- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Benimde ayni boyle cikmisti ertesi gun kan testi yaptirdim bhcg 400 civariydi. Çizgi silikte ciksa buyukk ihtimal hamile oluyosun. Hayirli uugurlu olsunarkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz acaba. test sonucum boyle cikti sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1293078
insallah canim saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek farketmez kuzucuklarim benimmsaglikla dogsun canimda yaninda ogrenirsiniz inş :) biz baya erken ogrrenmistik 10+5 ken herseyini gösterdi bizim utanmza
canim hamilesin rabbim tamamini erdirsin hemen bi kan testi yaptir
Aminn canm yarin bizide haberdar et tatliminsallah yrni iple cekiyprum bendee allahim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiylaaa
İnş cnm erkek erken gosteriyormus bazen ben öğrendiğimde çok sasirmistim daha erken diyordum başka doktora gittim oda erkek dedi ancak öyle inanabildim :) en son gittigimde takla atiyordu sipa inş ÖĞRENİRSİN cnminsallah canim saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek farketmez kuzucuklarim benimm
Benim oglanda 11 haftalikken gostermisti bunda iki haftasonra ogrenecem nasipse
Ayy kuzum benimmm seninkihizli masalah insallah saglikla dogum yaparsin canim. Erkek cocuklari erke. Belli edio bide cok hareketli oluolarrrr miniminikİnş cnm erkek erken gosteriyormus bazen ben öğrendiğimde çok sasirmistim daha erken diyordum başka doktora gittim oda erkek dedi ancak öyle inanabildim :) en son gittigimde takla atiyordu sipa inş ÖĞRENİRSİN cnm
aynen canm gordugumde inanamadim hatta doktorumuz senin oğlan yukari yukari takla atmaya calisiyor şimdiden yaramaz deyip gulmustu dur resmi vardi atayimAyy kuzum benimmm seninkihizli masalah insallah saglikla dogum yaparsin canim. Erkek cocuklari erke. Belli edio bide cok hareketli oluolarrrr miniminik
Hayirlisi olsun kuzum inş ogrenrsiniz nazi doktorlar görüyor ama erken olduğu için soylemiyorlar7+3 gunluk hamileyim bende :) kalp atisinida duyduk cok sukur aralgn 5i tekrar gidicez 12 hftlk olacak rabbim nasip ederse ins cinsiyet ogrenebiliriz :)
Ayyy gercekten senden guc alio annesi egzersiz yapio allahim gercekten takla atio allahbAgislasin masallah canim''benimkide el kaldirdi ultrasondan dr a yan yanbakti vallaaynen canm gordugumde inanamadim hatta doktorumuz senin oğlan yukari yukari takla atmaya calisiyor şimdiden yaramaz deyip gulmustu dur resmi vardi atayim Eki Görüntüle 1293108
Amin canm cumlemizin yavrusunu bagislasin bazi bebeklerden parmaklarini emiyirmus sizin ufaklıkta ben burdayim demiş annesi :) Rabbimin mucizesibisteAyyy gercekten senden guc alio annesi egzersiz yapio allahim gercekten takla atio allahbAgislasin masallah canim''benimkide el kaldirdi ultrasondan dr a yan yanbakti valla
Anne olmak dunyanin en guzel duygusu allah olmzyzn herkese k duyguyu yasatmayi nasip stsin canimmAmin canm cumlemizin yavrusunu bagislasin bazi bebeklerden parmaklarini emiyirmus sizin ufaklıkta ben burdayim demiş annesi :) Rabbimin mucizesibiste
Bakalim ne dicek ins soyler :) cok merak ediyorumHayirlisi olsun kuzum inş ogrenrsiniz nazi doktorlar görüyor ama erken olduğu için soylemiyorlar
Amin canm inş o duyguyu bende tadicamAnne olmak dunyanin en guzel duygusu allah olmzyzn herkese k duyguyu yasatmayi nasip stsin canimm
İnşallah canm benim hayirlisi güzel haberlerle gel insallahBakalim ne dicek ins soyler :) cok merak ediyorum
Hayirli olsun canim benimkide boyle cikmisti az sabret 1- 2 hafta daha ama esinlede calismalari kesme oradaki tam cizgiyi goruceksinarkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz acaba. test sonucum boyle cikti sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1293078
hayırlısı artık.saglıklı bebeklerimiz olur insallah :)cok sukur bisey yasamadk insallhta yasamayız cok pimpirikli değilm hiç kollamıyorm kendimi doktor kızıyo hatta persembe gunu kontrl wr simdiden stres heycan doktor bndan sonra ultrasondan cıkınca ölçücem tansiyonnu diyr
nasıl gecicek bu zman blmiyorm bide cinsiyetini ogrensekkk
hosgeldın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?