2015 Şubat Anneleri

evet sanırım gitgide daha iyi olacak yani inşallah :KK43: hergün mutlaka ağlama krizi oldu bakalım bugün ne olacak.
Şu an emmediği için krize giriyordur bence canım sıkıntısını öyle yansıtıyor geçer inş krizleri ama bi dertleri bitiyor başka bi dert başlıyor sürekli rahatlık yok sanırım :( iştah ve uykusundan çok çekiyorum mesela beratın

Mesela ben 15 aylık Bebek kadar olamıyorum.. Tekrar başladım sigaraya, yoğun değil günde 2/3 ama yine de olmasa daha güzel olurdu
üzülme canım günde 2-3 taneyi geçmemege çalış ve sıkıntılar biraz olsun azalınca kendini iyi hissedince bırakırsın..

ben bırakalı 3 buçuk yıl oldu. eşimle bıraktık. hatta o ilaç kullandı ama ben kendim bıraktım. zaten paket taşımazdım o içiyor diye bende otlanıyordum. şimdi bazen delirdiğim zamanlar inan yanıda uzatan biri olsa alır içerim o kadar kendimi kaybediyorum.

Çok geçmiş olsun canım kaç yaşına gelirlerse gelsinler zorlukları bitmiyor demek ki Allah beterinden korusun kaç yaşındaydı kızın
Hic bitmiyor.Anneysen yuregin agzinda yasiyorsun.4.5 yasinda kizim.sana da kolay gelsin.cocukla sinava hazirlanmakta zor.pek hareketlendiler
Ah yaaa :KK43: çok geçmiş olsun, yavrum benim, Nasıl ağlamıştır.. Çok fena bu çocuklar iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyorlar demek ki büyüyünce de aynı :KK43:

İnşallah yok sayılır canım çıkmaz bişi ve gönül rahatlığıyla yedirirsin her şeyi.. Alerji durumu çok zor, ailede var mı?
Telafi eder bence onunla hiç merak etme..
Peki diyelim alerjisi var, ömür boyu sürmüyor demi bu? Geçme ihtimali var miymuş ki
5 yas civari gecer buyuk ihtimal dedi.ama o zamana kadar dikkat etmek ozel seyler hazirlamak gerek.
Tühh ya geçmiş olsun alın yeri de acır. Neyse ki gözüne falan gelmemiş Allah korusun. Şimdi nsl oldu ?
Serranın da yumurtaya alerjisi çıkmaz inş . Zormuş bu alerji ya bir an önce geçsin de rahat edin
Ayy ben de oyle teselli oldum.sukrettim gozune gelmedi diye.ama yinede dikis asamasinda kactim.oglanda da kacmistim.ayy duramiyorum babasi varsa yanlarinda.hele oglanda o icerde agliyordu ben disarda.ilk cocugun mu demislerdi.
Çok geçmiş olsun Can'ım. Baya yoğun koşturmamalı bi gün yaşamışsınız. İnşallah Serranın yumurta alerjisi çıkmaz. Süt veremiyorum diye üzülme. Mama ile tamamlar vücudu . Alerji ne zor bideymiş, insan ne yedireceğini şaşırır. En basitinden bu sabah yumurta kalmamış, ne yedirecem bilemedim..
Evet.yumurta sut peynir tereyagi ve bunlar eser miktar bile olmayacak.paketli gidalarda peynir alti suyu var mesela.disarda yersek dikkat gerek.dun alerji bolumundeyiz kadin biskuvi veriyordu az kalsin.bari sen yapma burda dedim icimden.ama daha yeniydi heralde bilmiyodur.yumurtada ishale doncek gibi kakasi.yuregim agzimda.

Hic bitmiyor.Anneysen yuregin agzinda yasiyorsun.4.5 yasinda kizim.sana da kolay gelsin.cocukla sinava hazirlanmakta zor.pek hareketlendiler

5 yas civari gecer buyuk ihtimal dedi.ama o zamana kadar dikkat etmek ozel seyler hazirlamak gerek.

Ayy ben de oyle teselli oldum.sukrettim gozune gelmedi diye.ama yinede dikis asamasinda kactim.oglanda da kacmistim.ayy duramiyorum babasi varsa yanlarinda.hele oglanda o icerde agliyordu ben disarda.ilk cocugun mu demislerdi.

