- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Ben 4 boyutlu ya girdim ama erken bi dönemde cinsiyetini çok sorduğum için doktorum 4 boyutludan bakmıştıkızlarrr ayrıntılı ultrasona giren varmı ???
Ben ilk kez dün akşam hissettim düz yattım elimi karnıma koydum baya bi o şekilde yattım derin nefes aldıkça kipirdadi ama çok net henüz hissedemiyorum ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmisKızlar Bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ?
Ben ikili testi daha önce yaptırdım, doktorum üçlü teste gerek yok direk dörtlü test yaparız dedi, dörtlü test üçlü testin daha gelişmiş hali dedi.Bizde kabul ettik dörtlü testi yaptırdık.Daha sonra ayrıntılı ultrasyon istiyor musunuz dedi, siz bilirsiniz hocam dedik,benim gördüğüm kadarıyla gerek yok ama para harcamak istiyoruz durumumuz çok iyi derseniz ayrıntılı ultrasyona da bakarım dedi :) zaten kötü bir durum olsa mutlaka söylerim onun için ayrıntılı ultrasyona gerek yok dedi.Magnorm ve Calcıday verdi,bunları kullan 3-4 hafta sonra gel dedi.4 lü testten önce ikili ve 7 lu test yaptırdın mi hepsini yaptırmaya gerek varmı ben 2 li yaptırdım cuma günü 3 lu yapilcak 4 lü istermi bilmiyorum çevrem hepsine gerek yok diyo kafam karıştı
Anladım teşekkür ederim cevabın için bende 3lu test yaptircam ama 4 lü istermi bilmiyorumBen ikili testi daha önce yaptırdım, doktorum üçlü teste gerek yok direk dörtlü test yaparız dedi, dörtlü test üçlü testin daha gelişmiş hali dedi.Bizde kabul ettik dörtlü testi yaptırdık.Daha sonra ayrıntılı ultrasyon istiyor musunuz dedi, siz bilirsiniz hocam dedik,benim gördüğüm kadarıyla gerek yok ama para harcamak istiyoruz durumumuz çok iyi derseniz ayrıntılı ultrasyona da bakarım dedi :) zaten kötü bir durum olsa mutlaka söylerim onun için ayrıntılı ultrasyona gerek yok dedi.Magnorm ve Calcıday verdi,bunları kullan 3-4 hafta sonra gel dedi.
Alin size pipi teyzeleri haha:) kizlar kayinbabamin adi abdulkerim once ondan baslayim. Gecen kaynanami aradim napiyosun anne diye napim kucuk kerime kazak oruyorum dedi tabi ben soook bise demedim. Gecen yine laf acildi isimden kaynanam tutturdu biiz karismayizz bu ilki babayin adi olacak sonrakini naparsaniz yapin. Kaynanam biraccik acik sozludur:) bizim sknti ise tam tersigenelde gelinler Iistemez kayinbaba ismini bizde de esim ve kaynim:) once poyraz dusunduk kerimde vardi aklimda hep derdim oglm olursa kerim koyarim diye kendi kendime. Esime dedim anlamida cok guzel ve babamin ismi umarlar sonucta diye koyalim dedim aklima yatiyor tabii yatmiyor degil simdi koymasam biliyorum laf ederler diger gelecek gelin koysa kiyaslarlar daha evlenmediler tabi digerleri simdilik tekim:) ben kiyaslamadan yada kiskancliktan koyar demiyorum onun altini cizeyim yanlis yorum gelmesin tek dedigim kimse oglu koydurtmamis demez gelini koymamis der esim onur diredi ayagini olmazyaa benim Iistedigim isim olacak olur mu oyle ben oglani babamin adiyla nasil cagiracm babamin yaninda diehalbuki bahane:) ne yapmaliyim kizlar ben hem koyma taraftiriyim hem degil esim koymamaktan yana tabi ama esimin adida dedesinin adi degill yanii haa onuda diyim:) bi yandan Iistiym iste bi yandan hayal ettgmz isimi koyamiycam icimde kalacak diyorum geri ikisinide koyayim diyorum poyraz kerim yada kerim poyraz hangisi uyumlu olur yada uydumu bu isimler. Onada karsi iki isim olurmu arada kaldim ikisinide koymak istiyorum acikcasi
Canim ayagini diredi esim sanki tek benmiyim oglu digerleri koysun dedi cikti bende benden gunah gitti beni araya katmayin dedim esimede halasinada. Kendileri anlatacaklar dedigin gibi geri kaynanam anneme biz karismayiz kendileri hangi ısimi isterse onu koysun demis. Yaa esim tam bir kurtlar vadisi hastasi tutturmus adini canpolat koyalim dedim sen delimisin ozenti gibi yok ne alakasi var diyor bana. Once iste poyraz dedik ondn vazgecti bende bugun karar verdim eymen koyacam valla ne derse desin :))ikiniz ortak karar verip koysanız, sonuçta eşin ismi koymak istemiyorsa ailesini bunu bu şekilde sizi araya koymadan anlatması lazım. Allah yardımcınız olsun ama hiçbir açıklama yapmadan isimi senin üzerine kalabilir olay.
