Ben ikili test yaptırdım testten 4 gün sonra arayip normal dediler 8 inde kontrolüm var o zaman da 3 lu test yapilcakmis ablam 3 lu ye gerek yok diyo ama Dr yapıcaz deyince yok demedim bende ne kadar gerekli bende bilmiyorumKizlaar daha oncede yazmistim buraya 15+4ken cinsiyetini ogrendik oglusum olacak insallah. Ya devlette ikili test yapdilar doktor bakti normal sonuclar dedi ense kalinligida 1.1 ccikti sonrada uclu test fln hic bise demedi neden siZce bende sormayi unuttum simdi butun sonuclari toplayip dogruu baska doktora.a gerekmi duymadi bilmiyorumki
kızlar makyaj yapanınız var mı zararlımıdr acba ben çalştgm için hergün yapıyorum
sac boyatma kımysal var dedi doktorum sonuçta makyaj malzemelrının içindede yok muBen yapıyorum makyajın ne zararı olabilir ki
sac boyatma kımysal var dedi doktorum sonuçta makyaj malzemelrının içindede yok mu
canım doktorun yaptır dedıyse yaptır demekkı bır bıldıgı var eger gerek duymasaydı zaten yaptırmazdı. En azından doktorun senınle ılgılenmıs ne guzel bızımkısıde bana hıc bısey soylemeden basından attı devlet ıste hep aynı aslında 2 subatta devlette randevum vardı ama ben dayanamadım cunku eger yapılacaksa banada 3lu test zamanım gecmek uzere 16-18 hafta arası oluyor cunku. Benım ablamda hıc yaptırmadı masallah 3 tane saglıklı kızı var. Doktoru ne dedıyse onu yap cnm. Allah korusun eger bıse olsa Allah gostermesın kendını sorumlu tutarsın suclarsın o yuzden ıcın ferahlasın yaptır. Zaten tam sonuc vermıyor kı ıste rısk hesaplanıyor gereksız ama ıste mecbur. Senın degerler nasıl cıktı benım dedıgm gbı cut off degerının altında cıktı. 1:10000 deger.Ben ikili test yaptırdım testten 4 gün sonra arayip normal dediler 8 inde kontrolüm var o zaman da 3 lu test yapilcakmis ablam 3 lu ye gerek yok diyo ama Dr yapıcaz deyince yok demedim bende ne kadar gerekli bende bilmiyorum
Bana yapmıyacaklar cnm bu gıdısle. Ne zaman ogrendın canım oglusunu ?Benimde bebişim erkek olucak inş 12 haftalıkken öğrendim kızlar ben 2 li tarama testi yaptırdım sonuç güzel çıktı doktor 10 gun sonra 3 lü tarama yapıcaz dedi yaptırmak istemiyorum aranızda yaptırmayan varmı
pardon cnm 12 haftalıkken demıssın. Ben 15 haftalıken ozel hastaneye gıttm doktor erkek dedı sımdı dıyorum bıdaha baktırsam baska doktoraa ama dıyorlar erkek cocugu hemen bellı olurBenimde bebişim erkek olucak inş 12 haftalıkken öğrendim kızlar ben 2 li tarama testi yaptırdım sonuç güzel çıktı doktor 10 gun sonra 3 lü tarama yapıcaz dedi yaptırmak istemiyorum aranızda yaptırmayan varmı
Sen bılırsın canım. Valla ben devletleri sevmiyorum gercekten hic ilgilenmiyorlar tabi bazi doktorlar haric isini iyi yapan doktorlarda var elbette. Randevu almıstım dedıgım gıbı devlettn ama gıtmıycem yarin özele gidicem eger fiyat giris ucreti uygunsa kontrollerime orada devam ederim Ankarada kalıyorum bu aradadevlet hastanelerinde cinsiyet söylemedikleri için bende özel bi hastanede öğrendim şuan 14+4 günlük hamileyim 16. haftada bende birdaha özel hastaneye gidicem 3 lü tarama testi içinde yarın idrar testi sonucumu almaya gittiğimde doktora yaptırmak istemediğimi söylüycem devlet hastanesine gidyorum bende rutin konturoller için doktorum çok sert çok iyi ilgileniyor ama bişey sormaya söylemeye çekiniyor insan
Canım sivaslı mısın yoksa. Bende sivas gemerekliyim. Esimde sarkislalı. Ama ankarada oldugu icin esim buraya gelin gelmek zorunda kaldim :) canim oralar bize uzak ya eryamandayim ben esimde sincanda varsa oraya gidelim diyordu. Abimlerde kayseride gel burda yap dogum diyorlar hümada. zaten hümada ögrendim cinsiyetini bebeisimin ıkı hafta önce ordaydmbende ankaradayım zübeyde hanıma gidiyorum ama burda özel keçiören hastanesine gidicem muayene ücreti sgk 22 tl emekli sandığı 10 tl miş bilgin olsun ama ben doğumu sivasda medicana da yapıcam ailemin yanında birde burda lokman hekim var oranın ücretide 60 tl olması lazım oyle hatırlıyorum
Cevabın için teşekkür ederim bende aynen dediğin gibi doktorum ne derse ole yapıyorum ben test sonuçlarımı almadım randevuma daha xaman olduğu için telefonla arayip normal olduğunu söylediler ense kalınlığı da 1.67 çıktı normal dedi Dr 2.5 in altında olması gerekiyormuş.canım doktorun yaptır dedıyse yaptır demekkı bır bıldıgı var eger gerek duymasaydı zaten yaptırmazdı. En azından doktorun senınle ılgılenmıs ne guzel bızımkısıde bana hıc bısey soylemeden basından attı devlet ıste hep aynı aslında 2 subatta devlette randevum vardı ama ben dayanamadım cunku eger yapılacaksa banada 3lu test zamanım gecmek uzere 16-18 hafta arası oluyor cunku. Benım ablamda hıc yaptırmadı masallah 3 tane saglıklı kızı var. Doktoru ne dedıyse onu yap cnm. Allah korusun eger bıse olsa Allah gostermesın kendını sorumlu tutarsın suclarsın o yuzden ıcın ferahlasın yaptır. Zaten tam sonuc vermıyor kı ıste rısk hesaplanıyor gereksız ama ıste mecbur. Senın degerler nasıl cıktı benım dedıgm gbı cut off degerının altında cıktı. 1:10000 deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?