- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Valla ne yalan söyleyeyim bende istiyorum bende de bişey yok şimdiden 3 kilo aldımAyy deme oyle bende oyle diyordum 2ayim doldu midem almiyor artik yemeyi midem bi degisik istedigime pisman oldum o yuzden isteme ben ettim sen etme :)
Ben gebeligimi hcgde gordugum andan itibarenn kullaniyorum simdilik 0, 4 luk gunde bir kez ilerde belki ikiye cikabilir ya da dozaji artabilir.Clexane kullanan varmıııı????
Ben gün aşırı kullanıyorum ne kadar süre kullanicam bilmiyorum sigorta karşılıyor mu ilacı acaba bilgin varmiBen gebeligimi hcgde gordugum andan itibarenn kullaniyorum simdilik 0, 4 luk gunde bir kez ilerde belki ikiye cikabilir ya da dozaji artabilir.
aaaaa evettt :) nasıl gidiyo canımayni günüzz :))
benim normal pek bi sıkıntım yok sadece cok tembellestim hic bisey yapmak istemiyorum senin nasilaaaaa evettt :) nasıl gidiyo canım
Rapor cikarinca ucretsiz alinabiliyormus , ben simdilik saglik ocagindan yazdiriyorum bi kutu bana on gun yetiyor sana yirmi gun yeter . Dr.unda rapor cikarmasini isteyebilirsin.Ben gün aşırı kullanıyorum ne kadar süre kullanicam bilmiyorum sigorta karşılıyor mu ilacı acaba bilgin varmi
Ben de 6 haftalik hamileyim bu hafta kalp atislarimizi duyacagiz. Cok heyecanliyim..Merhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :)
canım ben de öyle bir sıkıntı cıkmadı insallah sennki de önemsiz birşeydir haberdar edersin bizi.. Allaha emanet ol..Hanımlar bugün doktora gittim kalp carpintim var bi haftadır kardiyolojiye yönlendirdi..kimi kalp sorunu gebelikte çıkarmış..varmı boyle sorunu olan
İnsaAllah onemsizdir perşembe gününe randevu aldım bakalım ne cçıkacak.. Allah razi olsun haber vericem insaAllahmest: 38483342 .!.:canım ben de öyle bir sıkıntı cıkmadı insallah sennki de önemsiz birşeydir haberdar edersin bizi.. Allaha emanet ol..
Canim benimde oyle 1 hafta oynuyo en son adet tarihim 13 ekim haliyle 20temmuz cikiyo. Yani farkedebiliyo takilma buna doktorlar 1 hafta filab onden gidiyo
Ben kullanıyorum 0,4mgClexane kullanan varmıııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?