2015 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. @vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.
Ah Can'ım yaa geçmiş olsun sana da, ne kadar yoğunsan demek ki Allah bullak olmuşsun.. Bende bi kere sütyen takmayı unutmuştum :D :D

Merhaba arkadaşlar bu sene Şubat ayında oğlum oldu uykusuzluga hala alışamadım bebek bakımı çok zormus bir yaşına gelsin biraz daha rahatlarim diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba bebekten mi şimdi mi daha zor
Her daim zor kardeş :) uyku eğitimi vermeden işi çözemezsin. Biz yaşadık yaptık oldu :))

10 buçukta yatırdım şu an en azından ağlamıyor ve kalkmaya çalışmıyor ama ilerleyen dakikalarda ne olur bilinmez.

ne olur dua edin uyusun sorunsuzca ve hemen :( her gece uyku vakti yaklaşırken kalbim gümgüm olmaya başladı yine. zayıf dolu karnesini babasına gösterecek çocuk gibiyim ya :( korkuyoruuuuum..

10 buçukta yatırdım şu an en azından ağlamıyor ve kalkmaya çalışmıyor ama ilerleyen dakikalarda ne olur bilinmez.

ne olur dua edin uyusun sorunsuzca ve hemen :KK43: her gece uyku vakti yaklaşırken kalbim gümgüm olmaya başladı yine. zayıf dolu karnesini babasına gösterecek çocuk gibiyim ya :KK43: korkuyoruuuuum..
Can'ım benim senin stresini Begüm hisseder, sakin ol.. Zamannnn... Uyur benim tatlı balığım merak etme, alıştı maşşallah. Çabuk kabullendi durumunu

zaten uyku ve iştah normal olsa tüm yaramazlıklarına razı gelirdik hiç zor gelmezdi vallahi..

canım ama Hakan bizimki kadar bağımlı değil anlattığın kadarıyla. burda gelincikgibi gelincikgibi ve ben bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. yani gözlemlediğim kadarıyla. Begümün şimdi ağlaması çok normal. zamanla geçecek inşallah.

ama sen en doğru zamanı bilirsin. bi bak bakalım duruma göre. eğer ondan ağlamıyosa tabiiki bıraktırma emebildiği kadar emsin.

ay her zaman güzel olmuyo kız :KK70:

sanada geçmiş olsun nasıl düştün öyle ya. rahat yatmıyodun herhalde tedirgin olunca öyle ani kalktın. ah kıyamam sana ya bluzubu bile ters giymişsin :KK43: ne hale soktu bu küçük canavarlar bizi :KK70:
Sagol canim. Bir gun tekrar eski halimize donecek miyiz merak ediyorum. Sekilden sekile giriyoruz valla

Ah Can'ım yaa geçmiş olsun sana da, ne kadar yoğunsan demek ki Allah bullak olmuşsun.. Bende bi kere sütyen takmayı unutmuştum :KK70: :KK70:
Sagol canim. Eee habire bu canavarlara meme vermekten unutmak normal sutyen takmayi. Takmaya firsatimiz olmuyodu ki

Merhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. @vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.
Kıyamam Nasıl panikle kalktıysan.. Çok geçmiş olsun, millet de hemen sorar hatta anlatsan bile yanlış anlamış olabilirler :)

Sabah sabah güldüm ama seni o panikle gömleğini ters giyerken hayal ettim de.. :))

Ben de bi kez ayakkabı giymemişim işe giderken terliklerimle çıkmışım :))

canım benimde ameliyatlarımda vermişti doktor. hatta normal doğurdum ama dikişim vardı o zaman bile verdi.

