıyla kolay ve başarılı olursunuz inş. Benim bi sorum olacak size. Oğlum bu aralar çok çığlık atıyo herşeye olur olmadık herşeye çığırıyo ama çok sinir bi durum benim için. Sakin kalmaya çalışıyorum tepki vermiyorum biraz azaldı gbi ama tam bırakmadı özellikle biri gelince yada biz bi yere gidince yapıyor. Sizlerde bu gbi durumlar yaşayan varmı acaba? Bakındım ama göremedim. Bana gelince 8 aylık olduk minik oğlumla artık ciddi manada zorlanıyorum. Sağ salim kucağıma alayım başka arzum yok artık. Hepinize keyifli neşeli günler.
Güzel soru :) bence bunun bi çaresi yok sanki, ifade ediş biçimi.. Sevinç çığlığı, sinirlenme şeklinde bizde de var.. Başkası bağırınca korkuyor kendi bağırınca bişi yok.. Uyarmıyorum ben yoksa daha fena olur..

Maşallah sana Can'ım ne güzel ilerlemiş hamileliğin, hayırlısıyla kucağına al az kalmış :)

Çok sağol canımmm..
Çok korktum ama sakindim, eşim diyor ki bana sen ne kadar sakindin geldiğimde.. O tam annesine patlayacaktı suratından belliydi dedim kadının bi suçu yok ne yapsın.. Apartman görevlisi çöpü alacak diye çöpü erkenden kapının önüne koymak istemiş, o sırada ayaz gelmiş şak diye kapıyı kapatmış.. Allahtan telefonu elindeymiş, geldiğimde de telefonda alı baba çalıyordu ben daha çok ona takıldım düşün :))

Allah korusun.. Balkon cam balkon ama açık bırakmış kv, çöpü ora biriktiriyoruz, kapısı açıktı balkonun cam balkon cami da açıktı.. Normalde hemen koşar ayaz cama açık olduğunu görünce de şans işte bakmadı.. Ayağını atıyor yanı zorlasa çıkar bu yaramaz Oray'a..

Çabuk sakinleşirim ben şükrederim :))
Ayy çok geçmiş olsun zor dakikalar gecirmissiniz.
Biz de dun mersine alerjiye gittik.3 çocukla.yumurta yüklemesi vardı serrâniň.ogle arası gelince hastaneden sıkıldılar.sahile parka inelim dedik.biz yumurta yedirmeye çalışırken onlar parktalar.tabi çok ilgilenemedim.kosarak bi geldiler.kayaktan dusmus ortanca kız alnı yırtılmış.kan fışkırıyor.o agliyor.tekrar hastaneye apar topar döndük.babasiyla o acilde kaldi biz alerji bölümüne döndük mecbur.3 dikiş atmışlar.yikmis ortalığı.i ki gündür hastanelerde perişan olduk.z or attık eve kendimizi.
Yumurta değerini yüksek çıkmasına rağmen vücut tepki vermiyor.7 gün daha yedircem tepki vermezse yok kabul edilecek.dua edin çıkmasın kızlar.kuruyemise de yuksekmis.badem sutunu de verme dedi test edene kadar.ondan da olduk.a ma raporlu mama sut alerjisi için aldık.i inşaallah içer de telafi eder.

Günaydın dostlarım, umarım bol uykulu ve iştahlı bir gün olur..

Benim sabahım ..ok gibi başladı geçe hiç uyumadı sürekli ağladı, zaten 4te de köklü uyandı..
Babası da kalktı uyu dedim ama uyumadı..
Az önce uyuttum, allahım Nasıl diremiyor uyumam diye, meme istedi en son memede uyumak üzereyken koydum yatağa Nasıl ağlıyor, ağla dedim, korktum ama yine uyanacak diye..

Kendimi çok bitkin hissediyorum.. Çocuğa bağırıp duruyorum, çok mızmız sürekli yaramazlık Peşinde ama ne yaramazlıklar.. Banyoya girmiş klozetten tasla suyu etrafa dökmüş banyo göl olmuştu bi girdim ki..

İnsan kendi çocuğundan bıkar mı diyordum ama walla bıktım diyorum bazen yalan yok, o kadar bezdim..
Bi arkadaşım doğum yaptı daha yeni, ne zormuş kimse böyle anlatmamıştı bana rahatımı bozdum diyor daha Bebek 2 günlük :))) tabi hep olumlu konuştum duyan da beni süper yetiştiren sabırlı bir anne sanacak :)))

