hadi gözün aydın :))Kızlarrr profosore gittim önceki ölçümlerin büyük ihtimalle yanlış olabileceğini cok da saglıklı güvenilir ölcümler olmadığını söyledi :) ikili test de de risk oranım yüksek çıkmıstı buda nt ölcümleri ve kan testinin birlikte değerlendirilmesi sonucu olan bişeymiş. hiç bir sorun görünmüyo ense kalınlıgıda normal dedi. iki hafta sonra 4 lü test için tekrar çağırdı :) ayrıca SAT kesin olarak hatırlayamadığım için ultrasona göre hamileliği hesaplıyordum prof. bebeğin hesaplanan tarihten bir hafta daha büyük olduğunu soyledi :) ayrıca erkek gibi ama bu haftalarda yanıltabilir iki hafta sonra tekrar bakalım dedi :) gerçekten bu sene erkek senesi galibaa herkese hayırlı olsuuunn :) bide isim kim ne düşünüyo yazarsanız çok mutlu olurm ben hiç erkek ismi düşünmemiştim :S
Kac haftaliksin suan canimMerhaba kızlar araniza yeni katildim dün üye oldum benimde tahmini 20 temmuz dogumum :) vee dün doktora gittim cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim çok ama çok mutlu oldum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Valla utrasyonuna göre degisiyor desem inanirmisin :) benim doktorun utrasyonunda neredeyse 1 hafta geride soyluyor baska doktorda 15+5 zaten benim hesaba gorede 15+5 ama benim doktorum son adetim 06.10.2014 doktorum 20sinde döllenme oldu diyor :) her doktor farkli soyluyor :))Kac haftaliksin suan canim
Çok sevindim senin adınaKızlarrr profosore gittim önceki ölçümlerin büyük ihtimalle yanlış olabileceğini cok da saglıklı güvenilir ölcümler olmadığını söyledi :) ikili test de de risk oranım yüksek çıkmıstı buda nt ölcümleri ve kan testinin birlikte değerlendirilmesi sonucu olan bişeymiş. hiç bir sorun görünmüyo ense kalınlıgıda normal dedi. iki hafta sonra 4 lü test için tekrar çağırdı :) ayrıca SAT kesin olarak hatırlayamadığım için ultrasona göre hamileliği hesaplıyordum prof. bebeğin hesaplanan tarihten bir hafta daha büyük olduğunu soyledi :) ayrıca erkek gibi ama bu haftalarda yanıltabilir iki hafta sonra tekrar bakalım dedi :) gerçekten bu sene erkek senesi galibaa herkese hayırlı olsuuunn :) bide isim kim ne düşünüyo yazarsanız çok mutlu olurm ben hiç erkek ismi düşünmemiştim :S
Olur cnm ogrenirsin kesinKizlar yarin tam 15 haftalik oluyorum doktoragitsem cinsiyeti kesin belli olurmu kizlar??
Kizlar çok şiddetli baş ağrım var tedirgin oldum bugün pazar Dr u da arayamiyorum internetten bakıyorum kötü kötü şeyler çıkıyo iyice panik oldum ya
Çok teşekkürler biraz takıntı yaptım galiba en ufak seyde internete bakınca Moreli bozuluyor insaninKorkma bildigim kadar hamilelikte oluyor benim aşıri agriyordu bu aralar gecti gibi ama cok aklina takiliyorsa herhangi bir dr arayip danisabilirsin nöbetci dr lar war cok gecmis olsun
Çok teşekkürler biraz takıntı yaptım galiba en ufak seyde internete bakınca Moreli bozuluyor insanin
panik yapma bence benmde baş ağrılarım oluyor hatta migrenim var doktorum agrdgnda minoset içeblirsin dedi birkez içtim henüzKizlar çok şiddetli baş ağrım var tedirgin oldum bugün pazar Dr u da arayamiyorum internetten bakıyorum kötü kötü şeyler çıkıyo iyice panik oldum ya
Korkma bişey olmaz benim kuzenim hic birini yapmamisti bilmiyordu 4 lü test hepsini kapladigi icin onu yaptir 3 luye kimle konustuysam gerek duymuyorlar 2li guzel ciktiysa 4lu yaptir doktoruna genede baş vur daniş Geçmiş olsunKizlaar daha oncede yazmistim buraya 15+4ken cinsiyetini ogrendik oglusum olacak insallah. Ya devlette ikili test yapdilar doktor bakti normal sonuclar dedi ense kalinligida 1.1 ccikti sonrada uclu test fln hic bise demedi neden siZce bende sormayi unuttum simdi butun sonuclari toplayip dogruu baska doktora.a gerekmi duymadi bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?