2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Midesi bulanan arkadaşlar mideniz bulandikca şükredin. Benim bir hafta evvel bulantim (özellikle sabah aç karnina olan bulantim) kesilmisti. Meğer bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum ve aranizdan ayrıldım

Allah sizlerden uzak etsin. Bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın inşallah.

canım seni cok iyi anlıyorum.. benim de ilk bebegimin kalbi durdu ama bak simdi ikinciye hamileyim insallah tez zamanda tekrar hamile kalır kavusursun bebeğine..

bu nedenle ben suan cok evhamlıyım 3haftadır herhafta doktora gidiyorum bu hafta tuttum kendimi ama haftaya gidicem muhakkak.. Alan da veren de bir sabret insallah.. Allah bir daha göstermesin..

Canım testlerini yaptır. Ben de daha evvel yine aynı zamanda kaybetmiştim. Test yapılsaydi belki böyle olmayacaktı. Kan pıhtılaşmasi testi varmış eğer böyle bir durum varsa bebeğin kalbi duruyormuş. Bunu bana bebek ölünce söylediler. Artık bundan sonra yaptıracam.

Takdir işte bir sebep gerek.. Allah sizlerden uzak etsin

canım ben zaten pek bişe anlamıyorum bu ultrasondan :) renkli olandan bişeyler belli oluyor ancak bana :) devlette zaten ilgilnemiyolarki yüzlerce hastası oluyo bişe sorsan zorla cevap veriyolar bende özele gidiyorum doktorumdan çok memnunum her gittiğimde kiloma kadar bakıyor o arada nekadar kilo almışım diye sohbeti muhabbeti cevapları çok tatmin edici hiç telaş yaptırmıyor insana çok sakin naiff umarım sende böyle bi doktor bulursun canım :)

canımm Allah sabır versin vardır bi hayır diye düşün inşallah sağlıkla alırsın sende en yakın zamanda bebeğini kucağına :)

kızlar selam
bu sabah pembemsi bir akıntı oldu bende pazar pazar doktorda aldım soluğu.. bebeğimin kalpatışlarını görünce rahatladım cok sukur.. doktor vajinal muayene yapmadan anlayamayız neden oldugunu dedi. yapmadık tabiki. progestan kullanıyordum önlem amaclı ona devam. böyle seyler yasayanınız oldu mu? insallah olmamıştır..
iyi haftasonları..

Merhaba temmuz anneleri ne mutluki bende bu heyecani yasayanlardanim sizi bilmem ama gecirdigim onca tedaviden ve 32 yasindan sonra benim icin muthis bir duygu.. icimde biri var ve buyuyor allah elimize almayi nasip ederins.

canımm Allah sabır versin vardır bi hayır diye düşün inşallah sağlıkla alırsın sende en yakın zamanda bebeğini kucağına :)
Gecmis olsun guzelim allah hayirli saglikli evlat nasip etsin en yakin zamanda belki vardir bundada bir hayir sakin hasta etme kendini..

Merhaba kızlar foruma yeni katıldım.bende 11 haftalik hamileyim.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.tahmini doğum 03-07-2015.hayirlisi

Sevgili Temmuz anneleri , mide bulantılarınız ne durumda nasıl baş ediyorsunuz? Yardımcı olalım birbirimize. Ben geçen haftaya kadar sürünüyordum resmen 4 kilo verdim. Bu sıralar biraz hafifledi ama hala var. Ne zaman bitecek bu bulantılar

Canim ayni durum bendede var resmen tiksiniyorum herseyden simdi daha az ama yinede var doktor ilac verdi fakat ilacda kullanmak istemiyorum. Artik basetmeye calisiyorum birde artik sut icemiyorum asil onu napicaz bilmiyorum hicbisekilde sutu kabul etmiyo midem(

midesi bulananlara ayıp olacak ama kızlar benim midem hiç bulanmadı biraz hazımsızlık falan yasadım ama sizin yasadıklarınız yanında sıfır sayılır.
ben aksine cok sık acıkıyorum aşırı kilo almaktan korkuyorum.

hatta ben midem bulansın istiyorum bana hamile oldugumu hatırlatan bir belirti olsun diye

hatta ben midem bulansın istiyorum bana hamile oldugumu hatırlatan bir belirti olsun diye
Ayy deme oyle bende oyle diyordum 2ayim doldu midem almiyor artik yemeyi midem bi degisik istedigime pisman oldum o yuzden isteme ben ettim sen etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…