2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Cevabin icin tsk ederim cnm. Agzindan cikan kelime sadece normal di Doktorun. Adama diyorumki risk ne kadar var mi yok mu degerler hangi yonde bana cikmis amerikadaki doktorlarada gitsin bilnmez bilemeyiz diyor yahu adam allahtn baska kimse bilemez ztn neyin ne olacagini ama sen doktorsun bana kesin cevap ver demiyorumki risk ne kadar detayli bi sekilde su sudur die anlatmadi sonrada ne su gun kontrole gel ne soyle yap valla cildirdim kendi kendime yorumladim resmen nette arastirark kombine risk yas riski fln filan hep cut off degerinin altinda yaziyor. 1:10000 degerle. Benim ablamda yaptirmadi hic

Ben ikili test yaptırdım testten 4 gün sonra arayip normal dediler 8 inde kontrolüm var o zaman da 3 lu test yapilcakmis ablam 3 lu ye gerek yok diyo ama Dr yapıcaz deyince yok demedim bende ne kadar gerekli bende bilmiyorum

kızlar makyaj yapanınız var mı zararlımıdr acba ben çalştgm için hergün yapıyorum

sac boyatma kımysal var dedi doktorum sonuçta makyaj malzemelrının içindede yok mu

Sanmıyorum fondöten yerine pudra kullanın olmadı.
Ben de sordum doktoruma 3 aydan sonra bitkise boya ile boyayabilirsin dedi.Benim beyazım çok ve 16. haftadan sonra boyayacağım

Benimde bebişim erkek olucak inş 12 haftalıkken öğrendim kızlar ben 2 li tarama testi yaptırdım sonuç güzel çıktı doktor 10 gun sonra 3 lü tarama yapıcaz dedi yaptırmak istemiyorum aranızda yaptırmayan varmı

Ben ikili test yaptırdım testten 4 gün sonra arayip normal dediler 8 inde kontrolüm var o zaman da 3 lu test yapilcakmis ablam 3 lu ye gerek yok diyo ama Dr yapıcaz deyince yok demedim bende ne kadar gerekli bende bilmiyorum
canım doktorun yaptır dedıyse yaptır demekkı bır bıldıgı var eger gerek duymasaydı zaten yaptırmazdı. En azından doktorun senınle ılgılenmıs ne guzel bızımkısıde bana hıc bısey soylemeden basından attı devlet ıste hep aynı aslında 2 subatta devlette randevum vardı ama ben dayanamadım cunku eger yapılacaksa banada 3lu test zamanım gecmek uzere 16-18 hafta arası oluyor cunku. Benım ablamda hıc yaptırmadı masallah 3 tane saglıklı kızı var. Doktoru ne dedıyse onu yap cnm. Allah korusun eger bıse olsa Allah gostermesın kendını sorumlu tutarsın suclarsın o yuzden ıcın ferahlasın yaptır. Zaten tam sonuc vermıyor kı ıste rısk hesaplanıyor gereksız ama ıste mecbur. Senın degerler nasıl cıktı benım dedıgm gbı cut off degerının altında cıktı. 1:10000 deger.

Bana yapmıyacaklar cnm bu gıdısle. Ne zaman ogrendın canım oglusunu ?

pardon cnm 12 haftalıkken demıssın. Ben 15 haftalıken ozel hastaneye gıttm doktor erkek dedı sımdı dıyorum bıdaha baktırsam baska doktoraa ama dıyorlar erkek cocugu hemen bellı olur

devlet hastanelerinde cinsiyet söylemedikleri için bende özel bi hastanede öğrendim şuan 14+4 günlük hamileyim 16. haftada bende birdaha özel hastaneye gidicem 3 lü tarama testi içinde yarın idrar testi sonucumu almaya gittiğimde doktora yaptırmak istemediğimi söylüycem devlet hastanesine gidyorum bende rutin konturoller için doktorum çok sert çok iyi ilgileniyor ama bişey sormaya söylemeye çekiniyor insan

Sen bılırsın canım. Valla ben devletleri sevmiyorum gercekten hic ilgilenmiyorlar tabi bazi doktorlar haric isini iyi yapan doktorlarda var elbette. Randevu almıstım dedıgım gıbı devlettn ama gıtmıycem yarin özele gidicem eger fiyat giris ucreti uygunsa kontrollerime orada devam ederim Ankarada kalıyorum bu arada

bende ankaradayım zübeyde hanıma gidiyorum ama burda özel keçiören hastanesine gidicem muayene ücreti sgk 22 tl emekli sandığı 10 tl miş bilgin olsun ama ben doğumu sivasda medicana da yapıcam ailemin yanında birde burda lokman hekim var oranın ücretide 60 tl olması lazım oyle hatırlıyorum

Canım sivaslı mısın yoksa. Bende sivas gemerekliyim. Esimde sarkislalı. Ama ankarada oldugu icin esim buraya gelin gelmek zorunda kaldim :) canim oralar bize uzak ya eryamandayim ben esimde sincanda varsa oraya gidelim diyordu. Abimlerde kayseride gel burda yap dogum diyorlar hümada. zaten hümada ögrendim cinsiyetini bebeisimin ıkı hafta önce ordaydm

bende eşimde sivas merkezdeniz canım atandık o yuzden ankaraya geldık birde sincanda da lokman hekim hastanesi var özel valla devlet zor zamanımızda daha çok iyi düşün kararını ver hastane doktor çok önemli ankarada da doğumunu yapıcagın iyi yerler bulursun.ben çok koktuğum için sivasdaki doktorumda çok iyi o yüzden orada yapıcam inş bi aksilik çıkmazsa.

İnsallah bulurum canim ya gercekten önemli güvenebilecegin bir doktor,hastane. Esim aradi yeni izin kullanamayacakmis yarın sinirlerim tepeme cikti yine devlete kaldim aksama kadar o sirayi beklesemde yine gidicem gitmek zorundayim

hiç canını sıkma herşeyde bi hayır vardır sonuçta tüm bunlar bebişimiz için öyle düşün içini ferah tut eskiden annelerimiz bi doğuma hastaneye gitmişler o kadar biz her hafta konturollerdeyiz devletteki her doktor kötü değil kalabalık o yuzden ilgilenemiyorlar birde internetten randevu alıp git o kadar beklemezsin allah kolaylık versin sağlık versin hepimize

Cevabın için teşekkür ederim bende aynen dediğin gibi doktorum ne derse ole yapıyorum ben test sonuçlarımı almadım randevuma daha xaman olduğu için telefonla arayip normal olduğunu söylediler ense kalınlığı da 1.67 çıktı normal dedi Dr 2.5 in altında olması gerekiyormuş.

Oyle tabi canim ama ıste herzamanda denk gelmiyor ki iyi doktor yarin yedi de gidicem ins. Ahh canim hep randevu alir giderim sans iste millet kapmis erkenden hc randevu kalmamis. Sonuclari tekrar gostericem. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsn insllah hepimize.

Kelebek canim ense kalinlign gayet iyi cikmis ikinin uzeriyse riskli oluyor. Bzmkide 1.1 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…