- 28 Ocak 2015
- 18
- 18
- 38
- 34
Ben geçen cuma günü yaptırmıştım doktorum bu cuma günü çıkacağımı söyledi.Cuma günü sabahtan gelin sonuç ile ilgili görüşelim dedi sabah 9:00 da randevumu aldım.Evet daha önceden yine doktorum çok erken ama kızı andırıyor demişti :)Hayirli olsun canim hosgeldin:) dortlu test kac gunde cikiyo peki? Birde cinsiyete daha once soyleyen oldumu daha onceki haftalarda??
Anladim canim bakalim bizede erkege benziyo ama daha erken diyolar bakalim bekliyoruz ne zmaan netlesecek:)Ben geçen cuma günü yaptırmıştım doktorum bu cuma günü çıkacağımı söyledi.Cuma günü sabahtan gelin sonuç ile ilgili görüşelim dedi sabah 9:00 da randevumu aldım.Evet daha önceden yine doktorum çok erken ama kızı andırıyor demişti :)
Ben de sürekli turşu yiyiyorum doktor abartma dedi :) son aylara doğru çok zararı olacak şişersin çok dedi ama gönlüme söz geçiremiyorum :) ben hala cinsiyetini öğrenemedimBen acayip turşu yiyorum cinsiyet erkek
Merhaba hamişler :) bende aranıza bugün katıldım.Bugün 18+0 haftalık gebeyim.Benim ikili testim güzel çıkmıştı.Dörtlü testi yaptırdım cuma günü sonuçları alacam inşallah sonuçlarım güzel çıkar.Benimde 16. hafta içinde doktorum kız demişti :)
Ben de sürekli turşu yiyiyorum doktor abartma dedi :) son aylara doğru çok zararı olacak şişersin çok dedi ama gönlüme söz geçiremiyorum :) ben hala cinsiyetini öğrenemedim
Hayırlı olsun inş güzel çıkar sonuçlar hayırlı haberlerini alırsın :)
Anladim canim bakalim bizede erkege benziyo ama daha erken diyolar bakalim bekliyoruz ne zmaan netlesecek:)
Canim bi tursu canavarida benim banada dediler cok yeme ilerde zararli olur diye ama nafile:))
Erkege benziyor diyorsa erkektir canim cunku ben 15 haftalikken ogrendim erkek bebekler hemwn belli ediyor dun pipisini bile gorduk:)Eksiyi yiyip cinsiyeti erkek olan varmi:))
Juliet benim oglan eksiyi seviyor demekki. Bende tatliyi arada yiyorum eksi herzamann tabi ama brokoliyi ayri seviyorum sende cig ye haslama vitamini gidiyormus.
Bende oyleyim inan sutten nefret ediorum bu ara nesquik ile iciriyorum ozaman bi sikinti olmuyo. Buarada cinsiyy bellimiTatlıyı görmek bile istemiyorum hele çikolata fln midemi bulandırıyor :)
Ya be bir de süt içemiyorum midem almıyor onu nasıl içiyorsunuz nesguikle fln mı içsem bilemedim
Bende oyleyim inan sutten nefret ediorum bu ara nesquik ile iciriyorum ozaman bi sikinti olmuyo. Buarada cinsiyy bellimi
4lu teste ne zaman gidiyosun?Ben de öyle yapmalıyım sanırım :)
Cinsiyet henüz öğrenemedim malesef 2 hafta önce ikili test için gitmiştim sonrasında tekrar gitmedim doktora haftaya gideceğim 4 lü test için belki o arada cinsiyetinide öğrenirim
4lu teste ne zaman gidiyosun?
Hayirlisi olsun canim guzel hberlerle gel insallh:) cinsiyeti merak ediorum:)Pardon ya 4lü test nerden çıktı yanlış yazmışım 4 şubatta 3 lü test için gideceğim :) bu testle kafamı karıştıyor
Hayirlisi olsun canim guzel hberlerle gel insallh:) cinsiyeti merak ediorum:)
Ayni sekilde bende etrafim erkek diyo doktorda oule, ama birtek ben hala kiz diyorum:)) hayirlisiBen de merak ediyorum çevremdeki herkes erkek olacak diyor ben hariç içimde hep bir kız olacakmış hissi var :)
Bana da benziyo falan dedi çok kesin konusmadi ama eşim ben net gördüm diyo 8 inde kesin olucak artıkAynen canim tursu limon ayva eksi yiyorum ama erkek dedi doktor daha erken ama erkege benziyo dedi bakalim bekliyoruz:)
Hadi hayirlisi canim bende net gordumBana da benziyo falan dedi çok kesin konusmadi ama eşim ben net gördüm diyo 8 inde kesin olucak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?