2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Kızlar Merhaba ne kadar güzel duygular yaşıyorsunuz. Rabbim bize de nasip etsin inşallahhh... Bende o kadar çok istiyorumki 10 aydır ama malesef olmadı. dr gittim biraz yumurtalıkların tembel fakat çatlamaya hazır yumurtan var bunu iyi değerlendir dedi ve 2 gün ilişki verdi. 17 ve 18 ocakta ilişkiye girdik yarında adet günüm göğüs uçlarımda çok fazla acı var bu zamana kadar hiç bu kadar acı olmamıştı normal acı oluyordu kasıklarımda da ağırlık var adet belirtisi gibi. adet belirtisi yaşayıpta hamile kalan varmı aranızda. 2 gün önce dayanamadım test yaptım malesef negatif çıktı. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

Canım öncelikle kafaya takma. Söyleşi kolay diceksin ki benim 1 çocuk olmasına rağmen 4 ay gecikince nasıl kötü oldum. Ben adet belirtileri yaşadım. Karnım çok sancilandi. Ama illa herkeste böyle olcak diye bişey yok erken gebelik testi d e negatif çıktı. Gecikmeden 2 3 gün sonra testte 2. Çizgiyi gördüm. Yani anliyacagin herşey olabilir. Ama en önemlisi kafaya çok takma

Teşekkür ederim kafama takmıyordum ilk aylarda ama 10 ay oldu artık adet olucam diye ödüm kopuyor. Bugün adet günüm bakalım ne olacak adetlerim aşırı sancılı geçer normalde bugün hafif sancım var inşallah olmaaammm dualarınızı beklerim

Arkadaşlar benim bir sıkıntım var çok kasiniyorum henüz 17 haftaligim ama karnında kuru luk ve çatlaklar başladı bacakların ve belim de ayni şekilde. Kakao yağı badem yağı hakiki zeytin yağı ve mustela denedim yok hiçbiri fayda etmedi. Ayrıca yağlar yakıyor. Mustela fena değil ama o da sabahtan öğlene götürmüyor. Sürekli sürmek gerekiyor. Siz de varmı bir formül bir çare çok fenayım çok kasiniyorum. Lütfen yardım edin

İyi aksamlar kizlar
bugün doktora gittik 30+3 olmamiz gerekirken 29+1 günlük ciktik bebeğin suyu da azmis kilomuz 1400 gram olmuş o kadar herşeye dikkat etmeme rağmen az kilo alması çok sinir bozucu suyu eskisi kadar icemiyorum moralmen fenayim

Kiyamam size
Normal cok dikat etmene rağmen neden acaba sitreslenip bunu kafaya takmamak mümkün degil belki ama şimdi bu durumda bebeyini Sitresden uzak durdurman gerekiyor, Buda etkiler ama biliyorsundur! Böyle sürecek degil, bakarsın yarın suyun normal seviyeye gelir ve bebeyin en kıza zamanda toplar kendini! Bu sanada bagli! Huzurlu tutmaya çalışın kendinizi, Sitresden uzak dur ve bol bol su ic! Bu aralar ağzım kuruyor ama nedense deli gibi hala içmiyorum bende..Allah insallah saglikla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder!

kızlar 19+4 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı ve bnm böbreklerm agrıyodu doktoruma söledi baktı büyüme oldunu söledi korktu pek detayda vermedi sadece kontrol altnda tutucaz dedi aranzda böle bişe yasayan varmı cok korkuyorum

Geçmiş olsun canım ben de böyle bir şikayet yok fakat gebelik yada hemen akabinde mutlaka anne de kalıcı yada geçici bazı rahatsızlıklar Oluyor. Maalesef benim 1. Bebisden sonra hipotroid oldu ve ömür boyu da devam edecek eğer kendinde değişiklikler yada rahatsızlıklar hissediyorsanız mutlaka takipte ol. Gerekli doktorlara görün.

Gecmiş olsun..
Burda bir çok kadında oluyor malesef
Istersen kkda mayıs 2015 anneleri diye bir konu daha var, orayada sor. Buranın malesef hiç maşallahı yok:) pek giden gelen olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…