enfeksiyon kapmasın diye veriyorlar. illa kapacak diye bişey yok ama önlem. bence doktor verdiyse kullan.
Epidural normal miydi canım doğumun yoksa epiduralsiz mi

ne olur dua edin uyusun sorunsuzca ve hemen :KK43: her gece uyku vakti yaklaşırken kalbim gümgüm olmaya başladı yine. zayıf dolu karnesini babasına gösterecek çocuk gibiyim ya :KK43: korkuyoruuuuum..
Ne güzel demişsin, zayıf doku karne ha :)
Ne güzel bak bugün daha erken yatırmışsın.. Bınu da hallettin ya artık hiç birşeyden korkma :))

Can'ım benim senin stresini Begüm hisseder, sakin ol.. Zamannnn... Uyur benim tatlı balığım merak etme, alıştı maşşallah. Çabuk kabullendi durumunu
haklısın canım ama elimde değil ya küçücük sıpaların bize yaptığına bak :)
uyudu küçük balık yarım saatte sağolsun ve ağlamadı. ilerleme gösteriyoruz teyzesi çok şükür :(

Sagol canim. Bir gun tekrar eski halimize donecek miyiz merak ediyorum. Sekilden sekile giriyoruz valla
dönücez tabii ya hele biraz daha büyüsünler bebeklikten çıksınlar bazı şeyler daha kolay olacak en azından.

Epidural normal miydi canım doğumun yoksa epiduralsiz mi
epidural normal

Ne güzel demişsin, zayıf doku karne ha :)
Ne güzel bak bugün daha erken yatırmışsın.. Bınu da hallettin ya artık hiç birşeyden korkma :))
evet o kadar korkuyorum cidden :))
evet teyzesi gitgide düzelecek inşallah. şu krizleri geçse bu kadar korkmayacağım. inşallah o da geçecek.

epidural normal

evet o kadar korkuyorum cidden :))
evet teyzesi gitgide düzelecek inşallah. şu krizleri geçse bu kadar korkmayacağım. inşallah o da geçecek.
Anladım canım benim doğumum da öyle oldu da bunda epiduralsiz mi yapsam acaba diyorum ondan sordum canım o_O begüşün uykusunda ilerleme var canım bak düzene giriyor yavaş yavaş çok şükür sevindim memesiz hayata alışmasına :)

Anladım canım benim doğumum da öyle oldu da bunda epiduralsiz mi yapsam acaba diyorum ondan sordum canım o_O begüşün uykusunda ilerleme var canım bak düzene giriyor yavaş yavaş çok şükür sevindim memesiz hayata alışmasına :)
evet gitgide alışıyor sanırım hala bazen sinirli öfkeli huysuz ama o da zamanla geçicek inşallah :)

eğer ilkinden memnun kaldıysan bunu da öyle yap neden boşa sancı çekesin? bana doğurmak bu kadar kolay olacak deseler boşuna on ay o kadar korkmazdım. hiç bişey anlamamıştım harika bi doğumdu. meğer asıl zorluk ondan sonra başlıyomuş :D o şekilde dört kere daha doğururum ama bakamam :KK57:

evet gitgide alışıyor sanırım hala bazen sinirli öfkeli huysuz ama o da zamanla geçicek inşallah :)

eğer ilkinden memnun kaldıysan bunu da öyle yap neden boşa sancı çekesin? bana doğurmak bu kadar kolay olacak deseler boşuna on ay o kadar korkmazdım. hiç bişey anlamamıştım harika bi doğumdu. meğer asıl zorluk ondan sonra başlıyomuş :KK70: o şekilde dört kere daha doğururum ama bakamam :KK57:
Kesinlikle asıl mesele sonrası ;) benim kuzenimin kızı şimdi 5 aylık sezeryN olmuştu o da tam tersini diyor, o acıyı çekmek istemiyorum bi daha ama bana çocuk versinler 10 tane büyütürüm diyor :KK57: çocuk uslu olunca böyle denilebiliyor demek ki :))))

Kızlar selam,
Sabahın 5inden ber ayaktayız yine :) ama bu sefer koymadı erken kalkması geçe deliksiz uyudu yavrum benim akşam 8:30 yatmıştı.. Öyle olsa erken kalkmak kolay ama gece zırt pırt uyanınca mal gibi oluyorum affedersiniz :)

Benim şöyle bir sorum olacak size; miniklere neler yerdiriyorsunuz? Yani her şeyi yıyorlar mi? Ayaz ana öğünlerinde illa blenderdan hafif geçirilmiş yemekler yiyecek, başka türlü çıkarıyor ağzından uğraşamıyor.. Ama mesela bulgur pilavını yoğurtla yer, Eti kemirir ama doyumluk değil..

