- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Kaç haftalik sizinki bende 13. Hafta kontrole gidicem acaba benimki de belli olurmugünaydınnn güzell annelerrr dün kontole gittik hiçbir sıkıntımız yok bugün ikili test için kan vericezz ve yoğun ısrarlarımıza dayanamayıp doktorumuz kemik yapısının erkeğe benzediğini söyledi :)))) eşimin gözleri sevinçten fal taşı gibi açıldııı :))
benimde 31 temmuz görünüyor doğum kç haftalık canım senin nasıl gidiyor hamilelikKaçıncı gebelikler arkadaşlar benim31 temmuz görünüyor dogum cok arada bi tarih.2. Bebeğim
Kaç haftalik sizinki bende 13. Hafta kontrole gidicem acaba benimki de belli olurmu
ya kızlar benim karnım şimdiden şişti özellikle akşamları davul gibi oluyo bebek değildir demi bu ne zaman belli olucak karnımız :/
. Sonunda dr. Naptiysan bu bebek yorgunluktan baygin dedi. 5 gun raporla yattik. 2li tarama testim biraz riskli cikti ama dr sivi alimina karsi oldugunu israrla vurguladi. Ben eskisehir deyim ve devlethastanesine gidiyorum.
hepinize hayirli dogumlar.
Selam hanimlar. Etrafimda kimse olmadigi icin buraya tum oykumu yazacagim ozur dilerim. Insanin konusacak arkadasa ihtiyaci oluyormus...
Bende 14 haftalik gebeyim tahmini dogum 1 temmuz. Cinsiyetini henuz gostermedi ayrica sanirim biraz bana kirgin. Plansiz surpriz bir gebelik benimki. Agir ilac ve alkol aldim ogreninceye kadar. Ogrendikten sonra islerimi duzenlicem diye fazla mesai yaptim. 3 kere sehir disi yolculuk ucak tren vapur ne varsa bindim. Sonunda dr. Naptiysan bu bebek yorgunluktan baygin dedi. 5 gun raporla yattik. 2li tarama testim biraz riskli cikti ama dr sivi alimina karsi oldugunu israrla vurguladi. Ben eskisehir deyim ve devlethastanesine gidiyorum. Cokta memnunum drdan. Yemek yemek istemiyorum ama midemde bulanmiyor. En buyuk sorun giyecek hicbisi bulamiyorum. Birde bebisle konusmaya baslasam iyi olucak galiba..
birde dr. Bana decavit verdi. Multivitaminmis. sizede onerdiler mi,?
Hepinize hayirli dogumlar.
karnın buyumesi kişiden kişiye değişebiliyormuş sennki erken baslamıs olabilir ama bagırsak hareketsizliğinden de kaynaklanabilir.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama hala yumuşak bir ayva göbeğim varya kızlar benim karnım şimdiden şişti özellikle akşamları davul gibi oluyo bebek değildir demi bu ne zaman belli olucak karnımız :/
canım benim de 10cm buyuklugunde miyomum vardı ben ameliyat oldum 2 sene olucak oyuzden gebelik için beklemek zorunda kaldım.. sen insallah bir sorun yasamaz saglıcakla alırsın yavrunu kucagına. yalnız bildiğim kadarıyla miyomu da almak için dogumu sezeryan yapıyorlar bir tasla iki kus hesabı..Merhaba kızlar ben de 11 haftalık gebeyim :) tek sorunum 7.5 cm büyüklüğünde bir miyomumun olması inşallah bi sorun çıkmadan doğumu gerçekleştirebilirim..
benim de karnım oldukça şiş sanki 4- 5 aylık gibi niye böyle anlamadım :) Çok şişkinliğim var ama onu biliyorum bazen patlayacak gibi hissediyorum
Çok üzüldüm ama bilmeden yapmışsınız sizin bi suçunuz yok ki inşallah düzelir siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz
Allah yardimcin olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tutNazanBLBN .!.:merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim 31 inde kontrole gittim bebişim kıpır kıpırdı ama ense kalınlığı fazla cıktı, aynı gün içerisinde dayanamayıp özel bir radyoloji uzmanına gittim oda cok fazla değil ama down sendromu riski var dedi, sizce napmam lazım amniyosentez yaptırmalımıyım yoksa ilerleyen zmanlarda ikili üçlü teslerden sonuç alabilirmiyim?
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bence aminiyosentez için acele etme ikili ve 3 lu testten daha iyi sonuç alabilirsin. Benim doktorum bana bi test önerdi ikili test yerine 100 de 100 sonuç için kanını amerikaya gonderiyolar her bir kan hücresi tek tek inceleniyor ve 100 de 100 sonuç veriyor ama maliyet biraz pahalı tabi 2250 tl gibi bi fiyat söyledi benim ölçümlerim henüz yapılmadı 1 hafta sonra 2li test için gidicem ben o testi maliyetinden dolayi düşünmedim ama için rahat etsin istersen ilerde böyle bişey düşünebilirsin aminiyosentez biraz riskli inşallah bi sorun yokturmerhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim 31 inde kontrole gittim bebişim kıpır kıpırdı ama ense kalınlığı fazla cıktı, aynı gün içerisinde dayanamayıp özel bir radyoloji uzmanına gittim oda cok fazla değil ama down sendromu riski var dedi, sizce napmam lazım amniyosentez yaptırmalımıyım yoksa ilerleyen zmanlarda ikili üçlü teslerden sonuç alabilirmiyim?
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bence aminiyosentez için acele etme ikili ve 3 lu testten daha iyi sonuç alabilirsin. Benim doktorum bana bi test önerdi ikili test yerine 100 de 100 sonuç için kanını amerikaya gonderiyolar her bir kan hücresi tek tek inceleniyor ve 100 de 100 sonuç veriyor ama maliyet biraz pahalı tabi 2250 tl gibi bi fiyat söyledi benim ölçümlerim henüz yapılmadı 1 hafta sonra 2li test için gidicem ben o testi maliyetinden dolayi düşünmedim ama için rahat etsin istersen ilerde böyle bişey düşünebilirsin aminiyosentez biraz riskli inşallah bi sorun yoktur
canım benim de 10cm buyuklugunde miyomum vardı ben ameliyat oldum 2 sene olucak oyuzden gebelik için beklemek zorunda kaldım.. sen insallah bir sorun yasamaz saglıcakla alırsın yavrunu kucagına. yalnız bildiğim kadarıyla miyomu da almak için dogumu sezeryan yapıyorlar bir tasla iki kus hesabı..
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah yoktur iki gündür kafam allak bullak oldu herkes bir şeyler söylüyor. Amniyosentez tabi ki yaptırmak istemiyorum, bahsettiğin test de gerçekten çok yüksek maliyeti olan bir testmiş bende maliyetten dolayı yaptıramam. Bebeğim down sendromlu olsa bile yapıcak bir şeyim yok ama sadece sonuç istiyorum böyle şüpheyle yaşamak çok zor. Rabbim bu mübarek günde herkesin yardımcısı olsun inşallah herkese sağlık diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?