- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Burun kemiğinin görünmesi iyi tabiki ben iki gün önce gittim burun kemiğini gördük doktorum burun kemiğinin görmemiz down sendromu riskinin az olduğunu gösterir dedi ense kalınlığı kaç çıktı benim 1.7 çıktı 2.5 in altında olması gerekiyormusYani burun kemiğinin görülmesi iyi bişeymi bebsimn burnu resmen görünüyodu, inşallah sağlıkla alırsın bebgini kucağına sonuclarında mısss gibi çıkar ınsallaahh :)
Devlet hastahanesinde yaptırdım ikili testi belki o yüzden geç çıkıyordur özele gitmeyi çok gerekli görmemiştim.
Ben haftaici yaptircam gittigim hastane 300 tl soyledi acikcasi cok buldum
Kizlar bende 187 odedim ozel hastanede
Burun kemiğinin görünmesi iyi tabiki ben iki gün önce gittim burun kemiğini gördük doktorum burun kemiğinin görmemiz down sendromu riskinin az olduğunu gösterir dedi ense kalınlığı kaç çıktı benim 1.7 çıktı 2.5 in altında olması gerekiyormus
Devlet hastanesindeki doktorum 3.2 dedi, apar topar üniversteye sevk falan yaptı işim orda cok uzar diye aynı gün içerisinde dayanamayıp özelde detaylı ultrasona girdim 2.4 cıktı. Risk var dediler bakalım birde profosore randevu aldım insallah bişey çıkmaz :)
Ben haftaici yaptircam gittigim hastane 300 tl soyledi acikcasi cok buldum
Kizlar bir sey sorcam hastanelerinizde ikili testte ne kadar ucret istiyolar??
İnşallah bişey çıkmaz dua et bol bol bende edicem senin içinDevlet hastanesindeki doktorum 3.2 dedi, apar topar üniversteye sevk falan yaptı işim orda cok uzar diye aynı gün içerisinde dayanamayıp özelde detaylı ultrasona girdim 2.4 cıktı. Risk var dediler bakalım birde profosore randevu aldım insallah bişey çıkmaz :)
Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah bu sene oglan senesi galiba:))kızlarrr günaydınn kontrolümüze daha vardı ama biz dayanamayıp dün doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendikk oğlumuz olacak inşallah nasip kısmet olursaaa
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah kaç haftalık ken öğrendin bende pazartesi gidicem görebiliriz inşallahkızlarrr günaydınn kontrolümüze daha vardı ama biz dayanamayıp dün doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendikk oğlumuz olacak inşallah nasip kısmet olursaaa
Bana doktorum artık Multi vitamin e geçiyoruz kullandığın kutuyu bitir bırak dedi strath diye bi şurup verdi onu kullanıyorumArkadaslar folik asit kullanimina devam ediyor musunuz yoksa biraktiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?