2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Ben de pipiye benzettm:)bugün benim de kontrolum vardi doktor bana da erkek dedi bak deyip gosterdi hatta bidaha acmasini bekledik bidaha gostermedi doktor erkekti gordum dedi suphe yasamalimiyim bilmiyorum ama benim de icime hep erkek doguyordu

Ben de pipiye benzettm:)bugün benim de kontrolum vardi doktor bana da erkek dedi bak deyip gosterdi hatta bidaha acmasini bekledik bidaha gostermedi doktor erkekti gordum dedi suphe yasamalimiyim bilmiyorum ama benim de icime hep erkek doguyordu
Simdi bende benim doktorun yaninda calisan bayan arkadasimla konustum dedim pipi dimi ona benzeyiyor haftaya gel kesin belli olsun dedi bana kiz diyen doktora yarin gidicektim gitme kafan karismasin sabret haftaya net belli olsun dedi o doktor gene kiz derse kafan cok karisir dedi bende asiri sabirsizim kendimi kiza alistirmistim erkek deyince şoku hala atamadim :)) neyse artik nasil sabrederim bilmiyorum ama haftaya gidicem kesin bakim ne diycek :) 360 grm olmus yavrum maşşallah :)

Aynı durumu bende yaşadım devlette ki 2 kez erkek dedi pipi si var dedi kendi doktorum a gittim kız dedi şok oldum şimdi korkuyorum bi dahakine tekrar başka bişey soylerlermi diye :)

Aynı durumu bende yaşadım devlette ki 2 kez erkek dedi pipi si var dedi kendi doktorum a gittim kız dedi şok oldum şimdi korkuyorum bi dahakine tekrar başka bişey soylerlermi diye :)
Ya sorma bir hafta sonra tekrar gidicem erkek degilmis kizmis dese artik bi şok yasamiycam bugun ki şok yeterdi bana :)) hala elimde utrasyon resmi bakiyom cidden pipimi bu diye sanki cok anliycakmisim gibi :))))))) Rabbim hayirli olani versin bizlere yapcak bisey yok Allahtan hazirlik yapmamistim bir kac parca bisey almistim bide odasini beyenmistim ama almadim iyikide almamisim :)

Canım aynı şeyleri bende yaşadım aynı fotoğraf bende de var banada iki muayenemde yüzde 90 kız dedi en son muayenemde aynı fotoğraftan verdi ve yüzde 90 erkek ama önümüzdeki aya tam söyleyebilirim dedi.Yarın 21.haftaya giriyorum bugün saat 14:00'te başka doktora randevu aldım ona muayene olacam.

Bende baska doktora gitmiycektim dayanamiyorum bende hazirlanip gitcem simdi bakalim ne diycekler buryada paylasirim sende paylas Rabbim hayirlisini versin

Kızlar doktordan geldimm malesef ya sırt üstü yada yüz üstü durdu göstermedi neyse 1 hafta bekliycem bu sabirsizlik beni öldurcek hic sevmiyorum bu huyumuuuu :)

Kızlar doktordan geldimm malesef ya sırt üstü yada yüz üstü durdu göstermedi neyse 1 hafta bekliycem bu sabirsizlik beni öldurcek hic sevmiyorum bu huyumuuuu :)
Canim keske cikolata yiyip gitseydin inan yerinde durmuyolar cikolata yedigin zaman:)) bende sabirsizlandim bekliorum sonucu kizmidir erkekmidir:))

Arkadaşlar bn 4,5 aylık hamileyim korku filmi izlesem karnımdakı bebegim etkilenir mi filminadı dabbe

Alışveriş için erken diye almadım patik almıştım mavi mavi sadece :)

Arkadaşlar bn 4,5 aylık hamileyim korku filmi izlesem karnımdakı bebegim etkilenir mi filminadı dabbe
Ben de çok izlerim korku filmi ama Türk yapımı izlemiyorum bizim dinimizle alakali şeyler olduğu için ben çok etkileniyorum o yüzden ama senin bakış açına göre değişir tabi

Bende öyle diyorum ama o pipi nerden cikti :))))))) haftaya kesin belli olur inş hayirlisi artik :)
Kizlar genelde göstermiyor ama belli de olmaz ultrason çok net bişey değil sonuçta karışıklık olmuş olabilir benim Dr da pipi si var demişti kız çıktı demekki pipi değilmiş :)

3 lu test sonuçlarım da iyi çıktı çok şükür bugün doktorum aradı rahatladım :) bebeğin hareketlerini hissedebiliyor musunuz? ?

3 lu test sonuçlarım da iyi çıktı çok şükür bugün doktorum aradı rahatladım :) bebeğin hareketlerini hissedebiliyor musunuz? ?
Maşşallah cnm senin adina cok sevindim ben 3lu testi yaptirmadim 4luyu yaptircam ben cok erken hissettim ve suan sana yazarken bile icimde oynuyor dònuyor :) hic durmuyorki :)

Ben o kadar net hissetmiyorum ya o yüzden biraz tedirginlik var sanırım
Hic tedirgin olma hem her gebelik bir degildir üzulme cogu kisi 20. Haftadan sonra hisseder merak etme belkide hissediyorsundur farkinda degilsindir :) özelliklede ilk gebeliklerde cogu anne adayi gec hissedermis benim daha once bir gebeligim oldu ama malesefki 2 aylikken ikiz bebeklerimi birini dusurdum digeride karnimda melek olmustu kürtaj olmuştum şimdi cok şükurki gene gebe kaldim ve hissediyorum oyuzdende olabilir yani her gebelik bir olmuyormuş moralini bozma cnm olurmu

Bende öyle diyorum ama o pipi nerden cikti :))))))) haftaya kesin belli olur inş hayirlisi artik :)
Zekai Tahir Burak hastanesine gittim ve doktor hanımın uzun bir süre uğraşması sonucu %100 kız olduğunu öğrendim.Çok şükür sağlıklı olduğunu da öğrendim.İçimde bir rahatlama oldu artık kızım diye sevebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…