2015 Şubat Anneleri

selam kızlar, nasılsınız?

Uyku maceramız yarım saat önce başladı. Ağladı yine çok bu seferde bana sarılarak uyumak istiyo. beşiğinden alıcam illa koltukta beraber yatıcaz.

acaba memeyi bıraktığı için bu geçici bi bağlanma mıdır istiyosa öyle uyusun mu? yoksa buna da alışır mı? çok zor durumdayım kızlar ne yapayım?

allahım neden hep yeni bişey :KK43: sarılarak uyumak çok güzel ama bu alışkanlık olursa bu seferde hep yanımda uyumak isticek.
Yatağına bırakıp sırtını okşasan yavaş yavaş uzaklaşsan.. Gerçekten çok çabuk alışıyorlar saçma sapan şeylere.

Yatağına bırakıp sırtını okşasan yavaş yavaş uzaklaşsan.. Gerçekten çok çabuk alışıyorlar saçma sapan şeylere.
Benimki alıştı sırtını pışpışlamazsam uyumuyor
Sanki yatır kaldır yöntemi ıse yaramadı yada ben beceremedim

Canım valla emre ben memeden kestıgımde alışmıştı ağzımla oynamayabence geçici değil sizin durum yani alışkanlık olmuş yada olmak üzere
yok bi yerime dokunmuyo sadece yanında yatayım istiyo. ama bu iki kere falan oldu. çok ağladı diye aldım sakinleştirmek için öyle yanımda sakinleşti. yok ben bunada bi çözüm bulurum :(

bi iki kere oldu bu. aslında uyku saati geçti ağlayarak altını üstünü değiştirdim. öyle de yatağa koyunca iyice sinirleniyo asla sakinleşmiyo. sakinken yatağa koymaya dikkat edicem. bunuda alışkanlık edinmesin ya uff :( çok güzel onla öyle yatmak ama sonra ardını alamam :(

yok bi yerime dokunmuyo sadece yanında yatayım istiyo. ama bu iki kere falan oldu. çok ağladı diye aldım sakinleştirmek için öyle yanımda sakinleşti. yok ben bunada bi çözüm bulurum :KK43:

bi iki kere oldu bu. aslında uyku saati geçti ağlayarak altını üstünü değiştirdim. öyle de yatağa koyunca iyice sinirleniyo asla sakinleşmiyo. sakinken yatağa koymaya dikkat edicem. bunuda alışkanlık edinmesin ya uff :KK43: çok güzel onla öyle yatmak ama sonra ardını alamam :KK43:
Biliyorum dokunmuyor da
Ardı arkası yatağına koyup ağlatmak oda belki :(
Eline ayıcık vermeyi dene ama hep aynı olsun

Bende sırtını pışpışlamadan uyutmayı denıycem uyuması uzunda sürse önemli değil gündüz çokyuyusun yormasın beni oruç oruç

Biliyorum dokunmuyor da
Ardı arkası yatağına koyup ağlatmak oda belki :KK43:
Eline ayıcık vermeyi dene ama hep aynı olsun
yok anam yok işlemiyo bizimkine hiç bi yöntem. bakmıyo ayıcığa. yeni bişey alıcam ona. belki sever.

bu arada hayırlı ramazanlar hepimize. tesadüf oldu meme bıraktırma olayı denk geldi. emseydi çok zor olurdu oruç tutmak. iliğimi kemiğimi kurutuyodu çok susuyodum ve tatlı istiyodu canım. inan kaç gündür öyle olmuyo ya.

Uyku maceramız yarım saat önce başladı. Ağladı yine çok bu seferde bana sarılarak uyumak istiyo. beşiğinden alıcam illa koltukta beraber yatıcaz.

acaba memeyi bıraktığı için bu geçici bi bağlanma mıdır istiyosa öyle uyusun mu? yoksa buna da alışır mı? çok zor durumdayım kızlar ne yapayım?

allahım neden hep yeni bişey :KK43: sarılarak uyumak çok güzel ama bu alışkanlık olursa bu seferde hep yanımda uyumak isticek.
Slm bizde de bi ara öyle olmuştu ya kucakta uyuyacak ya da babasının koynunda öyle alışmıştı biraz müsade etmiştim yavaş yavaş terk ettirdim şimdi uykusu gelince alıyoruz kucağımıza yatağına koyuyorum. Yani terk ediyorlar çabuk alisiyorlar.

yok anam yok işlemiyo bizimkine hiç bi yöntem. bakmıyo ayıcığa. yeni bişey alıcam ona. belki sever.

