2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Canim gecmis olsun oncelikle.. Benimdetsh 3.62 idi dr bise yok sorun olmaz dedi. 2 doktorumda boyle dedi.
degerlerimiz yaklasık hatta benimki birazcık daha dusuk beni direk dahiliyeye yonlendirdi doktor.. nasıl farkediyor doktordan doktora hayret..

kızlar evet bebeğim sağlıklı ve kalp atışı başlamış ama doktor dinletmedi devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyorlar siz hangi hastanede ve nasıl doğum düşünüyosunuz ben bi aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum

Bende çok istiyorum normal doğum yapmak inşallah bi aksilik çıkmaz ama devlete gitmiyorum

Bende normal istiyorum inşaAllah :) özele gidiyorum ben evet devlette çok onemsemiyorlar

Doktora gittim ilaç verdi her sabah aç karnına içilecek mutlaka ..bir ay sonra kontrol verdi bu sefer TSH 7 çıktı inşallah bebeğim düzgün beslenmiştir cuma günü görmeye gidecem inşallah iyidir kuzum

degerlerimiz yaklasık hatta benimki birazcık daha dusuk beni direk dahiliyeye yonlendirdi doktor.. nasıl farkediyor doktordan doktora hayret..
Benimde 4,.10 çıktı ilki 2.sonuç 4.17 çıktı 3.kan sonucu 7 çıktı bir haftada faklı günler sonuçları bunlar şimdi ilk doktorum önermedi 2. Doktorum triod ultrasonu çekildi kan tahlili yapıldı ve ilaç kullanmaya karar verdi...kesinlikle doktordan doktora değişiyor diğer doktora göre sınır 5 di o yuzden ilac yazmamisti...bu doktorumda risk almak istemeyen grunuz biz dedi o yüzden ilaç veriyoruz dedi...mutlaka iki uzmana gözükün...şuan 8 haftalık gebeyim ve ilaca başladık

Doktora gittim ilaç verdi her sabah aç karnına içilecek mutlaka ..bir ay sonra kontrol verdi bu sefer TSH 7 çıktı inşallah bebeğim düzgün beslenmiştir cuma günü görmeye gidecem inşallah iyidir kuzum
insallah iyidir canım merak etme sen.. ben de iki gundur kullanıyorum insallah bir zararı yoktur diye dusunmeden edemiyorum sonucta uzman doktor verdi ama ne bileyim ilaç sonucta. ben agrım oldugunda bile cok nadir alırım ilaç.

Caniiim bende suan 10 haftalik hamileyim. Ve benim dogumumda 5 temmuz doktoruma gore. Gecer mi gunler yaaaa daha cok vaar ...

kızlaaarrr merhabalar benimde tiroid sorunum var ilaç kullanmaktan korkmayın. ben 3 senedir kullanıyorum leviteron aç karnına sabah yarım alıyorum. Hamile oldugumu ogrenince doktoruma sordum ilacı napıym dıye aynen devam dedi bebegimizin gelişmesi ıcın onemlıymıs. burdaki yazıları okuduguma göre bazı arkadaşlar korkuyor tiroid ilacından korkmayın düzenli olarak kullanmamız lazımmış. öpüldünüz anneler

Kizlar sizde de uyku problemi varmi daha 8haftalik hamileyim ama rahat uyuyamiyorum sirtustu yatsam yapmiyorum yuzustu yatsam korkuyorum zarar verirmiyim diye. Karar verene kadar sabah oluyo:) varmi sizdede boyle bi problem??

sağlıkla gelsinde uzun sürsün canım bende çok sabırsızlanıyorum herşeyi yüzü gözü cinsiyeti meraktan ölücemm
Hepimiz canim benim hepimiz ölüyoruz meraktan. Ama en onemlisi canim dedigin gibi saglikla kucagimiza almak ins.. hele ilk cocuksa insan daha da heyecanli oluyor. Benim suan tek merakim cinsiyeti ne ? Ve esimde dahil olmak uzere erkek tarafi hep renkli gozluler mavi mi dersin cakir mi yesil mi vs vs. Esimin gozleride yesil cok merak ediyorum aceba benim bebisimin gozleride renkli olur muu ...

Kizlar sizde de uyku problemi varmi daha 8haftalik hamileyim ama rahat uyuyamiyorum sirtustu yatsam yapmiyorum yuzustu yatsam korkuyorum zarar verirmiyim diye. Karar verene kadar sabah oluyo:) varmi sizdede boyle bi problem??
Aaa yalniz degil misim demekki bu konuda. Ah caniiim o uyku yok muu beni oldurdu. Deli olucam yaaa gece hix uyuyamiyorum normal yani bazi gebelerde olabiliyormus bu tarz skntilar. Allah kolaylik versin bizlere :) benim durum gece yatama sabahta kalkama oldu artik :)

evet canım benim ilk hamileliğimm çok çok heyecanlıyım bakalım kontrole gittiğimizde 12+5 falan olucam inaşşalh söyler benimde eşimin gözleri yeşil inşallah ona benzer istiyorum sarışında olsun :))) tabi ama sağlıkla inşallah seninkide gönlüne göre olurr ama her türlüde sevicez nasıl olsa :)

Insallah biran once ogrenirsin Hayatim meleginin cinsiyetini :* Bende cok cok istiyorum babasina benzemesini gozleri kayinbabamin gozlerine benzese daha iyi olur aslinda masmavi :) :) ama allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Bizim babamizda sarisin yesil gozlu. Ne desek de istedilimiz durmuyor ister istemez soyle olsun suna benzesin rabbim hem saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hemde birazcik gonlumize goreversin inss canim beniim :):)

inaşallah canım benim seninde ilk bebeğinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…