2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Benimde sürekli midem kötü cikarmiyorum ama hiç bişey almıyor midem hep bir tatsızlik uyku bende yok ama bazen ayakta bile duramaya cak kadar yorgun düşüyorum

Ben gebeligimi hcgde gordugum andan itibarenn kullaniyorum simdilik 0, 4 luk gunde bir kez ilerde belki ikiye cikabilir ya da dozaji artabilir.
Ben gün aşırı kullanıyorum ne kadar süre kullanicam bilmiyorum sigorta karşılıyor mu ilacı acaba bilgin varmi

Ben de 6 haftalik hamileyim bu hafta kalp atislarimizi duyacagiz. Cok heyecanliyim..

Hanımlar bugün doktora gittim kalp carpintim var bi haftadır kardiyolojiye yönlendirdi..kimi kalp sorunu gebelikte çıkarmış..varmı boyle sorunu olan

Hanımlar bugün doktora gittim kalp carpintim var bi haftadır kardiyolojiye yönlendirdi..kimi kalp sorunu gebelikte çıkarmış..varmı boyle sorunu olan
canım ben de öyle bir sıkıntı cıkmadı insallah sennki de önemsiz birşeydir haberdar edersin bizi.. Allaha emanet ol..

mest: 38483342 .!.:
canım ben de öyle bir sıkıntı cıkmadı insallah sennki de önemsiz birşeydir haberdar edersin bizi.. Allaha emanet ol..
İnsaAllah onemsizdir perşembe gününe randevu aldım bakalım ne cçıkacak.. Allah razi olsun haber vericem insaAllah

Kızlar yurtdışında yasiyorum hastaneye ultrasyona gittim son adet tarihim 3 Ekim dedim fakat doktor 10 gün sonraya yazmış yani 13 Ekim diye kaydetmiş 20 temmuzda doğum diye yazmış sağlık ocagina ebeye gittim oda doğumun 16 temmuz dedi kafam karıştı siz haftalarinizi nasıl hesapliyorsunuz bilgi verirmisiniz

Canim benimde oyle 1 hafta oynuyo en son adet tarihim 13 ekim haliyle 20temmuz cikiyo. Yani farkedebiliyo takilma buna doktorlar 1 hafta filab onden gidiyo

günaydınnn güzell annelerrr dün kontole gittik hiçbir sıkıntımız yok bugün ikili test için kan vericezz ve yoğun ısrarlarımıza dayanamayıp doktorumuz kemik yapısının erkeğe benzediğini söyledi :)))) eşimin gözleri sevinçten fal taşı gibi açıldııı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…