Selam kızlar. bahtsız bedeviyi çölde ayı bulur misali şu an afyon çay öğretmen evinden yazıyorum bu mesajı. Çünkü memlekete dönmek için yola çıktık ve yağmurdan arabayı kullanmak mümkün değil. sabah sıcaktan beynimiz aktı yola çıktık hava kapandı her yer sel.. şu an şimşekten heryer disko gibi

bide navigasyondan akıllıymışız gibi kafamıza göre yanlış yola girip tek şerire düştük mü sana.. kamyon yolu mudur nedir.. allahtan yol kenarında son anda gördüm tabelayı da bulduk burayı. tuna yavrum yazık sallana sallana reçel oldu. ne uyku düzeni kaldı ne yemek. çorba ve üzüm bide zorla kefirle besleniyor. öfff salağız biz yaa valla kitap çıkaracam yakında, iki salak bi çocuğu nasıl haşat eder diye

ya öyle işte. bloğa yazı yazdım bebekle tatil diye. bence çok net bir açıklama oldu.
siz nasılsınız?
MaRaL_
bende bir haftadır günde nerdeyse bir kez emzirdim. bi sabah sol memem baya dolmuş ve ağrılıydı eylülde bırakıcam ben. tuna zaten bu ara hiç istemiyor. belki de bu ay hallederim. eşimde bıdı bıdı edip durur yok emzir filan diye. sanki biz istemiyoruz. napalım bence yine iyi emdiler.
@ dadera canım tatil bitti bende bittim.. akşam oturup dizi izlemeyi özledim valla :) bir hafta yeterli tatil. gezdik baya.
yeb4
canım begümün zeytin yeme olayı hariç hepsi tunayı anlatıyor. çığlık ağlama huysuzluk ama işine gelince kızlara cilveler pozlar.. çok fena bunlar. bu arada arkadaşına çok üzüldüm. Neden masumcuk yavruları bulur bu illet de şu katilleri tecavüzcüleri teröristleri bulmaz ki? allah yardım etsin düşündükçe afakanlar basıyor. allah kuvvet versin
BRBM
sen maraldan gazı aldın :) kendine de güveniyorsun yaparsın bence. annen de yanında. zaten bence önemli olan psikolojik olarak hazır olmak. sen de hazır görünüyorsun.
kızlar feyzanın nikini hatırlayan var mı?