anlaşılan herkes bayağı yoğun. hepimiz en azından okuyoruz ama yazamıyoruz. koparmayalım irtibatı

bu arada
@AyazBeyaz canım herşey yolunda mı hiç sesin çıkmadı ?
ben her zamanki gibi çoook yoğunum. inanın telefonu elime alamıyorum çoğu zaman. çok yoğun geçiyor bu kadar insanız evde sadece yemek ve çamaşır yeter zaten tüm gün vakit almaya.
onun dışında bu sabah ayağımı masaya çarptım ayak parmağım morardı hafif şişti çok canım yandı hala yanıyor

bükebiliyorum ama sorun yok. kızı uyuttum şimdi dalmasını bekliyorum dışarı çıkıcam eksikler var onları almaya.
bu arada kızlar Begüme herkes çok mızmız ve huysuz diyor çok üzülüyorum. annemlerle dayılarıyla gayet iyi evde. hele dedesine aşık. dedeee deyip koşup sarılıp öpüyor. bizim evde kimse yokken gayet keyifli. ama apartmandan biri gelsin azcık kalabalık olsun keyfi kaçıyor. ha çocuk varsa keyifleniyor ama yine de çok kalabalık istemiyor.
mesela dün kapının önüne çıkardım kuzenlerin çocukları hep ordaydı 6-7 çocuk ama öyle sesli oynuyolardıki bacağıma yapıştı ağladı mızmızlandı. evdeyken siteye çıkardığımda da bir sürü çocuk olurdu koşardı peşlerinden. ama burda yürümek istemiyo sürekli kucağıma gelmek istiyo. evini mi arıyo alışamadı mı anlamadımki. kaç gün oldu ama on gün nerdeyse normal mi?
kalabalığı hiç sevmediği kesin. o da normal ama sürekli yalnızdı. benim öyle kalabalık bi ortamım yokki alışmamış çocuk. gerçekten mızmız bazen benim sabrımı zorluyo yapışıyo bacaklarıma ne yapsam memnun edemiyorum. sonra kuzenlerim halamlar falan çok huysuz mızmız deyince sinir oluyorum üzülüyorum. insan kendi çocuğuna öyle densin istemiyo cidden. evde böyle değil ortam değiştirdi normal diyorum.
yazlığa gittiğimizde bi anneanne dayı ve dedesi olacak. diğer dayısı da gidiyo yine y.dışına yaz okulu var. o zaman ailecek olunca inşallah daha iyi olur. olur di mi

en azından denizi sever yorulur enerjisini atar. burda enerjisini atacak tek yer kapının önü. ne yapsın yavrum ona da yazık..
ama çok sevimli oluyo günden güne. bi sarılıp öpmesi var sormayın. herkesi öpüyo sarılıyo. bu arada erkekleri daha çok seviyo onu gözlemledim.