Ilk bebegim hayatim. Temmuz annesiyim ama beni birsey cok uzdu bebisimi Temmuz 5 de bekliyordum bu sefer 7si olmis aceba bebisimin gelisiminde sknti mi var ? Ara kanamalarim icin progestan verdi doktoeum yeni....inaşallah canım benim seninde ilk bebeğinmi ?
Hepimiz canim benim hepimiz ölüyoruz meraktan. Ama en onemlisi canim dedigin gibi saglikla kucagimiza almak ins.. hele ilk cocuksa insan daha da heyecanli oluyor. Benim suan tek merakim cinsiyeti ne ? Ve esimde dahil olmak uzere erkek tarafi hep renkli gozluler mavi mi dersin cakir mi yesil mi vs vs. Esimin gozleride yesil cok merak ediyorum aceba benim bebisimin gozleride renkli olur muu ...
Canim beniim Allah gonlunuze gore versin insallah. 7 ay 7 yil gibi gecmeyeydi bize eyiydi :))) Allahiim saglikli hayirli evlatlar nasipnetsin bizleree. Tabiki merak etmeden ve dusunmeden edemiyorsun eminim ki cok guzel hir duygudur tatlim onu ilk gordugun ann :) meraktan catlamaya devam yapacak bise yok anca hayal kuruyoz :)Evet evett o merak bendede var ☺ esimin gozleri yesil kv kp gorumcelerim ve kayniminda gozleri renkli mavi yesil ela hepsi var.:) bende tam aksi esmer tenliyim gozlerim koyu kahve ☺ bakalim bebisimiz kime benzeyecektabiki hepsinden onemlisi saglikla dogmasi ve hayirli imanli evlat olmasi ama insan merak etmeden edemiyor ☺
Kızlar sizin istahlariniz nasıl..?
Mide bulantim yok ama hic yemek yiyesim bisi icesim yok.aclikta hissetmiyorum..zorla yemem mi gerekiyor acaba ilk gebeligim
Ilk bebegim hayatim. Temmuz annesiyim ama beni birsey cok uzdu bebisimi Temmuz 5 de bekliyordum bu sefer 7si olmis aceba bebisimin gelisiminde sknti mi var ? Ara kanamalarim icin progestan verdi doktoeum yeni....
kızlar ben de endişe ediyordum yuzukoyun yatar buluyordum kendimi acaba bebeğimr zarar veriri miyim diye saglık ocagında konu acıldı hemsireye sordum yatabilirsin o daha cok kucuk hem cok korunaklı biryerde dedi. zaten zamanı geldiği zaman yatamazsın oyle rahat dedi. haklı buldum ne de olsa karnımız daha sertlesmedi şişmedi bile.
benim bulantım yok denecek kadar az bazen bazı yemekler cekmiyor okadar hatta aksine cok acıkıyorumama hazır olsa daha guzel yiyebilirim Allah hepimize kolaylık ve saglık versin..
ilk bebeğimi kaybettiğim için cinsiyetinden cok saglığını kafaya takmış durumdayım beni tutmasalar her hafta doktora gidicem.. Rabbim herseyin en hayırlısını ve kolay olanını nasip etsin..
insallah dogum haberlerimizi paylasırız burdan hayırlısıyla temmuz gelsehepinize hayırlı cumalar..
ins canim ama iste oluyor insanin aklinda soru isareti...sanmam canım bazen gebelik oluşma sürecinde yanılabiliyolar 10 gün opsiyon veriyolar canım 5 gün ileri yada geri hiç telaş etme bence
Sagol canim Benim..Benimde 4 gün geride görünüyo ama doktorum bunu gerilik olarak görmüyoruz döllenme günüyle alakali dedi yani sorun değilmiş ben hiç takmadim o yüzden sende takma
ins canim ama iste oluyor insanin aklinda soru isareti...
Caniim benim yaa :) Bende kac haftadir kendi doktoruma gidemiyorum olmadigi icin. Devlette muayene oluyorum inanir misin dogru duzgun bi ultrason goruntusu vermediler en son verileni atiimda bakin bi coxugu goremedim siz gorursunuz belki :)) daha geliamedi tabi ama yinede belli oluyor iki aydan sonra. Teyzeleri bir bakin lutfen belki cinsiyetini de gorursunuz :) benim gittigm doktor ayrintili gosteriyordu. Tahlil soniclarim var daha almadim sirf yine baskasina gidecem die dogumu da ozelde dusunuyorum ins gitmem heralde devlete de artik bakiimda.oluyor tabiki olmazmı paranoyak oldum ben resmen iyimi kalbi atıyomu kendi doktorumdan hariç başka doktora bile gitmeyi düşünüyorum arada sadece göriyim diye düşün :)
Sağol canım amin insallah hayırlı evlatlar verir Rabbim.. biraz sabretmen gerek insallah en kısa zamanda gecer bulantıların..Canim oncelikle icini ferah tut Allah herkese hayirli evlatlar versin kucagina.. Bende bulantidab hicbise yiyemiorum istahim yok insallah gecer buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?