hadi gözün aydın :))
Gozunaydin canim kac haftaliksin suan peki
benm doktorum boyatma saçlarını dedi öyle dedi die eşimde bişey olur kaygısıyla boyatma deyıp duruyr yawSanmıyorum fondöten yerine pudra kullanın olmadı.
Ben de sordum doktoruma 3 aydan sonra bitkise boya ile boyayabilirsin dedi.Benim beyazım çok ve 16. haftadan sonra boyayacağım
Kizlar sanirim sac boyatma hakkinda konusuyorsunuz benim doktorum uzman ve bana dediki istedigin zaman boyatabilirsin bisey olmaz dedi 3 ayida beklemene gerek yok dedi bende boyattim bebisim gayet iyi suanda ve bir cok tanidigimda boyatiyor bencede bisey olmaz icinizden nasil geciyorsa oyle davranin her doktor bir degil hepsi farkli bilgi veriyorbenm doktorum boyatma saçlarını dedi öyle dedi die eşimde bişey olur kaygısıyla boyatma deyıp duruyr yaw
Kizlar sanirim sac boyatma hakkinda konusuyorsunuz benim doktorum uzman ve bana dediki istedigin zaman boyatabilirsin bisey olmaz dedi 3 ayida beklemene gerek yok dedi bende boyattim bebisim gayet iyi suanda ve bir cok tanidigimda boyatiyor bencede bisey olmaz icinizden nasil geciyorsa oyle davranin her doktor bir degil hepsi farkli bilgi veriyor
Kizlar bebegin sagda veya solda olmasina cinsiyete yoran varmi:)
Burası Türkiye gercek organik bitkisel vs buralarda bulamazsin gercek degil hicbiri okadar korkmayin nekadar sakınirsaniz okadar zarar görursunuz Loreal boyayla boyadim geyette iyi tavsiye ederim benimde sacimda beyaz var rahatsiz oluyorum tekrar boyucam 1 aya kalmaz :)Bana da 3 ay dedi ben de bekledim ama diplerim çıktı beyazlarda var 6 ay daha boyamadan duramam doğrusu aynaya bakmak işkence oluyor :) hangi boya ile boyattın saçlarını bitkisel bir iki isim buldum ama emin olamadım henüz
Burası Türkiye gercek organik bitkisel vs buralarda bulamazsin gercek degil hicbiri okadar korkmayin nekadar sakınirsaniz okadar zarar görursunuz Loreal boyayla boyadim geyette iyi tavsiye ederim benimde sacimda beyaz var rahatsiz oluyorum tekrar boyucam 1 aya kalmaz :)
Kalbinin sesini dinle boyamak istiyorsan boya ama icinden gelmiyorsa korkuyorsan boyama ben icimden geldigi icin boyadim doktorumda korkma boyat istedigin zaman dedi :)Natural Colors Organik Saç Boyası ile boyadıklarını duymuştum gebelerin tabi ne kadar organik tartışılır :) ama beyaz kapama konusunda çokta başarılı değilmişbenim de çoğu arkadaşım boyattı hamileliğin sonuna kadar bebekleri de gayet sağlıklı
ahh içimden gelmez mi aklımdan hiç çıkmıyor ki :) diplere sürdün mü peki yoksa bi iki cm aşağıdan mı başladın :)Kalbinin sesini dinle boyamak istiyorsan boya ama icinden gelmiyorsa korkuyorsan boyama ben icimden geldigi icin boyadim doktorumda korkma boyat istedigin zaman dedi :)
Brokoli arada haşlayıp yiyorum çok sık olmamakla birlikte ama ben de senin gibi bol limonlu ekşili şeyler yemeye bayılıyorum :)Kizlar aranizda gebeligi boyunca brokoli tuketen veya tuketmis olanlar var mi. Ben asiri yiyorum bos dograyip uzerine yag Limon tuz salatasi yapiyorum haslamadan. Zaten haslandigi zaman vitamini kalmiyormus . Gece bile kocaman buyuk bir kase yapip yiyorum
Ben acayip turşu yiyorum cinsiyet erkekEksiyi yiyip cinsiyeti erkek olan varmi:))
Aynen canim tursu limon ayva eksi yiyorum ama erkek dedi doktor daha erken ama erkege benziyo dedi bakalim bekliyoruz:)Ben acayip turşu yiyorum cinsiyet erkek
ahh içimden gelmez mi aklımdan hiç çıkmıyor ki :) diplere sürdün mü peki yoksa bi iki cm aşağıdan mı başladın :)
bir de sanırım aynı gün doğum yapacağız cinsiyeti belli oldu mu?
Dipten boyadim valla :)))) bisey olucagini sanmiyorum evet muhtemelen ayni gun doguma gidicez:) 15+3 te gittim %90 kiz dedi yanilma payi yok dedi ama kafam karisti burdan bir bayanada 15 haftalikkrn %90 kiz demisler oda benim gibi icine erkek doguyormus baska dr gitmis oda %99 erkek demis sonra tekrar baska dr gitmis oda %100 erkek demis onu duyunca kafam cok karisti 2 hafta sonra dr gitcem benim doktorum cinsiyetini erken diye soylememisti tedbirli davrandi bende meraktan baska dr gitmistim 2 hafta sonrada benim doktoruma gitcem bakim o ne diycek ins kiz der :)))))
Brokoli arada haşlayıp yiyorum çok sık olmamakla birlikte ama ben de senin gibi bol limonlu ekşili şeyler yemeye bayılıyorum :)
Hayirli olsun canim hosgeldin:) dortlu test kac gunde cikiyo peki? Birde cinsiyete daha once soyleyen oldumu daha onceki haftalarda??Merhaba hamişler :) bende aranıza bugün katıldım.Bugün 18+0 haftalık gebeyim.Benim ikili testim güzel çıkmıştı.Dörtlü testi yaptırdım cuma günü sonuçları alacam inşallah sonuçlarım güzel çıkar.Benimde 16. hafta içinde doktorum kız demişti :)
Hayirli olsun canim maşşallah benimde ikili testim iyi cikti ins 4 lude guzel cikar :)Merhaba hamişler :) bende aranıza bugün katıldım.Bugün 18+0 haftalık gebeyim.Benim ikili testim güzel çıkmıştı.Dörtlü testi yaptırdım cuma günü sonuçları alacam inşallah sonuçlarım güzel çıkar.Benimde 16. hafta içinde doktorum kız demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?