2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Çok teşekkür ederim cevabın için benimde 1 düşüğum olmuştu hiç kolay değil gerçekten Allan Karnnimizdakilere sağlık versin

Hadi gözun aydin senin adina cok sevindim darisi benim basima :)

Ve sonunda ben de bebişimin cinsiyetini öğrendim :) oğluşum olacakmış

Maşşallah cnm senin adina cok sevindim ben 3lu testi yaptirmadim 4luyu yaptircam ben cok erken hissettim ve suan sana yazarken bile icimde oynuyor dònuyor :) hic durmuyorki :)

Ben de hissediyorum özellikle sırt üstü yattığımda :)

Ve sonunda ben de bebişimin cinsiyetini öğrendim :) oğluşum olacakmış

Be
n de hissediyorum özellikle sırt üstü yattığımda :)

Hadi gözun aydin cok sevindim cnm evet sirt ustu yattiginda hissedersin bide yan donuyorum ozamanda hissediyorum :) benimkinede biri kiz dedi diger doktor erkek dedi anlamadim haftaya ins net soylerler :)

kızlar ben hissetmiyorum hala oğluşumu ( bu arada uyurken sol yanınıza yatmaya dikkat edin. Bebeği besleyen damarlar soldaymış. Yüz üstü yatmaktan kaçının. Rahim oksijensiz kalabiliyormuş o pozisyondayken

Hadi gözun aydin cok sevindim cnm evet sirt ustu yattiginda hissedersin bide yan donuyorum ozamanda hissediyorum :) benimkinede biri kiz dedi diger doktor erkek dedi anlamadim haftaya ins net soylerler :)

İnşallah ben de iki doktora gittim ikis ide erkek dedi o yüzden çok eminim değişmez sanıyorum

kızlar ben hissetmiyorum hala oğluşumu ( bu arada uyurken sol yanınıza yatmaya dikkat edin. Bebeği besleyen damarlar soldaymış. Yüz üstü yatmaktan kaçının. Rahim oksijensiz kalabiliyormuş o pozisyondayken

Böyle göz seğirmesi gibi küçük balık gibi çırpınan bişi sanki Ya da ben öyle hissediyorum bilemiyorum
Sol yanımda büyük bir miyomum var o tarafa yatamıyorum acıyor :) Diğer tarafa yatıyorum mecburen ya da sırt üstü

Ben de cok hissetmiyorum ama gecen sol tarafima yattigimda karnimda kus kanadi cirpisi gibi bisey oldu galiba oglusumun hareketiydi o:)

30 temmuz da oglum ayaz armagan'im geliyo ikili testte erkek ve saglikli dedi ben agustosun ilk haftasi biliyodum dogumu ama30 temmuz dedi doktor ve butun esyalarini aldim ins saglikli bi sekilde dogar ilk cocugum ve cok heyecanliyim

30 temmuz da oglum ayaz armagan'im geliyo ikili testte erkek ve saglikli dedi ben agustosun ilk haftasi biliyodum dogumu ama30 temmuz dedi doktor ve butun esyalarini aldim ins saglikli bi sekilde dogar ilk cocugum ve cok heyecanliyim
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin eşyaların hepsi için çok erken değil mi ama kaç haftalık senin

Bana da alışveriş için çok erken geliyor bu tarihler tamam cinsiyetleri öğrendik heyacanlıyız ama ne bilim beklemek lazım biraz daha

Bana da alışveriş için çok erken geliyor bu tarihler tamam cinsiyetleri öğrendik heyacanlıyız ama ne bilim beklemek lazım biraz daha
Valla canim maddi durum iyi olduktan sonra hic erken degil cunki daha sonra agirlasiyorsun yapamiyorsun gönlunce gezip bakip alamiyorsun bu aylarda iyiysen butcende musaitse gidip bakip alican heleki cinsiyeti kesin belliyse daha ne bekliycezki :)

Valla canim maddi durum iyi olduktan sonra hic erken degil cunki daha sonra agirlasiyorsun yapamiyorsun gönlunce gezip bakip alamiyorsun bu aylarda iyiysen butcende musaitse gidip bakip alican heleki cinsiyeti kesin belliyse daha ne bekliycezki :)

Ne biliim ya sanki olur da bişey olursa hani Allah korusun olmazsa fln daha kötü olur diye ayy bunalıma mı girdim ne korku var sanırım galiba herhalde kesin

Ne biliim ya sanki olur da bişey olursa hani Allah korusun olmazsa fln daha kötü olur diye ayy bunalıma mı girdim ne korku var sanırım galiba herhalde kesin
Allah korusun kotu dusunme zaten cevremizdeki kisilerden kaynaklaniyor vay efendim daha dogmamis cocuga donmu bicilirmiş gunahmiş ayipsin bisey olurmus ya dogmazsa ya bisey olursa diye diye psikolojimizi bozdular hep kotu dusunuyoruz ister istemez Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip eder inş iyi dusunelimki iyi gelsin karamsar olmamak lazim hem bebislerimiz hissediyor ne dusunursek ne hissedersek oda etkileniyor

vay efendim daha dogmamis cocuga donmu bicilirmiş gunahmiş ayipsin bisey olurmus ya dogmazsa ya bisey olursa

Heh işte aynen bu özlü sözü duymuştum hakkaten sen yazınca aklıma geldi ne olduğunu unutmuşum ama etkilenmişim demek :) oğluşum benim ya korku sadece ama kötü şeyler düşünmek yok haklısın

Banada cok dedikleri icin ordan biliyorum :)) ablamin kizi oldu simdi 3 yasinda o cinsiyetini ogrenir ogrenmez gidip herseyi almisti hatta abartip bebege bikini ve mayo almisti :))))))) giydirdimi diye sor hayirrr :))) heves iste :)

Banada cok dedikleri icin ordan biliyorum :)) ablamin kizi oldu simdi 3 yasinda o cinsiyetini ogrenir ogrenmez gidip herseyi almisti hatta abartip bebege bikini ve mayo almisti :))))))) giydirdimi diye sor hayirrr :))) heves iste :)

ahahah hadi ya o bikinisine kadar demek :) ya insan heves ediyor etmez mi güzel bişi görünce içi gidiyor tabi

ahahah hadi ya o bikinisine kadar demek :) ya insan heves ediyor etmez mi güzel bişi görünce içi gidiyor tabi
Aynen hele bide kizlarin kiyafetleri cok guzelll banada bi kiz dediler bi erkek dediler ins bu hafta belli olur kiz olursa o bikiniler bana kaldi :))))))))

Aynen hele bide kizlarin kiyafetleri cok guzelll banada bi kiz dediler bi erkek dediler ins bu hafta belli olur kiz olursa o bikiniler bana kaldi :))))))))

Ohh çok şanslısın :) Zaten kıyafet konusunda yakının varsa daha iyi oluyor çoğu kıyafetler bir kez giyilip kenara atılıyor,en güzeli güzelce saklayıp sonra da dostlara dağıtmak
Ben de kız olacak diye kendimi hazırlamışım niyeyse :) ama o ekşiler çiğ köfteler turşular neler neler ama erkek çıktı
İki kere gittim ikisinde de erkek dediler değişmez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…