Selam kızlar. Biz yazlığa geldik yine. Deniz ev varken fırsatı değerlendirelim dedik. Şükür iyiyiz. Tuna'nın iştahı kaçık. Zor da olsa yediriyorum. Kendisi yemek istiyor, öyle olunca daha iştahlı yiyor ama iki kaşık alıp bırakıyor. Doyduğunu sanmıyorum. Sadece sıkılıyor. Oturmalı işlara gelemiyor beyefendi :) bu ara baya dillendi. Her şeyi söylemeye çalışıyor. Kelimeleri tam çıkaramıyor ama harflerini söylüyor en azından. Bide Nasıl oyuncu bi görseniz, mesela ben yemek yedirmeye çalışırken hemen konuyu değiştirmeye çalışıyor lamba yandı, yok kuş uçtu bak pervane dönüyor :)) kafayı falan bi yere yanlışlıkla vurunca iki saat tantanasını yapıyor, ağlama rolleri naz :) eylül geliyor, seviniyorum ben, kışı ve köyü seviyorum. Evimizi boyayacaz, tertemiz bi başlangıç yapıcaz inşallah. Ama ailemden ayrılma düşüncesi şimdiden üzüyor beni. Aslında çok aileci değilim, sadece güzel vakit geçirebildik mi, üzdüm mü onları diye sorular var içimde. Annem çok çok alıngan, en küçük bi yüz ifadesinden bile kendine bişey çıkarır. O yüzden bende sinirleniyorum bunca alınganlığı ve olay daha da büyüyor. Yok yere kalp kırılıyor. Neyse ki bu sene geçen yıla göre iyi geçiyor, daha tatilin bitmesine var Zaman ne gösterir bilemeyiz. :)
yeb4
Can'ım o Karadağ uzun bir yol gittinizki herkesin memleketine uğrayıp geçtin resmen :) hepiniz pert oldunuz ama ne güzel evine kavuştun. Başta biraz zor gelir ama yeni düzene alışma telaşıyla kolay geçer inşallah. ŞUnu anladım ki en önemli şey huzur. Yer mekan kişi farketmez, huzurlu ol yeter.
C
cermelek
senin içinde huzur dilerim Can'ım. Eylül gelsin biraz daha rahatlarsınız. Kumluca'ya çok gittim çocukluğumun tatil yeri. Çok küçük bi yer ama Akdeniz iyidir ya :) kafana göre arkadaş bulursun inşallah
BRBM
Can'ım anlattığın onca huzursuzluğa rağmen sende hep bi umut ve şükür var maşallah sana. Eşim ve ben olsak o yolculukta kavga etmekten bağrışmaktan gidermezdik o yolu :) bebeğinin sağlıklı olmasına ve işlerin yolunda gitmesine sevindim.
dadera
Can'ım kusma Ateş falan yoksa ishalden korkmana gerek yok diyorlar ama sen bol bol sıvı takviyesi yap bence. Meyve suyu içir hatta arada maden suyu bile içirebilirim birkaç yudum, mineral kaybı olmasın. Tuna bayılıyor maden suyuna, gizli saklı içiyoruz :)
İşte böyle . Görüşmek üzere :)