2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Kaç haftalik sizinki bende 13. Hafta kontrole gidicem acaba benimki de belli olurmu

Selam hanimlar. Etrafimda kimse olmadigi icin buraya tum oykumu yazacagim ozur dilerim. Insanin konusacak arkadasa ihtiyaci oluyormus...

Bende 14 haftalik gebeyim tahmini dogum 1 temmuz. Cinsiyetini henuz gostermedi ayrica sanirim biraz bana kirgin. Plansiz surpriz bir gebelik benimki. Agir ilac ve alkol aldim ogreninceye kadar. Ogrendikten sonra islerimi duzenlicem diye fazla mesai yaptim. 3 kere sehir disi yolculuk ucak tren vapur ne varsa bindim. Sonunda dr. Naptiysan bu bebek yorgunluktan baygin dedi. 5 gun raporla yattik. 2li tarama testim biraz riskli cikti ama dr sivi alimina karsi oldugunu israrla vurguladi. Ben eskisehir deyim ve devlethastanesine gidiyorum. Cokta memnunum drdan. Yemek yemek istemiyorum ama midemde bulanmiyor. En buyuk sorun giyecek hicbisi bulamiyorum. Birde bebisle konusmaya baslasam iyi olucak galiba..

birde dr. Bana decavit verdi. Multivitaminmis. sizede onerdiler mi,?

Hepinize hayirli dogumlar.

Kaç haftalik sizinki bende 13. Hafta kontrole gidicem acaba benimki de belli olurmu

ben 12+5 de giittim ama göstermedi zaten bizimkide biz ısrarla sorduk çok merak ettiğimiz için kemik yapısı erkeğe benziyor dedi ama kesin bişey yok yanii ama yinede mutlu olduk :)) inşallah seninki gösterirde öğrenirsiniz canım

ya kızlar benim karnım şimdiden şişti özellikle akşamları davul gibi oluyo bebek değildir demi bu ne zaman belli olucak karnımız :/

ya kızlar benim karnım şimdiden şişti özellikle akşamları davul gibi oluyo bebek değildir demi bu ne zaman belli olucak karnımız :/

Merhaba kızlar ben de 11 haftalık gebeyim :) tek sorunum 7.5 cm büyüklüğünde bir miyomumun olması inşallah bi sorun çıkmadan doğumu gerçekleştirebilirim..

benim de karnım oldukça şiş sanki 4- 5 aylık gibi niye böyle anlamadım :) Çok şişkinliğim var ama onu biliyorum bazen patlayacak gibi hissediyorum

Çok üzüldüm ama bilmeden yapmışsınız sizin bi suçunuz yok ki inşallah düzelir siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz

canım gecen gun tv de dinledim bir doktora sormuslardı antibiyotik kullanmıs ögrenmeden önce doktor dediki zaten bebek rahme yerleşene kadar bir hafta sure geciyor ve bebek etkilense zaten gebelik sonlanırdı.. sen de boyle dusun bence içini ferah tut.. artık bundan sonra dikkat edersin Allahın izniyle birsey olmaz.. embriyo psikolojisi varmıs senin yasadıgın herseyden etkileniyor bebek stres mutluluk oyuzden konusmak iyi gelebilir sanki ben de ara sıra konusuyorum

karnın buyumesi kişiden kişiye değişebiliyormuş sennki erken baslamıs olabilir ama bagırsak hareketsizliğinden de kaynaklanabilir.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama hala yumuşak bir ayva göbeğim var

canım benim de 10cm buyuklugunde miyomum vardı ben ameliyat oldum 2 sene olucak oyuzden gebelik için beklemek zorunda kaldım.. sen insallah bir sorun yasamaz saglıcakla alırsın yavrunu kucagına. yalnız bildiğim kadarıyla miyomu da almak için dogumu sezeryan yapıyorlar bir tasla iki kus hesabı..

merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim 31 inde kontrole gittim bebişim kıpır kıpırdı ama ense kalınlığı fazla cıktı, aynı gün içerisinde dayanamayıp özel bir radyoloji uzmanına gittim oda cok fazla değil ama down sendromu riski var dedi, sizce napmam lazım amniyosentez yaptırmalımıyım yoksa ilerleyen zmanlarda ikili üçlü teslerden sonuç alabilirmiyim?

Merhaba hanımlar bende temmuz annesi olacam inşallah 13 haftam bugün bitti darısı tüm bebek isteyenlerin başına

Allah yardimcin olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bence aminiyosentez için acele etme ikili ve 3 lu testten daha iyi sonuç alabilirsin. Benim doktorum bana bi test önerdi ikili test yerine 100 de 100 sonuç için kanını amerikaya gonderiyolar her bir kan hücresi tek tek inceleniyor ve 100 de 100 sonuç veriyor ama maliyet biraz pahalı tabi 2250 tl gibi bi fiyat söyledi benim ölçümlerim henüz yapılmadı 1 hafta sonra 2li test için gidicem ben o testi maliyetinden dolayi düşünmedim ama için rahat etsin istersen ilerde böyle bişey düşünebilirsin aminiyosentez biraz riskli inşallah bi sorun yoktur

"gurliye, post: 38637314, member: 648756"]Allah yardimcin olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut[/QUOTE]
Teşekkür ederim inşallah sende saglikli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah yoktur iki gündür kafam allak bullak oldu herkes bir şeyler söylüyor. Amniyosentez tabi ki yaptırmak istemiyorum, bahsettiğin test de gerçekten çok yüksek maliyeti olan bir testmiş bende maliyetten dolayı yaptıramam. Bebeğim down sendromlu olsa bile yapıcak bir şeyim yok ama sadece sonuç istiyorum böyle şüpheyle yaşamak çok zor. Rabbim bu mübarek günde herkesin yardımcısı olsun inşallah herkese sağlık diliyorum..

Amin inşallah burada çok okudum hem miyom hem de bebek dünyaya getirenleri açıkcası rahatladım biraz ilk başlarda korkmuştum :) bugün yine gittim kontrole 11.5 hafta olmuş yalnız bugün hiç hareket etmiyordu geçen hafta gittiğimde elini kolunu oynatıyordu :) bugün kalbi pıt pıt atıyordu ama hareketsizdi aklıma takıldı her gittiğinizde hareket ediyor mu merak ettim

Ben de 2 hafta sonra yaptıracağım o testi,benim de düşündüğüm o çok gereksiz bir test doktora sordum diyelim ki böyle bir şüphe var tedavisi var mı diye yokmuş,sadece aldırıp aldırmamak için yapılan bir test o zaman bilmiyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…