2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Hayirli olsun canim hosgeldin:) dortlu test kac gunde cikiyo peki? Birde cinsiyete daha once soyleyen oldumu daha onceki haftalarda??
Ben geçen cuma günü yaptırmıştım doktorum bu cuma günü çıkacağımı söyledi.Cuma günü sabahtan gelin sonuç ile ilgili görüşelim dedi sabah 9:00 da randevumu aldım.Evet daha önceden yine doktorum çok erken ama kızı andırıyor demişti :)

Anladim canim bakalim bizede erkege benziyo ama daha erken diyolar bakalim bekliyoruz ne zmaan netlesecek:)

Ben acayip turşu yiyorum cinsiyet erkek
Ben de sürekli turşu yiyiyorum doktor abartma dedi :) son aylara doğru çok zararı olacak şişersin çok dedi ama gönlüme söz geçiremiyorum :) ben hala cinsiyetini öğrenemedim

Hayırlı olsun inş güzel çıkar sonuçlar hayırlı haberlerini alırsın :)

Benim de içime hep kız doğuyor :) inş istediğin gibi çıkar
4 lü test yaptırıcam ben de salı günü o zaman belli olur belki :)

Canim bi tursu canavarida benim banada dediler cok yeme ilerde zararli olur diye ama nafile:))

Anladim canim bakalim bizede erkege benziyo ama daha erken diyolar bakalim bekliyoruz ne zmaan netlesecek:)

Hayırlısı canım :) Ben erkek istiyordum eşim kız istiyordu,eşimin istediği oldu :) Ama eli ayağı düzgün,sağlıklı olsun da erkek kız hiç farketmez sonuçta evlat ve canımızdan bir parça.

Juliet benim oglan eksiyi seviyor demekki. Bende tatliyi arada yiyorum eksi herzamann tabi ama brokoliyi ayri seviyorum sende cig ye haslama vitamini gidiyormus.

Juliet benim oglan eksiyi seviyor demekki. Bende tatliyi arada yiyorum eksi herzamann tabi ama brokoliyi ayri seviyorum sende cig ye haslama vitamini gidiyormus.

Tatlıyı görmek bile istemiyorum hele çikolata fln midemi bulandırıyor :)
Ya be bir de süt içemiyorum midem almıyor onu nasıl içiyorsunuz nesguikle fln mı içsem bilemedim

Tatlıyı görmek bile istemiyorum hele çikolata fln midemi bulandırıyor :)
Ya be bir de süt içemiyorum midem almıyor onu nasıl içiyorsunuz nesguikle fln mı içsem bilemedim
Bende oyleyim inan sutten nefret ediorum bu ara nesquik ile iciriyorum ozaman bi sikinti olmuyo. Buarada cinsiyy bellimi

Bende oyleyim inan sutten nefret ediorum bu ara nesquik ile iciriyorum ozaman bi sikinti olmuyo. Buarada cinsiyy bellimi

Ben de öyle yapmalıyım sanırım :)
Cinsiyet henüz öğrenemedim malesef 2 hafta önce ikili test için gitmiştim sonrasında tekrar gitmedim doktora haftaya gideceğim 4 lü test için belki o arada cinsiyetinide öğrenirim

4lu teste ne zaman gidiyosun?

kızlar bebek sagdamı soldamı yorum alabılırmıyım:) cınsıyet tahmınınde de yorum almak ıstıyorum:)

Eklentiler

• IMG_1310.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…