- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
Midesi bulanan arkadaşlar mideniz bulandikca şükredin. Benim bir hafta evvel bulantim (özellikle sabah aç karnina olan bulantim) kesilmisti. Meğer bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum ve aranizdan ayrıldım
Allah sizlerden uzak etsin. Bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın inşallah.
Canım testlerini yaptır. Ben de daha evvel yine aynı zamanda kaybetmiştim. Test yapılsaydi belki böyle olmayacaktı. Kan pıhtılaşmasi testi varmış eğer böyle bir durum varsa bebeğin kalbi duruyormuş. Bunu bana bebek ölünce söylediler. Artık bundan sonra yaptıracam.canım seni cok iyi anlıyorum.. benim de ilk bebegimin kalbi durdu ama bak simdi ikinciye hamileyim insallah tez zamanda tekrar hamile kalır kavusursun bebeğine..
bu nedenle ben suan cok evhamlıyım 3haftadır herhafta doktora gidiyorum bu hafta tuttum kendimi ama haftaya gidicem muhakkak.. Alan da veren de bir sabret insallah.. Allah bir daha göstermesin..
Caniim benim yaa :) Bende kac haftadir kendi doktoruma gidemiyorum olmadigi icin. Devlette muayene oluyorum inanir misin dogru duzgun bi ultrason goruntusu vermediler en son verileni atiimda bakin bi coxugu goremedim siz gorursunuz belki :)) daha geliamedi tabi ama yinede belli oluyor iki aydan sonra. Teyzeleri bir bakin lutfen belki cinsiyetini de gorursunuz :) benim gittigm doktor ayrintili gosteriyordu. Tahlil soniclarim var daha almadim sirf yine baskasina gidecem die dogumu da ozelde dusunuyorum ins gitmem heralde devlete de artik bakiimda.
Midesi bulanan arkadaşlar mideniz bulandikca şükredin. Benim bir hafta evvel bulantim (özellikle sabah aç karnina olan bulantim) kesilmisti. Meğer bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum ve aranizdan ayrıldım
Allah sizlerden uzak etsin. Bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın inşallah.
Gecmis olsun guzelim allah hayirli saglikli evlat nasip etsin en yakin zamanda belki vardir bundada bir hayir sakin hasta etme kendini..canımm Allah sabır versin vardır bi hayır diye düşün inşallah sağlıkla alırsın sende en yakın zamanda bebeğini kucağına :)
Merhaba kızlar foruma yeni katıldım.bende 11 haftalik hamileyim.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.tahmini doğum 03-07-2015.hayirlisiMerhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :)
uykusu çok olan varmı benim gibi..
Ayy deme oyle bende oyle diyordum 2ayim doldu midem almiyor artik yemeyi midem bi degisik istedigime pisman oldum o yuzden isteme ben ettim sen etme :)hatta ben midem bulansın istiyorum bana hamile oldugumu hatırlatan bir belirti olsun diye
ayni günüzz :))merhaba kızlarr ben de perşembe günü keseyi görücem sanırım inşallah her şey çok güzel gider :)
ben de temmuz sonu ağustos başı annesi olucam sanırım
allah hepimize kolay ve çok keyifli bir hamilelik nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?