Ne yapmam lazım bilemedim, her şekilde yutuyor her şeyi, sadece ana yemeklerini yerken kabul etmiyor büyük parçaları çiğnemek istemiyor.. Sizce henüz uğraşmayayım mı yoksa artık Zaman'ı geldi de geçiyor mu?

Kesinlikle asıl mesele sonrası :KK66: benim kuzenimin kızı şimdi 5 aylık sezeryN olmuştu o da tam tersini diyor, o acıyı çekmek istemiyorum bi daha ama bana çocuk versinler 10 tane büyütürüm diyor :KK57: çocuk uslu olunca böyle denilebiliyor demek ki :))))
ay öyle diyebilmeyi çok isterdim. doğururken acılar çekeydim de uslu olaydı :D

Kızlar selam,
Sabahın 5inden ber ayaktayız yine :) ama bu sefer koymadı erken kalkması geçe deliksiz uyudu yavrum benim akşam 8:30 yatmıştı.. Öyle olsa erken kalkmak kolay ama gece zırt pırt uyanınca mal gibi oluyorum affedersiniz :)

Benim şöyle bir sorum olacak size; miniklere neler yerdiriyorsunuz? Yani her şeyi yıyorlar mi? Ayaz ana öğünlerinde illa blenderdan hafif geçirilmiş yemekler yiyecek, başka türlü çıkarıyor ağzından uğraşamıyor.. Ama mesela bulgur pilavını yoğurtla yer, Eti kemirir ama doyumluk değil..

Ne yapmam lazım bilemedim, her şekilde yutuyor her şeyi, sadece ana yemeklerini yerken kabul etmiyor büyük parçaları çiğnemek istemiyor.. Sizce henüz uğraşmayayım mı yoksa artık Zaman'ı geldi de geçiyor mu?
maşallah deliksiz uyumuş kuzum. o kadar erken yatınca o saatte kalkması normal tabii annesi :) bize sbah uyumak haram. benimkide 11de yattı 8de kalktı. bende onla yatsam aslında yeterde artar uyku ama işler bitmiyoki anca 1de yatabiliyorum.

ben herşeyi yediriyorum canım artık. ona özel yemek yapmıyorum çoğu zaman. suku köfte vs yapacaksam ona ayrı yapıyorum biz pek yemiyoruz. kendi öğünleri dışında biz yemek yerkende mutlaka bizimle masaya oturur ne varsa önüne koyarım. bazen oyun oynuyo bazen yiyor. köfte makarna tel peynir ve zeytin en sevdiği şeyler.

çiğneme mevZusuda bence çocukla alakalı bi durum. ben çok uzun zamandır blenderdan geçirmiyorum hiç bişeyi. mesela bezelye kurufasülye yemeği yiyecek diyelim çatalla biraz eziyorum yiyor. aslında dişleri de çok az dört tane ama damaklarıyla eziyor. yutamadığı şeyleri çıkarıyor sadece. o konuda sıkıntı çekmedim şükür. ama bazı bebek öyle olmuyo katı bişey yemeye kalktığı zaman öğürüp kusanı da oluyo mesela.

bence sen çatalla iyice ez o şekilde azar azar yedirmeye çalış. yavaş yavaş katı parçalı şeyler yemeye alışsın. zaten eline verince yiyor diyorsun. bence yapabiliyor da acaba istemediği için kendi öğünlerinde yapmak istemiyor gibi geldi.

Back
X