Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah bu sene oglan senesi galiba:))
Hayırlı olsun:) kac haftalikken ogrendiniz
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah kaç haftalık ken öğrendin bende pazartesi gidicem görebiliriz inşallah
Arkadaslar folik asit kullanimina devam ediyor musunuz yoksa biraktiniz mi
Bana doktorum artık Multi vitamin e geçiyoruz kullandığın kutuyu bitir bırak dedi strath diye bi şurup verdi onu kullanıyorum
Vitamin amaçlı İsviçre den ithal bi ürün ücretli alınıyor tamamen bitkisel hiçbir katkı yok decavit yerine bunu yazdıne için avaba o şurup canım sadece multivitamin mi ?
Bende bugün öğrendim oğlum olucakmiscanım 12+5 te erkeğe benziyo dedi kemik yapısı 15+5 te kesin dedi değişmez
Arkadaslar folik asit kullanimina devam ediyor musunuz yoksa biraktiniz mi
kızlarrr günaydınn kontrolümüze daha vardı ama biz dayanamayıp dün doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendikk oğlumuz olacak inşallah nasip kısmet olursaaa
Kizlar 14. Haftadayimm dayanamayip bugun doktora gittik erkek dedi. Ama kesin konusamam 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sonradan degisen varmi cinsiyeti? Erkenmi davrandim acaba
merhaba benim de 6 temmuzda doğacak inşallah. 3 hafta önce doktorum erkeğe benziyor dedi. Size cinsiyetini söylediler mi ?Merhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?