Biz de dun mersine alerjiye gittik.3 çocukla.yumurta yüklemesi vardı serrâniň.ogle arası gelince hastaneden sıkıldılar.sahile parka inelim dedik.biz yumurta yedirmeye çalışırken onlar parktalar.tabi çok ilgilenemedim.kosarak bi geldiler.kayaktan dusmus ortanca kız alnı yırtılmış.kan fışkırıyor.o agliyor.tekrar hastaneye apar topar döndük.babasiyla o acilde kaldi biz alerji bölümüne döndük mecbur.3 dikiş atmışlar.yikmis ortalığı.i ki gündür hastanelerde perişan olduk.z or attık eve kendimizi.
Yumurta değerini yüksek çıkmasına rağmen vücut tepki vermiyor.7 gün daha yedircem tepki vermezse yok kabul edilecek.dua edin çıkmasın kızlar.kuruyemise de yuksekmis.badem sutunu de verme dedi test edene kadar.ondan da olduk.a ma raporlu mama sut alerjisi için aldık.i inşaallah içer de telafi eder.
Ah yaaa :( çok geçmiş olsun, yavrum benim, Nasıl ağlamıştır.. Çok fena bu çocuklar iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyorlar demek ki büyüyünce de aynı :(

İnşallah yok sayılır canım çıkmaz bişi ve gönül rahatlığıyla yedirirsin her şeyi.. Alerji durumu çok zor, ailede var mı?
Telafi eder bence onunla hiç merak etme..
Peki diyelim alerjisi var, ömür boyu sürmüyor demi bu? Geçme ihtimali var miymuş ki

Benim sabahım ..ok gibi başladı geçe hiç uyumadı sürekli ağladı, zaten 4te de köklü uyandı..
Az önce uyuttum, allahım Nasıl diremiyor uyumam diye, meme istedi en son memede uyumak üzereyken koydum yatağa Nasıl ağlıyor, ağla dedim, korktum ama yine uyanacak diye..

Kendimi çok bitkin hissediyorum.. Çocuğa bağırıp duruyorum, çok mızmız sürekli yaramazlık Peşinde ama ne yaramazlıklar.. Banyoya girmiş klozetten tasla suyu etrafa dökmüş banyo göl olmuştu bi girdim ki..

İnsan kendi çocuğundan bıkar mı diyordum ama walla bıktım diyorum bazen yalan yok, o kadar bezdim..
Bi arkadaşım doğum yaptı daha yeni, ne zormuş kimse böyle anlatmamıştı bana rahatımı bozdum diyor daha Bebek 2 günlük :))) tabi hep olumlu konuştum duyan da beni süper yetiştiren sabırlı bir anne sanacak :)))
ahhha sabah sabah kahkaha attim 2 gunluk bebegin ne zorlugu vrmis :)))
bende bagiryorum sen de abgriyorsan ben nomlaim demekki :)))

ahhha sabah sabah kahkaha attim 2 gunluk bebegin ne zorlugu vrmis :)))
bende bagiryorum sen de abgriyorsan ben nomlaim demekki :)))
Her dönemin ayrı bir zorluğu var sanırım hiç bitmicek bu :))
Yani normal değil aslında, bağırmamak lazım, çok kızardım başkalarına, fakat tahammülsüz oldum

Kesinlikle belli olmuyor Can'ım Allah korusun.. İyi temmuza da az kalmış gün sayıyırsundır şimdi :)
Evet heyecan başladı yavaştan yavaştan :))) tam tarihi de söylemem ben hiç bir zaman sürpriz yaparım ,bakalım nasıl olacak ;)

Senin yakışıklı niye uyumamış yaa diş mi acaba ? Ne bahane bulacağımızı şaşırdık bu yaramazlara :-)

Nasılsınız hanımlar ben yazmayalı uzun zaman oldu ama sizi ara ara takip ediyorum yine. Sütten kesmeler var okudum kadarıyla kolay ve başarılı olursunuz inş. Benim bi sorum olacak size. Oğlum bu aralar çok çığlık atıyo herşeye olur olmadık herşeye çığırıyo ama çok sinir bi durum benim için. Sakin kalmaya çalışıyorum tepki vermiyorum biraz azaldı gbi ama tam bırakmadı özellikle biri gelince yada biz bi yere gidince yapıyor. Sizlerde bu gbi durumlar yaşayan varmı acaba? Bakındım ama göremedim. Bana gelince 8 aylık olduk minik oğlumla artık ciddi manada zorlanıyorum. Sağ salim kucağıma alayım başka arzum yok artık. Hepinize keyifli neşeli günler.
Merhaba hamilelik baya ilerlemiş, inşallah uslu olur bebeğin. Sağlıkla kavuşursunuz. O çığlık olayı Tuna'da da ara sıra oluyor, sanırım duygularını Nasıl ifade edebileceklerini bilmiyorlar. Bence tepki verme, Zaman'la geçecektir.

Tühh ya geçmiş olsun alın yeri de acır. Neyse ki gözüne falan gelmemiş Allah korusun. Şimdi nsl oldu ?
Serranın da yumurtaya alerjisi çıkmaz inş . Zormuş bu alerji ya bir an önce geçsin de rahat edin

Çok geçmiş olsun Can'ım. Baya yoğun koşturmamalı bi gün yaşamışsınız. İnşallah Serranın yumurta alerjisi çıkmaz. Süt veremiyorum diye üzülme. Mama ile tamamlar vücudu . Alerji ne zor bideymiş, insan ne yedireceğini şaşırır. En basitinden bu sabah yumurta kalmamış, ne yedirecem bilemedim..

