2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Burun kemiğinin görünmesi iyi tabiki ben iki gün önce gittim burun kemiğini gördük doktorum burun kemiğinin görmemiz down sendromu riskinin az olduğunu gösterir dedi ense kalınlığı kaç çıktı benim 1.7 çıktı 2.5 in altında olması gerekiyormus

İkili test sonuçlarını alan varmı bnm bir hafta sonra cikicak ins iyi cikar

Ben haftaici yaptircam gittigim hastane 300 tl soyledi acikcasi cok buldum

Devlet hastanesindeki doktorum 3.2 dedi, apar topar üniversteye sevk falan yaptı işim orda cok uzar diye aynı gün içerisinde dayanamayıp özelde detaylı ultrasona girdim 2.4 cıktı. Risk var dediler bakalım birde profosore randevu aldım insallah bişey çıkmaz :)

canım kan değerinde risk ne çıktı peki 2,4 bildiğim kadarıyla tehlikeli değil doktorum 3 ün altında olması gerektiğini söylemişti nette araştırdığımdada o şekilde bilgiler var benimkide 2,3 çıktı ama herhangi bir risk görmedi doktorum aksine yaş riskim 10 katı iyi çıkmış dedi.

Ben haftaici yaptircam gittigim hastane 300 tl soyledi acikcasi cok buldum

Merhaba ben de kısmetse Temmuz annesi olacağım. Ben de özel hastanede yaptırıcam bu testi ve benim hastanemde 70 tl seninki aşırı pahalı

İnşallah bişey çıkmaz dua et bol bol bende edicem senin için

Mrb hamişler Bugün yeni üye oldum benimde muhtemel doğum tarihim 10-07-2015. Bu aralar diş etlerim kanıyor aynı dertten muzdarip olanınız var mı ? Ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim:)

Merhaba anneler bende 13 +4 günlük hamileyim bulantilardan yeni kurtuldum ama ağzımda hiç tat yok

kızlarrr günaydınn kontrolümüze daha vardı ama biz dayanamayıp dün doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendikk oğlumuz olacak inşallah nasip kısmet olursaaa
Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah bu sene oglan senesi galiba:))

kızlarrr günaydınn kontrolümüze daha vardı ama biz dayanamayıp dün doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendikk oğlumuz olacak inşallah nasip kısmet olursaaa
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah kaç haftalık ken öğrendin bende pazartesi gidicem görebiliriz inşallah

Arkadaslar folik asit kullanimina devam ediyor musunuz yoksa biraktiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…