2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
Çok şükür atlattim canm ben de o günleri simdi mide yanmalarimiz basladi ama o o kadar kotu değil bende 88 kiloyla hamile kaldim şuan 78-79 kilo civarlarinda gidiyoruz bakalim son 83 günümüz kaldi

Çok şükür atlattim canm ben de o günleri simdi mide yanmalarimiz basladi ama o o kadar kotu değil bende 88 kiloyla hamile kaldim şuan 78-79 kilo civarlarinda gidiyoruz bakalim son 83 günümüz kaldi
az kalmış senin hayrlısıyla al gucagına inş canm

Kızlar merhaba... İstanbulda sezeryana eslerinde girebildiği hasteneler hangileri biliyormusumuz???

merhabalar ben de yeni katildim araniza.agustosta dogum yapacaklarin actigi bir konu yok sanirim ama neyseki 2015 te yapacaklar icin varmis :) ikinci bebegim ilk 2013 temmuzda dogdu.tam iki yas olacak aralarinda allah izin verirse.cinsiyetimizi daha ogrenemedik.hareketleri de bir haftadir hissediyorum yavastan.hatta dun ilk defa hissetme ile birlikte karnimin zipladigini da gordumm :) her aksam bir saat gozumu kirpmadan izliyorum cunku :) cok uzun yazdim :)

Hosgeldin canim,
Saglikla kucagina al insallah!
Bende o siralar hissetim ve mesela göbegimin üstüne heran gibi bir şey koyduğumda zıplardı:) benimki erkek! doğrumu bilmem, ama erkek bebekler daha erken hareket edip hisetirirmiş:)

hosbulduk :) ilk bebegimi 16 haftalik hissettim kiz oldu.bizde de erkek erken hareketlenir derler bakalim hayirlisi.esimin sulalesinde en son dogan erkek esim yani erkek olursa sehzade olacak :) gonlum kizdan yana ama saglikli olsun yeter bana oncelikle
ayyyy çok güzel ya.. İnşallah bizde en kısa zamanda hissederiz senin gibi
insallah canimm ikinci bebek daha cabuk hissedilirmis tecrubeden dolayi.bikac haftaya hissedersin sende insallahh

Arkadaşlar merhaba
Ben de temmuz sonu doğum yapıcam Allah izin verirse. Herkese sağlıklı doğumlar. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

selam kızlar
bende yakında kızımı kucağıma alacağım Allah nasip ederse

merhabalar sizinle bebeğimizin dogacagı muhtemel tarih aynı :)

bende ikinci bebeğime hamileyim bulantılarım geçerse daha iyi olucam inş

Kızlar 15.haftadayım 16dan gün alacağım bugünlerde, cinsiyetini çok merak ediyorum,randevum 1 hafta sonra. Belli olur dimi? Benim 1 haftadır hareketlerini hissediyorum,yani bazen karnımın bi tarafı daha şişkin gibi oluyo,pıt pıt bişeyler patlıyo bazen sağda bazen solda.Bence bu kesin bebişim :) Allah'ım herkese güzel günler versin.

Bence erkek:)

Çok teşekkür ederim.çok iyi olur . adetin kaçıncı gunu kullanmaya başladınız? Hagi markayı kullandınız ve son olarak hangi günler ilişkiye girdiniz?
Marka olarak önce laboquick kullandım internette baya ucuz. 24 tane kullandım bu marka bana hiç pozitifi göstermedi sonra eczaneden galenik marka içinde 5 tane olanı aldım. Bu testlerin içinde nasıl kullanılacağı yazıyor mesela adetin 7 gün sürüyorsa testi adet bitiminden üç gün sonra başlıyorsun. Bütün günleri yazmışlar içinde. Ayrıca kullanma talimatına harfiyen uy. Yani 2 saat kala hiç sıvı tüketme saatler hep aynı olsun yani sabah 11 ve oglden sonra 4 Gibi bu saatler çok iyiymiş bana da internette biri söylemişti. Ben bu kurallara uydum o zaman çift çizgiyi gördüm. İlişki günü olarak da gün aşırı olmak şartıyla çift çizgiyi görünce yine gün aşırı devam etti. Çift çizgi çıktığı günden belli bir zaman sonra yumurtlama olurmuş şimdi tam saatler aklımda değil ama 24 saatle 72 saat arası gibi. Yani çift çizgiyi görüp ogün ilişki olup kesmeyi. Yine gün aşırı devam edin . Ben ovulasyonumu 14. Gün zannediyordum ama testte öğrendim ki 17 veya 19. Gün ov. Olmus

kızlar sizlere bi sorum var 17 haftalık hamileyim cocuklugumdan beri et yiyemiyorum hamilelik döneminde balıkta yiyemedim daha dogrusu hiçbişe yiyemedim mide bulantılarından gecende saglık ocagında kan vermiştim vitaminim cok düşük cıktı doktorum bna vtaminde vermemişti dün gttim doktoruma 3lü tarama test sonuclarını gösterrken söledim zorla vtamin hapı yazdrdım ama moralim bozuldu vtamini nasıl normal seviyeye getirebilirm

Çook teşekkür ederim ya.Ben de dün galenik marka bulabildim bir tek tereddüt ettim ama iyi ki almışım o zaman. Dün denemeye başladım ama bakalım daha 10. Gün zaten bugün . Hayırlısı inşallah

Ayrıca bebeğiniz nasıl. Kaç haftalık cinsiyeti belli mi. Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…