Aynen canım bende haftada bir belki içiyorum birde açık süte cesaret edemiyorum , pastörizelrinde faydalısına şahsen asla inanmıyorum. Endüstriyel satış olması lazım ya , dayatıyorlar resmemTatlıyı görmek bile istemiyorum hele çikolata fln midemi bulandırıyor :)
Ya be bir de süt içemiyorum midem almıyor onu nasıl içiyorsunuz nesguikle fln mı içsem bilemedim
Biz doktorlar kadar anlayamıyoruz şu ultrason dan ama kordon olsa anladın heralde yaHadi hayirlisi canim bende net gordum
Ama bu kdr net gormem beni yaniltiyor acaba kordonmuydu dioyrum:)
Kac haftalik hamilesin canimAlin size pipi teyzeleri haha:) kizlar kayinbabamin adi abdulkerim once ondan baslayim. Gecen kaynanami aradim napiyosun anne diye napim kucuk kerime kazak oruyorum dedi tabi ben soook bise demedim. Gecen yine laf acildi isimden kaynanam tutturdu biiz karismayizz bu ilki babayin adi olacak sonrakini naparsaniz yapin. Kaynanam biraccik acik sozludur:) bizim sknti ise tam tersigenelde gelinler Iistemez kayinbaba ismini bizde de esim ve kaynim:) once poyraz dusunduk kerimde vardi aklimda hep derdim oglm olursa kerim koyarim diye kendi kendime. Esime dedim anlamida cok guzel ve babamin ismi umarlar sonucta diye koyalim dedim aklima yatiyor tabii yatmiyor degil simdi koymasam biliyorum laf ederler diger gelecek gelin koysa kiyaslarlar daha evlenmediler tabi digerleri simdilik tekim:) ben kiyaslamadan yada kiskancliktan koyar demiyorum onun altini cizeyim yanlis yorum gelmesin tek dedigim kimse oglu koydurtmamis demez gelini koymamis der esim onur diredi ayagini olmazyaa benim Iistedigim isim olacak olur mu oyle ben oglani babamin adiyla nasil cagiracm babamin yaninda diehalbuki bahane:) ne yapmaliyim kizlar ben hem koyma taraftiriyim hem degil esim koymamaktan yana tabi ama esimin adida dedesinin adi degill yanii haa onuda diyim:) bi yandan Iistiym iste bi yandan hayal ettgmz isimi koyamiycam icimde kalacak diyorum geri ikisinide koyayim diyorum poyraz kerim yada kerim poyraz hangisi uyumlu olur yada uydumu bu isimler. Onada karsi iki isim olurmu arada kaldim ikisinide koymak istiyorum acikcasi
18 haftalik gebeyim canim 15+4ken ozel bir hastanede oglumu ogrendik. Gecen devletteki daha dogrusu iki gun onceki kontrolumde hem uclu test yaptirdim hem tekrar bakildi cinsiyete bu doktorda onayladi ve pipisinin resmini verdi yavrumun:)Kac haftalik hamilesin canim
Poyraz kerim güzel bence hem iki tarafında dediği olur hangi ismi kullanırsanız herkes o şekilde hitap eder zaten hemde sorun olmamış olur :)Alin size pipi teyzeleri haha:) kizlar kayinbabamin adi abdulkerim once ondan baslayim. Gecen kaynanami aradim napiyosun anne diye napim kucuk kerime kazak oruyorum dedi tabi ben soook bise demedim. Gecen yine laf acildi isimden kaynanam tutturdu biiz karismayizz bu ilki babayin adi olacak sonrakini naparsaniz yapin. Kaynanam biraccik acik sozludur:) bizim sknti ise tam tersigenelde gelinler Iistemez kayinbaba ismini bizde de esim ve kaynim:) once poyraz dusunduk kerimde vardi aklimda hep derdim oglm olursa kerim koyarim diye kendi kendime. Esime dedim anlamida cok guzel ve babamin ismi umarlar sonucta diye koyalim dedim aklima yatiyor tabii yatmiyor degil simdi koymasam biliyorum laf ederler diger gelecek gelin koysa kiyaslarlar daha evlenmediler tabi digerleri simdilik tekim:) ben kiyaslamadan yada kiskancliktan koyar demiyorum onun altini cizeyim yanlis yorum gelmesin tek dedigim kimse oglu koydurtmamis demez gelini koymamis der esim onur diredi ayagini olmazyaa benim Iistedigim isim olacak olur mu oyle ben oglani babamin adiyla nasil cagiracm babamin yaninda diehalbuki bahane:) ne yapmaliyim kizlar ben hem koyma taraftiriyim hem degil esim koymamaktan yana tabi ama esimin adida dedesinin adi degill yanii haa onuda diyim:) bi yandan Iistiym iste bi yandan hayal ettgmz isimi koyamiycam icimde kalacak diyorum geri ikisinide koyayim diyorum poyraz kerim yada kerim poyraz hangisi uyumlu olur yada uydumu bu isimler. Onada karsi iki isim olurmu arada kaldim ikisinide koymak istiyorum acikcasi
Aynen cnm her ıki tarafinda gonlu olsun ıstyrm poyrazdan vazgectik geri sanki agir gibi esimin halasinin cocugu olmamis altimizda oturuyor ona demistim ıstedgn ısm olursa soyle diye oda berke diyor bakalmPoyraz kerim güzel bence hem iki tarafında dediği olur hangi ismi kullanırsanız herkes o şekilde hitap eder zaten hemde sorun olmamış olur :)
Ben 4 ayda 4.5 kilo aldımkızlar kilo durumlarınız nasıl bu arada kaç kilo aldınız
kızlar kilo durumlarınız nasıl bu arada kaç kilo aldınız
hayırr ben hissedemiyorum ve hep bu yüzden tedirginimKızlar Bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ?
4 lü testten önce ikili ve 7 lu test yaptırdın mi hepsini yaptırmaya gerek varmı ben 2 li yaptırdım cuma günü 3 lu yapilcak 4 lü istermi bilmiyorum çevrem hepsine gerek yok diyo kafam karıştıMerhaba Hamişler ben geldim, çok şükür dörtlü tarama sonuçlarım güzel çıktı :) bebişte 252 gram olmuş :) Amaaa bombaaa doktorum daha önce kız demişti şimdi ise sürekli hareket ediyor hiç durmuyor böyle kız olmaz kemik yapısı ve hareketlerinden erkek olabilir, kız demiştim ama bacaklarını çapraz yapmış orayı göremiyorum,göremeyince de genelde biz doktorlar kız deriz dedi :) kafam iyice karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?