- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 333
- 38
Biz eve geldik canım. Bir hafta tatil yaptık ama bana bir ay gibi geldi. İyi geçti güzel anılarımız oldu işte. İnşallah sizinde çok güzel geçer eşinle. Her anının tadını çıkar :)hahahaha yaaa kıyamam ben size hem çok güldüm hem üzüldüm :)) ama bu da bi macera ilerde anımsar gülersinizkendine hiç kızma tatile gidince çocuklar hep öyle oluyo. ne uyku ne yemek düzeni yok bizdede. günde bi kilo üzümü bitirecek nerdeyse. artık vermeme gibi bi şansımız da yok yıkıyolar ortalığı. boşver yani tadını çıkarmaya bak eve gidince elbet bi nazi kampına sokarız onları :))
az emzirmeye başlayınca ya da birden bırakınca memeler süt doluyo banada oldu üç gün sağdım. hatta 100cc çıktı ilk sağmada bayağıda üzülmüştüm sütüm varda bıraktırıyorum diye ama öyle değilmiş. emzirmediğim için bi anda birikti ve sonra bi anda kesildi daha hiç olmadı. yeter artık eşek kadar oldular canımız çıktı ilka 2 yıl emecekler diye bi kural yok napalım. herşeyi böyle ince düşünürsek bizi de kimse böyle düşünmez işte.
bu arada fyz35 onun nicki canım.
bizde görüşemedik şanssızlık ya. aramızda 70km yol vardı 1 saat falan ama işte ters yöne devam ettiğiniz için olmadı. eşim burda olsa bizde oraya gelicektik. neyse kısmet olmadı bi dahaki fırsatları değerlendiricez :) şimdi nerdesiniz vardınız mı?
hastalık konusunda da aynılarını düşündüm dün. bugün de kuzenimin kızının durumu kötüymüş onu öğrendim çok üzüldüm.. kemoterapinin sonuncusu çok ağırmış sanırım kötü olmuş bayağı ateşlenmiş vs. allah tüm çocuklara şifa versin bu hastalık çok zor..
Bizde Feyza ile görüşecektik ama öyle aksi denk gelmedi.

Bu arada