- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
saten bilgileri aldigimda bakmistim, hic dururmuyumCanim internette hangi haftada hangi kilo araliklarinda ikmali onlara bak istersen bizde o haftalarda o 340gr civariydik yanlis hatirlamiyorsam endişe etme canm Rabbim hyirli doğumlar versin inş endiselenince bebekte etkileniyor
Canm %99 risk yok dediyse sen neden endiseleniyorsun ki boşuna bebiside kendinide üzme ayrintiliya ne zaman gireceksin
İlk zamanlarda ben hic kilo almadim aksine 10 kilo verdim şuan 78-79 arasında gidiyor henüz kilo almadim bakalim seker yuklemesimi yaptiriyorsunsaten bilgileri aldigimda bakmistim, hic dururmuyumbana normal geldi, cokta rahatim aslinda,
ama yani neyse sekerimi bir kere daha olcturmus olurum, ne olacak
birde ben suan almam gerek kilonun ustundeyim, simdidennn!
belkide o yuzden istiyordur
Hic üzme tatil canini bence canm boşuna bebekte sende strese giriyorsunöyle dedi de ilk olunca strese girdim işte yarın gidecez erkenden
saten bazilari hic almiyor, bende ona sasiriyorum, benim nasil bunyem var diyeİlk zamanlarda ben hic kilo almadim aksine 10 kilo verdim şuan 78-79 arasında gidiyor henüz kilo almadim bakalim seker yuklemesimi yaptiriyorsun
Hic üzme tatil canini bence canm boşuna bebekte sende strese giriyorsun
Kiz benim bunyem almaya çok musaitte bulantim çok oldu ondan seker yuklemesinide yaptirmicam ben bebek için çok saglikli olmuyor deniliyor o yüzden direk saglikli beslenmeye calisiyorum sadece aclik ve tokluk sekerime baktiricam cuma günüsaten bazilari hic almiyor, bende ona sasiriyorum, benim nasil bunyem var diye
evet turkiyede seker yuklemesi deniyor
masallah sana! bende suan 9 kilo aldimama dogumdan sonra veririm herhalde diye dusunuyorum
Canim %99 risk yok demisken bu kadar hirpalama kendini bak gecen hafta babada bebegin suyu az gibi geldi der ayrintiliya girdim gayet normal cikti sadece sol böbreği 5 mm büyümüş bu haftalarda normal dedi herşeyi takma Kafana bebekler hemen etkileniyor herseydensöyledikleriniz biraz rahatlattı beni zaten test almadan önce eşime dedim içimde çok kötü bi sıkıntı var nefes alamıyorum dedim demekki bu çıkacakmış şimdi az da olsa iyim bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum pıt pıt larını bile şuan hissediyorum herhalde üzüldüğümü anlıyo inşallah ayrıntılıda hiç bişe çıkmaz amniyosenteze gerek kalmaz çünkü hiç yaptırmak istemiyorum onu
Canim %99 risk yok demisken bu kadar hirpalama kendini bak gecen hafta babada bebegin suyu az gibi geldi der ayrintiliya girdim gayet normal cikti sadece sol böbreği 5 mm büyümüş bu haftalarda normal dedi herşeyi takma Kafana bebekler hemen etkileniyor herseyden
benimde hic bulantim olmadi dogru durust, gayet rahatimKiz benim bunyem almaya çok musaitte bulantim çok oldu ondan seker yuklemesinide yaptirmicam ben bebek için çok saglikli olmuyor deniliyor o yüzden direk saglikli beslenmeye calisiyorum sadece aclik ve tokluk sekerime baktiricam cuma günü
Bence sen sanslisin canm kilo veriliyor çünkü ama benim 7/24 bulantim vardi bebeğim gelismeyecek diye çok korktum sonrasindada çok yemek yiyemedim midem küçüldüğü için hala daha 2 ogün anca yiyebiliyorum midem hemen sisiyorbenimde hic bulantim olmadi dogru durust, gayet rahatim
artik senmi sanslisin, benmi vallahi emin olamadim
insallah sonuclarin temiz ve guzel cikar canim! bende galiba yarin gider yaptiririm artik
insallah dedigin gibidir, benim icin tabi :)Bence sen sanslisin canm kilo veriliyor çünkü ama benim 7/24 bulantim vardi bebeğim gelismeyecek diye çok korktum sonrasindada çok yemek yiyemedim midem küçüldüğü için hala daha 2 ogün anca yiyebiliyorum midem hemen sisiyor
İnşallah canm benim bebek çok şükür kilo aliyor en son 958 gramdi bakalim kaç kilo dogacak Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsininsallah dedigin gibidir, benim icin tabi :)
sende insalllaaaah kendini hemen toplarsin.
yani en azindan benim cok yakin olan bir tanidigimda senin gibi 10 kilo verdi, doguma kadar o verdiklerini aldi,
ve inanirmisin gayet saglikli bir cocugu oldu ve baya yakisikli
Mamacim diye bi site var orda satılıyor sudocreamsudocream turkiyede nasil buldun ya
bende bebisime 2 gun once ondan aldim, o kucuk poposuna
sana ve diyer arkadaslarada tafsiye ederim, daha once calistigim kiresde cocuklara kulanirdik
Hadi hayirlisi olsun prensesin canm inşallah degismezBugün gittim doktora tekrar ve KİZ dedi umarım degismez
canım o testler yanılma payı var strese grip bebeğinide üzme annesi ablam var onada öle demişlerdi htta riski yüksek demişlerdi amniyosentez yapıldı bişe cıkmadı bebek sapasağlam dogdu cok şükür anlatmamn sebebi azda olsa rahatlaman öle yanılmalar olabiliyo ayrntılı ultrasona grcekmişşin saten orda belli olur hç üzme kendini rabbm bilir herseyi dua et cnmsöyledikleriniz biraz rahatlattı beni zaten test almadan önce eşime dedim içimde çok kötü bi sıkıntı var nefes alamıyorum dedim demekki bu çıkacakmış şimdi az da olsa iyim bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum pıt pıt larını bile şuan hissediyorum herhalde üzüldüğümü anlıyo inşallah ayrıntılıda hiç bişe çıkmaz amniyosenteze gerek kalmaz çünkü hiç yaptırmak istemiyorum onu
aynı sorun bndede var cnm 4 kilo verdim cok kotu bi 3 ay gecrdim mide bulantılarndan anca yemeye basladm ama hmen midem şişiyo yiyemiyorum nolcak böle 46 kilo hamile kaldım 42 düştüm şuan 47 kiloyum ve 4. ayımdayım bebek gelişmcek die korku var hepBence sen sanslisin canm kilo veriliyor çünkü ama benim 7/24 bulantim vardi bebeğim gelismeyecek diye çok korktum sonrasindada çok yemek yiyemedim midem küçüldüğü için hala daha 2 ogün anca yiyebiliyorum midem hemen sisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?