2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah bu sene oglan senesi galiba:))

evet canım sanırım öyle herkesin erkek :) ama benim eşim çok istiyodu Allah gönlümüze göre verdi inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olur hepimizinki.

Arkadaslar folik asit kullanimina devam ediyor musunuz yoksa biraktiniz mi

ben hap yutamıyorum o yüzden 11.haftada bıraktım doktorumda sıkıntı yapmadı şimdi verdiği demir şurupları folik asitte içeriyo ve 9 ay kullanacağım için bırakmamış gibi oluyo sanırım.

Maşallah saglicakla kavusuruz inşallah bebislerimize ben de decavit e bssladim multivitamin hapi

Kizlar 14. Haftadayimm dayanamayip bugun doktora gittik erkek dedi. Ama kesin konusamam 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sonradan degisen varmi cinsiyeti? Erkenmi davrandim acaba

Kizlar 14. Haftadayimm dayanamayip bugun doktora gittik erkek dedi. Ama kesin konusamam 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sonradan degisen varmi cinsiyeti? Erkenmi davrandim acaba

14.haftadaysan bence kesindir ama sen genede 2 hafta sonra git canım bana 12+5 te kemik yapısı erkeğe benziyo dedi 15+5 de kesin erkek dedi bu arada bu sene ne çok erkek yahu

Evet banada oyle geldi sanmiyor degissin hayirlisi bakalim:) evet bu senen herkes erkek bekliyo masallah:))

kızlar merhaba. Inşallah 6 temmuzda doğumum var. 16. Hafta içindeyim. 3 hafta önce doktor erkeğe benziyor dedi. Acaba temmuz anneleri genelde erkek mi doğuracak pek kız göremedim

Evet canim bu sene erkek senesi galiba herkesin ki erkek bizimkide 14. Hftada erkek dedi ama kesin diyemem 2 hfta sonra gel dedi bakalim bekliyoruz. Seninki ne

merhaba arkadaşlar ben 2008 de bir temmuz annesi ooldum bide nasipse bu sene olucam bende erkek istiyorum bir kızım var nasipse doktor erkek dedi büyük ihtimalle ama pazartesi gidicem doktoraa durumlar nasıl sizlerde

bu arada benim ikinci gebeliğim oldugu için ikili test yaptırmadım . çok önemlide görmedim doktorum da yaptırmasan olur dedi

merhaba benim de 6 temmuzda doğacak inşallah. 3 hafta önce doktorum erkeğe benziyor dedi. Size cinsiyetini söylediler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…