2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Yarin insallah mujdeli haberini alicaz allahin izniyle.. benimde kasiklarda adet agrisi gibi agri ve goguslerde hassasiyet oldu. Hatta korktum regl olucam diye..

saglikla dogsun canimda yaninda ogrenirsiniz inş :) biz baya erken ogrrenmistik 10+5 ken herseyini gösterdi bizim utanmza

canim hamilesin rabbim tamamini erdirsin hemen bi kan testi yaptir
insallah canim saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek farketmez kuzucuklarim benimm
Benim oglanda 11 haftalikken gostermisti bunda iki haftasonra ogrenecem nasipse

insallah canim saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek farketmez kuzucuklarim benimm
Benim oglanda 11 haftalikken gostermisti bunda iki haftasonra ogrenecem nasipse
İnş cnm erkek erken gosteriyormus bazen ben öğrendiğimde çok sasirmistim daha erken diyordum başka doktora gittim oda erkek dedi ancak öyle inanabildim :) en son gittigimde takla atiyordu sipa inş ÖĞRENİRSİN cnm

insallah gecen ay o kdr uzulmustum ki bu aydan cokta umidim yoktu aslinda ama dun gece kendimi hamile gordum ruyamda bugunde test yaptim yapar yapmaz silik cizgi belirdi. icim icime sigmio simdi. rabbim herkese nasip eder insallah. kan sonucum yrn seninki gibi cikar umarim:)) yrn sizleri hbrdar ederim allahim yardimcimiz olsunn

İnş cnm erkek erken gosteriyormus bazen ben öğrendiğimde çok sasirmistim daha erken diyordum başka doktora gittim oda erkek dedi ancak öyle inanabildim :) en son gittigimde takla atiyordu sipa inş ÖĞRENİRSİN cnm
Ayy kuzum benimmm seninkihizli masalah insallah saglikla dogum yaparsin canim. Erkek cocuklari erke. Belli edio bide cok hareketli oluolarrrr miniminik

7+3 gunluk hamileyim bende :) kalp atisinida duyduk cok sukur aralgn 5i tekrar gidicez 12 hftlk olacak rabbim nasip ederse ins cinsiyet ogrenebiliriz :)

Ayy kuzum benimmm seninkihizli masalah insallah saglikla dogum yaparsin canim. Erkek cocuklari erke. Belli edio bide cok hareketli oluolarrrr miniminik
aynen canm gordugumde inanamadim hatta doktorumuz senin oğlan yukari yukari takla atmaya calisiyor şimdiden yaramaz deyip gulmustu dur resmi vardi atayim

aynen canm gordugumde inanamadim hatta doktorumuz senin oğlan yukari yukari takla atmaya calisiyor şimdiden yaramaz deyip gulmustu dur resmi vardi atayim Eki Görüntüle 1293108
Ayyy gercekten senden guc alio annesi egzersiz yapio allahim gercekten takla atio allahbAgislasin masallah canim''benimkide el kaldirdi ultrasondan dr a yan yanbakti valla

Ayyy gercekten senden guc alio annesi egzersiz yapio allahim gercekten takla atio allahbAgislasin masallah canim''benimkide el kaldirdi ultrasondan dr a yan yanbakti valla
Amin canm cumlemizin yavrusunu bagislasin bazi bebeklerden parmaklarini emiyirmus sizin ufaklıkta ben burdayim demiş annesi :) Rabbimin mucizesibiste

hayırlısı artık.saglıklı bebeklerimiz olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…