Benimde oğlum olacak bizde iki isim koyacağız Her iki isimde güzel bence sende çok istiyorsan eşini ikna edebilirsin bu konuda. Hangi ismi kullanmak isytiyorsan onu ikinci isim olarak koyarsın. K. Poyraz yada P. Kerim olarak yazı dilinde kullanır :)
Biz eşimle kimse karışmasın yorum yapmasın diye daha cinsiyet belli olmadan Erkek olursa Doruk Kız olursa Asya koyacağız deyip önlerini kapatmıştık, kimse yorum yapamadı
Korkma canim 4 lu test yaptirirsin 4lu hepsini kapsiyormus bende 3lu testi p.tesi gunu gittim dr 3lu yu yaptirmiycam 4luyu yaptircam dedim tamm dedi zaten cogu dr 3luyu yaptirmiyor korkulucak bir durumda herseyi yaptiriyorlarKızlar bugün kontrolümüz vardı 18. Haftadayız dr 3 lü taramaya gerek görmedi önce kafam karıştı ama sonra dr gerek görmediğine göre gerek yoktur dedim
Bakalım benim ki 4 lü isteyecek mi :) bu gidişle onu da istemez. Maşallah dr um pek rahat ne sorsam izin veriyo vs :)Korkma canim 4 lu test yaptirirsin 4lu hepsini kapsiyormus bende 3lu testi p.tesi gunu gittim dr 3lu yu yaptirmiycam 4luyu yaptircam dedim tamm dedi zaten cogu dr 3luyu yaptirmiyor korkulucak bir durumda herseyi yaptiriyorlar
Desene ayni benim dr gibi :)))))) 4luyu yaptir ister zaten :) p.tesi kontrole gidicem bakim benim dr 4luyu nezaman yapcak :)Bakalım benim ki 4 lü isteyecek mi :) bu gidişle onu da istemez. Maşallah dr um pek rahat ne sorsam izin veriyo vs :)
Sen özel hastaneye mi gidiyorsun.? Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Özel hastanelerde genelde tüm tetkileri yaptırıyor dr lar.Desene ayni benim dr gibi :)))))) 4luyu yaptir ister zaten :) p.tesi kontrole gidicem bakim benim dr 4luyu nezaman yapcak :)
ben Bazen sol karın boşluğumda sinir çekmesi gibi kıpırtı hissediyorum artık daha çok hissetmek istiyorum :)Ben ilk kez dün akşam hissettim düz yattım elimi karnıma koydum baya bi o şekilde yattım derin nefes aldıkça kipirdadi ama çok net henüz hissedemiyorum ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmis
Canim ayagini diredi esim sanki tek benmiyim oglu digerleri koysun dedi cikti bende benden gunah gitti beni araya katmayin dedim esimede halasinada. Kendileri anlatacaklar dedigin gibi geri kaynanam anneme biz karismayiz kendileri hangi ısimi isterse onu koysun demis. Yaa esim tam bir kurtlar vadisi hastasi tutturmus adini canpolat koyalim dedim sen delimisin ozenti gibi yok ne alakasi var diyor bana. Once iste poyraz dedik ondn vazgecti bende bugun karar verdim eymen koyacam valla ne derse desin :))
Bende anliyamadimmmm hala inanamiyorum cidden pipi dimi bu ay gülimmi sevinimmi şokmu olim her duygum karisti oyle cok bi hazirlik yapmadim Allah'tan oda bile baktim beyendim ayyy halaa şoktayimm yarin hemen bana kiz diyen doktora gidicem diycem birdaha bak kiz demistin pipisi cikti diycem :))))))Canim bu bildigin pipi:)). Erkek diyip sonra kiz oldugunu ogrenen cok kisi biliyorumda, kiz deyip erkek nasi cikiyo anliyamadim:) soka girmen gayet normal bari bi hazirlik yapmismiydin
Ahaha git canim sor bakalim bune diye:)) peki hic bi belirti yasadinmi yada aserme filan??Bende anliyamadimmmm hala inanamiyorum cidden pipi dimi bu ay gülimmi sevinimmi şokmu olim her duygum karisti oyle cok bi hazirlik yapmadim Allah'tan oda bile baktim beyendim ayyy halaa şoktayimm yarin hemen bana kiz diyen doktora gidicem diycem birdaha bak kiz demistin pipisi cikti diycem :))))))
Aş ermemde garip tatli eksi hepsini yiyordum bugun diyelim tatli canim istedi digersi gun tursu yiyordum :) cocugumun hep saglikli hayirli olmasini istiyorum her anne gibi ama cinsiyet olarak kız istiyordum ama icimden kesin erkek bu ya falan diyordum icime oyle doguyordu hatta doktor ilk kiz dediginde eminmisiniz dedim erkek hissediyorum dedim herkesde bana kesin kizin olucak senin dediler kiz kesin dedi bugunde benim doktorum erkek diyince şoka girdim bakim yarin diger dr ne diycek merak ediyorum senin bellimi cinsiyetiAhaha git canim sor bakalim bune diye:)) peki hic bi belirti yasadinmi yada aserme filan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?