Evet.yumurta sut peynir tereyagi ve bunlar eser miktar bile olmayacak.paketli gidalarda peynir alti suyu var mesela.disarda yersek dikkat gerek.dun alerji bolumundeyiz kadin biskuvi veriyordu az kalsin.bari sen yapma burda dedim icimden.ama daha yeniydi heralde bilmiyodur.yumurtada ishale doncek gibi kakasi.yuregim agzimda.
Hm küçükmüş kızın da :) Allah beterinden korusun evet zor valla sınava hazırlanmak ama mecbur hissediyorum kendimi hazırlanmaya girecem sonuçta bari biraz çalışayım diyorum evdeyken çalışamıyorum pek çalışsam da geceleyin berat uyuduktan sonra ancak enerjim bitmemiş olursa :) genelde iş yerinde teneffüslerde çalışıyorum her tenefüs 15 dk filan ne zaman boş zamanım olursa yani

ah vahidem ne bu senin çekdıgın alerjiden
Insallah yokdur
Kızın ada geçmiş olsun

canım benim yine zor bi gün yaşıyosun sanırım :KK43:

nerde ne yaramazlık yapacakları hiç belli olmuyor. bağırıyorum diye kızma kendine. bence çoğu anne yapıyodur bunu çünkü etten kemikten robot değiliz sadece. insan dayanamıyor. ayrıca bıktım demenide çok iyi anlıyorum. vicdan azabı duyuyo insan derken ama yok yani yorgubluk uykusuzluk bizi bizden alıyor.

inan bazen ben neden rahatımı bozdum çocuk yaparak diyorum. sonra üzülüyorum pişman oluyorum öyle dediğime ya bişey olursa çocuğuma diye. ama bunun için kendimizi suçlamayalım çünkü çok insani davranışlar bunlar.. geçecek diyeceğiz, sabır çekeceğiz, böyle yaşamayı öğreneceğiz ne yazıkki başka yolu yok..
Seni okudukça ben vazgeçtim galiba canım bu işten
Ağlamasın diye yapacaktım e yine ağlıyorsa az daha duruyum barı diyorum
Havalar ısındıkça dışarı çok çıkartırım baya sakınler inşallah

ah vahidem ne bu senin çekdıgın alerjiden
Insallah yokdur
Kızın ada geçmiş olsun
Sagolasin.kucukken de cektim ben bu alerjiden.bi sabah kalkardim davul gibi sismisim.bi de bayram sabahina denk gelirse pek aglardim.bi de cok burnum kanardi.neyseki o yönümu alan olmamis.
kizim fiziken babasinin kopyasi.benden de alerji genini almis.nasip.benim ki gecti.insaallah onunda gecicidir.

Evet havalar isinsa rahat edersin.benimki evde bagimli ama disarda dalip gidiyor.karni da tok olursa suyuna da dikkat ettin mi uzun sure unutuyor.seninkide sevio disarsini.ay niye isinmadi sizin hava.mersin sicak.bizim ev zaten bildigin firin.gece kac kez degistim serranin ustunu.ustu dedigim de bi atlet

Kızlar canım kızlarını akşamlar..

Bugün çok maceralı bir gündü, kayınvalide öğlen ben işteyken bi aradı beni yetiş ayaz kapıyı üstüme kapattı dışarıda kaldım ayaz içerde balkon cami açık diye..o an Veli görüşmem vardı kadını bırakıp fırladım panikle ne müdürden izin aldım ne bişi.. Kalbim Nasıl attı gidene kadar.. Anahtarı bi soktum kapı açılmıyor içerde de anahtarı bırakmış akılsız kv halbu ki bin kere dedim anahtarı bırakma içerde ne olur ne olmaz diye :KK43:

Neyse hemen eşimi aradım çilingirci al gel diye, o sırda ayaza sesleniyoruz ama tık yok.. 5. Kattayız balkon cami açık diye aşağıya indim ben gözlüyorum cama çıkıyor mu diye.. Çilingirin gelmesi 15 dk sürdü ama o sürede ömrümden bi 15 yıl gitti kesin..

Neyse geldi Ada'm kapıyı tak diye açtı, içeri bi girdim ayaz balkonda pas paslarla uğraşıyor allahtan cama yanaşmadı be yapardım bilmiyorum Allah yardım etti..

Çok dikkatli olmak lazım, Allah korusun tüm yavrularımızı :KK43:
Canimm okurken ben gerildim. Sonunu zor getirdim yazinin. Sen nasil oldun kimbilir. Cok sukur bisey olmamis ama tahmin ediyorum aklin gitmistir korkudan. Evlat gibisi yok. Allah acilarini gostermesin

oluyor arada canım hergün mutlaka bi kere oluyor zaten daha 3 gün oldu sanırım..

istediğin kadar destek olurum önemli olan kendine inanman kendinle savaşman :)) benim karar vermelerim çok ani oluyor. bir şeylerin birikimi sonucunda patlama oluyor ve o an tamam bitti artık geri dönüş yok diyorum. normal hayatımda da böyle hep içime atarım önemsemem sabrederim ama taştığı bi nokta olur ve karar veririm geri dönmem.

