2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Canim doktorun ne dedi bilmiyorum ama bende yeni ıkili test yaptırdım ama bu testler kesin sonuç değil hiçbir zaman dedi iyi çıksa yüzde yüz sağlıklı diyemeyiz kötü çıksada bu çocuk öyle olur diyemeyiz dedi sakin kafana takma bekle ıkili testini ki zaten bu testleri kötü çıkıpta sağlıklı çocuk dünyaya getiren birsürü anne var sen içini ferah tut bol bol dua et Rabbine o en hayirlisini verenler. ..

Hanımlar baş dönmesi göz kararmasi yüzünden bir gün bir yere düşüp kalacam

Canım doktor bendende ikili test yaptirmami istedi ama ben ve eşim istemedik. Çünkü biz Allahin verdiği çocuğu nasıl verirse versin cocugumuzdur ve kabulumuzdur . Ve downsendorumlu çıksa bile aldirmazdik. Aldirmayacagim için o testide gerek duymadim çünkü dokuz ayimi o piskolijiyle veuüzüntüyle gecirmek istemedim.

Çok fazla kafana takmamaya çalış testte bile yüksek ihtimal çıkıp normal doğan çok bebek gördüm en yakını da ablam çocuğu sağlıklı maşallah inşallah seninki sağlıklıdır bende çok tedirginim test için dua edelim bol bol

kızlar ben de ikili test yaptırmıyım diyordum sonucta ne olursa olsun müdehale edecek değilim doktorumla paylastım ozaman 4lü testi yaptırmayız hekimin olarak 2li testi yaptırmanı öneriyorum dedi. haftaya ctesi yaptırıcam ben de. hatta kesin sonuc vermeyen bir test neden herkese yapılıyor anlam veremiyorum hala.

Kesinlikle aldırmak gibi bir niyetim yok, sadece bilmek istiyor insan. Aslında down sendromlu olup olmadığını şimdi bilmek doğduktan sonra öğrenmekten daha iyi bence sürpriz olmamış olur. Yüzde yüz çıkmasa bile ikili test sonucunu iki hafta sonra paylaşırım, inşallah sağlıklı bi bebişim olur :) Birde acaba bebek iri olduğu için ense kalınlığı fazla çıkabilir mi ki bebişim 4,89 cm görünüyordu hiç böyle bir şey duyan gören oldu mu ki

Beni de alın aranızaaa inşallah temmuz başına denk geliyor. 13+5 iz şu an

Canım neden test 2 hafta sonra çıkacak? Ultrason ve kan testi değil mi sonuçta? Biz kan sonuçlarını ertesi gün akşam aldık. Sen nerede yaptırdın testi?

Hayırlı olsun haileliğiniz ama biz testleri bir şey olursa aldırır kurtuluruz diye yaptırmıyoruz ki! Bakış açısı tabi ben doktorumun gerekli gördüğü her testi yaptırıyorum.

yok canım öyle bişey olmaz. zaten 48mm çok iri değil haftana göre.ayrıca ense kalınlığı tek başına down sendroöu için belirleyici değil. burun kemiğinin görülmesi ve kan testindeki değerlerle kombine olduğunda anlamlılık kazanıyor. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. ben de haftaya yaptıracağım 2'li testimi.

Kizlar bir sey sorcam hastanelerinizde ikili testte ne kadar ucret istiyolar??

Benim doktorum kesin sonuç vermiyo istersen yaptrma dedi ultrasonda ense kalnlgna baktı 3lü test içn gun werdi hocam yaptrmasam sıkıntı olurmu yaptrmam gerekiyosa yaptırıyım dedim çok gerekli degl dedi

Yani burun kemiğinin görülmesi iyi bişeymi bebsimn burnu resmen görünüyodu, inşallah sağlıkla alırsın bebgini kucağına sonuclarında mısss gibi çıkar ınsallaahh :)

Devlet hastahanesinde yaptırdım ikili testi belki o yüzden geç çıkıyordur özele gitmeyi çok gerekli görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…