Yaramazzzzz :)) gülüyorum ama Nasıl sinir olduğunu tahmin edebiliyorum. Çok erken uyanıyor yaa.. sen hiç dinlenemiyorsundur.. Şu pencere ışık olayını bi çözsen belki de gerçekten çok aydınlık olduğu için uyanıyordur.
İnsanın sabrı o kadar taşıyor ki bazen gözü ne evlat görüyor ne ev, ne eş. İnsanın kendinden vazgeçesi geliyor. Bide uykusuzlukla çok normal bu hallerin

Geceniz nasıl geçti canım

Ben memeyi geri aynı akşama reddetmesine şaşırdım, bütun çocuklar öylemi ki
Hangi ara anladı meme olmadığını yada başta küstüğü içinmi öyle oldu sonrada unuttu

Sigara tıryakilerı begüm e bakıp ders alsa :) 15 aylık bebek kadar olamıyor koca adam lar
zor uyudu ama ağlamadı ve gece hiç uyanmadı sabah 10 buçuğa kadar uyadı maşallah maşallah :KK57: ama işte geç yatıyor 12de yatıyor. eskiden 9-10 geç derdim şimdi öyle olsa bayılırım. neyse düzene girecek elbet şu an ilk önceliğim memeyi unutması alışması. gündüz az uyutur geceyi erkene çekerim sonra.

sende bıraktırmaya başladın mı nasıl yaptın?
vallahi sorma sigarayı bırakan insan davranışları var zaten :) huysuz sinirli bunalımda :)

sağsağlim al kucağına yavrunu oğlun olacak sanırım yine allah güzel ömürler versin :)
çığlık konusunu hiç takma hepsinde var. bazen sırf hoşuna gidiyo diye çığlık ata ata koşuyo evin içinde :)

Her dönemin ayrı bir zorluğu var sanırım hiç bitmicek bu :))
Yani normal değil aslında, bağırmamak lazım, çok kızardım başkalarına, fakat tahammülsüz oldum
Canım benim çok geçmiş olsun başınıza gelenlere çok üzüldüm ben sakin kalamazdım heralde yani kendimi senin yerine bile koyamıyorum o kadar ürperdim ki Allah korusun hepimizin bebişlerini tekrarını yaşatmasın inş insanın aklına gelmeyen şeyler başına geliyor iki gündür giremedim kk ya ama okumaya çalışıyorum alan sınavına hazırlanıyorum ben de :(

zor uyudu ama ağlamadı ve gece hiç uyanmadı sabah 10 buçuğa kadar uyadı maşallah maşallah :KK57: ama işte geç yatıyor 12de yatıyor. eskiden 9-10 geç derdim şimdi öyle olsa bayılırım. neyse düzene girecek elbet şu an ilk önceliğim memeyi unutması alışması. gündüz az uyutur geceyi erkene çekerim sonra.

sende bıraktırmaya başladın mı nasıl yaptın?
vallahi sorma sigarayı bırakan insan davranışları var zaten :) huysuz sinirli bunalımda :)
Maşallah canım iyiye gidiyorsunuz :)

Kesintisiz uyku hayal :) ne olacaksak böyle sinir hastası olup çıkacaz galiba :KK43:

Ne kadar zormuş meme bıraktırmak, şimdi anladım.. Çok tuhaf bişi, çok güzel ama böyle olması da üzücü.. Benim çevremdekiler hep çok kolay anlatmıştı, bizim çocuklar mı garip bizde mi bişi var anlamadım..

40 dakikada ağlamadan uyumadı süper bişi ama, demek ki ara ara krizler olacak ama bir süre sonra bitecek
canım benim yine zor bi gün yaşıyosun sanırım :(

nerde ne yaramazlık yapacakları hiç belli olmuyor. bağırıyorum diye kızma kendine. bence çoğu anne yapıyodur bunu çünkü etten kemikten robot değiliz sadece. insan dayanamıyor. ayrıca bıktım demenide çok iyi anlıyorum. vicdan azabı duyuyo insan derken ama yok yani yorgubluk uykusuzluk bizi bizden alıyor.

inan bazen ben neden rahatımı bozdum çocuk yaparak diyorum. sonra üzülüyorum pişman oluyorum öyle dediğime ya bişey olursa çocuğuma diye. ama bunun için kendimizi suçlamayalım çünkü çok insani davranışlar bunlar.. geçecek diyeceğiz, sabır çekeceğiz, böyle yaşamayı öğreneceğiz ne yazıkki başka yolu yok..

çok geçmiş olsun. düşe kalka büyüyecekler ama allah kötü kazadan korusun :(

Çok geçmiş olsun canım kaç yaşına gelirlerse gelsinler zorlukları bitmiyor demek ki Allah beterinden korusun kaç yaşındaydı kızın

Back
X