bu arada hayırlı ramazanlar hepimize. tesadüf oldu meme bıraktırma olayı denk geldi. emseydi çok zor olurdu oruç tutmak. iliğimi kemiğimi kurutuyodu çok susuyodum ve tatlı istiyodu canım. inan kaç gündür öyle olmuyo ya.
Canım bence bi müddet müsade et onu da bıraktırılırsın şimdi hepsi birden olmasın zaten memeden koptu sana ihtiyacı var.. Tabi bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin :))

Bu arada hayırlı ramazanlar kızlar, oruç tutanların aşlah Kabul etsin.. Ben tutmuyorum, evde tutan da yok zaten.. İnşallah sabır verir Allah da güzel güzel zorlanmadan tutarsınız :))

günaydın bayanlar. ramazan hayırlı olsun inş. bu sene tutmaya niyet ettim inş sonunu getirebilirim. doğum mevzusu olmuş. benimki sezeryandı ama baya ağrım olmuştu. hem doğum zordu hem bebek. bari biri rahat olaydı :110:

Slm bizde de bi ara öyle olmuştu ya kucakta uyuyacak ya da babasının koynunda öyle alışmıştı biraz müsade etmiştim yavaş yavaş terk ettirdim şimdi uykusu gelince alıyoruz kucağımıza yatağına koyuyorum. Yani terk ediyorlar çabuk alisiyorlar.
onları da anlamak lazım bizde çok şey mi istiyoruz bazen diye düşünüyorum :( ama dediğin gibi çabuk alışıyorlar.

Canım bence bi müddet müsade et onu da bıraktırılırsın şimdi hepsi birden olmasın zaten memeden koptu sana ihtiyacı var.. Tabi bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin :))

Bu arada hayırlı ramazanlar kızlar, oruç tutanların aşlah Kabul etsin.. Ben tutmuyorum, evde tutan da yok zaten.. İnşallah sabır verir Allah da güzel güzel zorlanmadan tutarsınız :))
canım inan onu düşündüm dün gece yatarken. annecim ben yatıyorum iyi geceler deyip yatmasını bekleyeceğim nerdeyse. daha bebekler yahu :( çok zor şeyler başardık zaten bi süre istiyosa öyle uyuruz nolcak yavaş yavaş onu da bıraktırırım.

canım inan onu düşündüm dün gece yatarken. annecim ben yatıyorum iyi geceler deyip yatmasını bekleyeceğim nerdeyse. daha bebekler yahu :KK43: çok zor şeyler başardık zaten bi süre istiyosa öyle uyuruz nolcak yavaş yavaş onu da bıraktırırım.
Kızbenımkıler bile öyle demiyor yapmıyor :))
Yalvarıyor um sabah uyanamıyırsunuz hadi yatın diye en az 10 da uyyolar bu aralar

Maalesef hemen alışır.ben biraktirirken de elimi koynuma sokmaya alışmıştı.i cemiyom bari dokunmayım diye.3 yaşındaydı uyumadan illa bi sokardi.uyuyamazdi.zor unuttu.kesinlikle geçici değil.hemen tedbir al canim

onları da anlamak lazım bizde çok şey mi istiyoruz bazen diye düşünüyorum :KK43: ama dediğin gibi çabuk alışıyorlar.
Tatile gitmeden halletmen lazım.berabere alışırsa tatilde zorlanirsin.uyanirsa gene sana sarılarak dalmak ister.disari ciksan gece annenler zorlanır canım.

yeb4 yeb4 bide alisirsa sadece uyumak için deil , uzuldugunda agladiginda en ufak bi duygu yasadiginda solguu yaninda aliuyor oa liskanligi yapmak için

Sagol canim ben de evde tek tutanim bu sene bakalim nasil olacak. 2 sene ara vermek cok farketti. Onceden daha kolay tutardim

Sagol canim ben de evde tek tutanim bu sene bakalim nasil olacak. 2 sene ara vermek cok farketti. Onceden daha kolay tutardim
İnanırım hele de şimdi günler uzun.. Aşlah kabul etsin dayanma gücü versin maşallah size.. Tek tutan olmak zor bi de çalışırken daha zor

neyi nasıl yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.. tam bir saattir durmaksızın ağlıyor. ille de kucağıma gelmek istiyor sanırım. neyi yanlış yapıyorum anlamıyorumkş. bıktım bittim tükendim her seferinde bunları söylemektende bıktım.

resmen ayakta uyuyor ama o yatağa yatmak istemiyor . napıcam ben bilmiyorum resmen tüm çözümler tükendi. kucağımda uyutsam o ayrı dert sallasam ayrı dert emzirsem ayrı dert..

Back
X