- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Canim aynen bende oyleyim 1kg vermisim doktor normal dedi mide bulantisindan hicbise yiyemiorum bende sorun degil yani takma kafanaKizlar bişey sorucam iki gün önce tartildigimda 52.2 kgdim bugün 51.1 kg neden böyle oldu anlamadım alacagima veriyomuyum ben
Ben ilk gebeliğimi öğrendiğim de 50 kg dim sonra 52 oldum şimdi 51 bulantı falan da yok aslında ama bilmiyorumCanim aynen bende oyleyim 1kg vermisim doktor normal dedi mide bulantisindan hicbise yiyemiorum bende sorun degil yani takma kafana
Tarihlerimiz çok yakın benimde ilk hamileliğim inş hayirlisiyla kucağımiza alırızBende geldimmm :)
Kesemizi gorduk, haftaya cmt kalp atisini duymaya gidecegiz. Insallah bunuda atlatiriz guzelce.
Benim kahve lekelerim var, dusuk tehlikesi oldugundan progestan kullaniyorum.
Dua edin birsey olmasin kizlarrr.
Buarada ilk hamileligim.
merhaba kızlar bende bu hafta 7. haftaya giricem ve pazartesi doktor kontrolüm var bakalım bebeğimizin kalp atışların duyabilcekmiyiz :)
Ben test sonuçlarımı yarın alıcam TSH ne kiTSH değeri yüksek olan varmı aranızda değerim 4,14 çıktı doktorum ilaç önermedi önümüzdeki ay bakarız takip ederiz dedi 8.haftalık gebelikte... yardım((
TSH değeri yüksek olan varmı aranızda değerim 4,14 çıktı doktorum ilaç önermedi önümüzdeki ay bakarız takip ederiz dedi 8.haftalık gebelikte... yardım((
benim de 3.5 cıktı kadın dogum doktoru dahiliyeye gonderdi. dahiliye doktoru kesinleştirmek için tahlili tekrarlamamı istedi cunku saglık ocagında yaptırmıstım örnegin siz sabah verdiyseniz kanı ögleden sonra yapmıs olabilirler tahlili dedi. dun verdim kan yarın alıcam ve dahiliye doktorunu tekrar gorucem eger sonuc degismezse tedavi uygulıcaz dedi bebeğin gelisiminde önemli bir hormonmus. acaba benimkiler mi cok abarttı senn doktor mu agırdan aldı bilemedim canım.
Benim hamile kalmadan once 6 li biseydi canim. Ilacla bir ayda 2,22 ye dustu. Seninki okdr yuksej degil sikinti etme, yukselirse ilac verir drTSH değeri yüksek olan varmı aranızda değerim 4,14 çıktı doktorum ilaç önermedi önümüzdeki ay bakarız takip ederiz dedi 8.haftalık gebelikte... yardım((
Tiroidlerin calisip calismasigi ile ilgili. Gebelikte bu rahatsizligi olanlarda tsh hormonunun takibi yapiliyor.Ben test sonuçlarımı yarın alıcam TSH ne ki
test sonucum tekrarlandı 3.4 cıktı yine. doktor ilaç verdi ve her ay tsh ımı ölçtürmemi istedi 2bucugun altında olması gerekiyormus hamilelikle hatta ömürboyu surebilirmiş ilaç kullanımı ama daha uzun surede ölçüm yaptırırmısım örnegin 6 ay bir sene gibi küçük de olsa kendiliğinden iyileşme durumu varmış.Sende gittikten sonra durumu yazarsan sevinirim benim doktor ilaç yazmaması rahatsız etti başka doktora gidecem yarın allahım bebbeklerimizi sağ salim saglikli almamazı nasip etsin inşallah
malesef ne anlama geliyor bilmiyorum canım ögrenebildin mi insallah önemli birsey değildir..Ben şimdi aldım test sonuçlarımı doktora gidiyorum nötrofil sayisi ve monosit sayısı yüksek yazıyo ne olduğunu bilen varmi
Benimde troidim yuksek cikti bi daha tahlil yapicaz.aynen doktora göre değişiyor. benim doktorum 10.haftadan önce dinletmiyormus. cok sukur gorduk bebeğimizi ama troidim biraz yuksek cıktıtedaviye gecmeden once tekrarlıcaz testi ki hata okmasın diye bebeğin gelişiminde önemliymiş çünkü.. insallah sizin tahliller iyi çıkar kızlar..
hangi ilacı kullandınız acaba?Benim hamile kalmadan once 6 li biseydi canim. Ilacla bir ayda 2,22 ye dustu. Seninki okdr yuksej degil sikinti etme, yukselirse ilac verir dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?