Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah yoktur iki gündür kafam allak bullak oldu herkes bir şeyler söylüyor. Amniyosentez tabi ki yaptırmak istemiyorum, bahsettiğin test de gerçekten çok yüksek maliyeti olan bir testmiş bende maliyetten dolayı yaptıramam. Bebeğim down sendromlu olsa bile yapıcak bir şeyim yok ama sadece sonuç istiyorum böyle şüpheyle yaşamak çok zor. Rabbim bu mübarek günde herkesin yardımcısı olsun inşallah herkese sağlık diliyorum..
Çok fazla kafana takmamaya çalış testte bile yüksek ihtimal çıkıp normal doğan çok bebek gördüm en yakını da ablam çocuğu sağlıklı maşallah inşallah seninki sağlıklıdır bende çok tedirginim test için dua edelim bol bolÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah yoktur iki gündür kafam allak bullak oldu herkes bir şeyler söylüyor. Amniyosentez tabi ki yaptırmak istemiyorum, bahsettiğin test de gerçekten çok yüksek maliyeti olan bir testmiş bende maliyetten dolayı yaptıramam. Bebeğim down sendromlu olsa bile yapıcak bir şeyim yok ama sadece sonuç istiyorum böyle şüpheyle yaşamak çok zor. Rabbim bu mübarek günde herkesin yardımcısı olsun inşallah herkese sağlık diliyorum..
Canım neden test 2 hafta sonra çıkacak? Ultrason ve kan testi değil mi sonuçta? Biz kan sonuçlarını ertesi gün akşam aldık. Sen nerede yaptırdın testi?Kesinlikle aldırmak gibi bir niyetim yok, sadece bilmek istiyor insan. Aslında down sendromlu olup olmadığını şimdi bilmek doğduktan sonra öğrenmekten daha iyi bence sürpriz olmamış olur. Yüzde yüz çıkmasa bile ikili test sonucunu iki hafta sonra paylaşırım, inşallah sağlıklı bi bebişim olur :) Birde acaba bebek iri olduğu için ense kalınlığı fazla çıkabilir mi ki bebişim 4,89 cm görünüyordu hiç böyle bir şey duyan gören oldu mu ki
Hayırlı olsun haileliğiniz ama biz testleri bir şey olursa aldırır kurtuluruz diye yaptırmıyoruz ki! Bakış açısı tabi ben doktorumun gerekli gördüğü her testi yaptırıyorum.Canım doktor bendende ikili test yaptirmami istedi ama ben ve eşim istemedik. Çünkü biz Allahin verdiği çocuğu nasıl verirse versin cocugumuzdur ve kabulumuzdur . Ve downsendorumlu çıksa bile aldirmazdik. Aldirmayacagim için o testide gerek duymadim çünkü dokuz ayimi o piskolijiyle veuüzüntüyle gecirmek istemedim.
yok canım öyle bişey olmaz. zaten 48mm çok iri değil haftana göre.ayrıca ense kalınlığı tek başına down sendroöu için belirleyici değil. burun kemiğinin görülmesi ve kan testindeki değerlerle kombine olduğunda anlamlılık kazanıyor. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. ben de haftaya yaptıracağım 2'li testimi.Kesinlikle aldırmak gibi bir niyetim yok, sadece bilmek istiyor insan. Aslında down sendromlu olup olmadığını şimdi bilmek doğduktan sonra öğrenmekten daha iyi bence sürpriz olmamış olur. Yüzde yüz çıkmasa bile ikili test sonucunu iki hafta sonra paylaşırım, inşallah sağlıklı bi bebişim olur :) Birde acaba bebek iri olduğu için ense kalınlığı fazla çıkabilir mi ki bebişim 4,89 cm görünüyordu hiç böyle bir şey duyan gören oldu mu ki
Benim doktorum kesin sonuç vermiyo istersen yaptrma dedi ultrasonda ense kalnlgna baktı 3lü test içn gun werdi hocam yaptrmasam sıkıntı olurmu yaptrmam gerekiyosa yaptırıyım dedim çok gerekli degl dedikızlar ben de ikili test yaptırmıyım diyordum sonucta ne olursa olsun müdehale edecek değilim doktorumla paylastım ozaman 4lü testi yaptırmayız hekimin olarak 2li testi yaptırmanı öneriyorum dedi. haftaya ctesi yaptırıcam ben de. hatta kesin sonuc vermeyen bir test neden herkese yapılıyor anlam veremiyorum hala.
ben 20 tl ödedim canımKizlar bir sey sorcam hastanelerinizde ikili testte ne kadar ucret istiyolar??
Devlet Hastanesi mi acaba
yok canım öyle bişey olmaz. zaten 48mm çok iri değil haftana göre.ayrıca ense kalınlığı tek başına down sendroöu için belirleyici değil. burun kemiğinin görülmesi ve kan testindeki değerlerle kombine olduğunda anlamlılık kazanıyor. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. ben de haftaya yaptıracağım 2'li testimi.
Benim gittiğim Hastahanenin sigorta anlaşması yok 100 odedimKizlar bir sey sorcam hastanelerinizde ikili testte ne kadar ucret istiyolar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?