bugün kıza sen ne inatçısın dedene çekmişsin hep dedim. benim babamda inatçıdır o da balık burcu Begüş gibi. eşim de sanki anası hiç inatçı değil dedi. aslnda hiç farkında olduğum bi durum değil. beni ikna etmesi kolaydır o anlamda bi inatçılık değil de mesela en güzel örnek bi sınavım vardı ertesi gün elli sayfalık konu vardı ve tek kelime bilmiyodum. kalıcam yani belli. bir gün önce dedimki lan ben bu elli sayfayı çalışıcam ve geçicem. bi mucize yani :KK70: ezberledim ve 80 almıştım. kafama koyduğumu kendimle inatlaşarak yapıyorum sanırım o da ayrı bi taktik :))
Cok guzel bi huy canim ayni durumda ben galiba aman zaten gecemem deyip yatar uyurdum galiba:KK9:

Nasılsınız hanımlar ben yazmayalı uzun zaman oldu ama sizi ara ara takip ediyorum yine. Sütten kesmeler var okudum kadarıyla kolay ve başarılı olursunuz inş. Benim bi sorum olacak size. Oğlum bu aralar çok çığlık atıyo herşeye olur olmadık herşeye çığırıyo ama çok sinir bi durum benim için. Sakin kalmaya çalışıyorum tepki vermiyorum biraz azaldı gbi ama tam bırakmadı özellikle biri gelince yada biz bi yere gidince yapıyor. Sizlerde bu gbi durumlar yaşayan varmı acaba? Bakındım ama göremedim. Bana gelince 8 aylık olduk minik oğlumla artık ciddi manada zorlanıyorum. Sağ salim kucağıma alayım başka arzum yok artık. Hepinize keyifli neşeli günler.
Masallah canim doguma bisey kalmamis zaman nasil da hizli gecmis. Saglikla dogsun insallah

Merhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. vahide1204 vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.

Merhaba arkadaşlar bu sene Şubat ayında oğlum oldu uykusuzluga hala alışamadım bebek bakımı çok zormus bir yaşına gelsin biraz daha rahatlarim diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba bebekten mi şimdi mi daha zor

Merhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. vahide1204 vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.
Sağol canım.ay gulmekle uzulmek arasında kaldım ben senin durumada. Şavtimiz kaydı ayol.bi toparlanamadık ruhen bedenen:KK70:.gecmis olsun canım sanada

Oğlum tr de ameliyat oldu ant verdılrr
Burada dıkış atıldı öyle bişey demediler hıç ant falan vermediler

Bılmıyırum canım ama doğrusu hangisi
Bi şey sorcam.dikis. Atıldı ya antibiyotik vermiş.sunnet olunca da veriyorlar.ameliyat sonrası da veriliyor muş.b u konuda bilgin var mı.

Sagolasin.kucukken de cektim ben bu alerjiden.bi sabah kalkardim davul gibi sismisim.bi de bayram sabahina denk gelirse pek aglardim.bi de cok burnum kanardi.neyseki o yönümu alan olmamis.
kizim fiziken babasinin kopyasi.benden de alerji genini almis.nasip.benim ki gecti.insaallah onunda gecicidir.
Ah canım kıyamam yaa burun kanaması da kötüymüş
İnşallah çabuk geçer 4 yıl sürmese bari bu sefer

Şu an emmediği için krize giriyordur bence canım sıkıntısını öyle yansıtıyor geçer inş krizleri ama bi dertleri bitiyor başka bi dert başlıyor sürekli rahatlık yok sanırım :KK43: iştah ve uykusundan çok çekiyorum mesela beratın
zaten uyku ve iştah normal olsa tüm yaramazlıklarına razı gelirdik hiç zor gelmezdi vallahi..

canım ama Hakan bizimki kadar bağımlı değil anlattığın kadarıyla. burda @AyazBeyaz ve ben bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. yani gözlemlediğim kadarıyla. Begümün şimdi ağlaması çok normal. zamanla geçecek inşallah.

ama sen en doğru zamanı bilirsin. bi bak bakalım duruma göre. eğer ondan ağlamıyosa tabiiki bıraktırma emebildiği kadar emsin.

Cok guzel bi huy canim ayni durumda ben galiba aman zaten gecemem deyip yatar uyurdum galiba:KK9:
ay her zaman güzel olmuyo kız :D

sanada geçmiş olsun nasıl düştün öyle ya. rahat yatmıyodun herhalde tedirgin olunca öyle ani kalktın. ah kıyamam sana ya bluzubu bile ters giymişsin :( ne hale soktu bu küçük canavarlar bizi :D

Bi şey sorcam.dikis. Atıldı ya antibiyotik vermiş.sunnet olunca da veriyorlar.ameliyat sonrası da veriliyor muş.b u konuda bilgin var mı.
canım benimde ameliyatlarımda vermişti doktor. hatta normal doğurdum ama dikişim vardı o zaman bile verdi.

enfeksiyon kapmasın diye veriyorlar. illa kapacak diye bişey yok ama önlem. bence doktor verdiyse kullan.

Back
X