- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Çok teşekkür ederim cevabın için benimde 1 düşüğum olmuştu hiç kolay değil gerçekten Allan Karnnimizdakilere sağlık versinHic tedirgin olma hem her gebelik bir degildir üzulme cogu kisi 20. Haftadan sonra hisseder merak etme belkide hissediyorsundur farkinda degilsindir :) özelliklede ilk gebeliklerde cogu anne adayi gec hissedermis benim daha once bir gebeligim oldu ama malesefki 2 aylikken ikiz bebeklerimi birini dusurdum digeride karnimda melek olmustu kürtaj olmuştum şimdi cok şükurki gene gebe kaldim ve hissediyorum oyuzdende olabilir yani her gebelik bir olmuyormuş moralini bozma cnm olurmu
Hadi gözun aydin senin adina cok sevindim darisi benim basima :)Zekai Tahir Burak hastanesine gittim ve doktor hanımın uzun bir süre uğraşması sonucu %100 kız olduğunu öğrendim.Çok şükür sağlıklı olduğunu da öğrendim.İçimde bir rahatlama oldu artık kızım diye sevebiliyorum :)
Aminn canimÇok teşekkür ederim cevabın için benimde 1 düşüğum olmuştu hiç kolay değil gerçekten Allan Karnnimizdakilere sağlık versin
Maşşallah cnm senin adina cok sevindim ben 3lu testi yaptirmadim 4luyu yaptircam ben cok erken hissettim ve suan sana yazarken bile icimde oynuyor dònuyor :) hic durmuyorki :)
Ve sonunda ben de bebişimin cinsiyetini öğrendim :) oğluşum olacakmış
Be
n de hissediyorum özellikle sırt üstü yattığımda :)
Hadi gözun aydin cok sevindim cnm evet sirt ustu yattiginda hissedersin bide yan donuyorum ozamanda hissediyorum :) benimkinede biri kiz dedi diger doktor erkek dedi anlamadim haftaya ins net soylerler :)
kızlar ben hissetmiyorum hala oğluşumu( bu arada uyurken sol yanınıza yatmaya dikkat edin. Bebeği besleyen damarlar soldaymış. Yüz üstü yatmaktan kaçının. Rahim oksijensiz kalabiliyormuş o pozisyondayken
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin eşyaların hepsi için çok erken değil mi ama kaç haftalık senin30 temmuz da oglum ayaz armagan'im geliyo ikili testte erkek ve saglikli dedi ben agustosun ilk haftasi biliyodum dogumu ama30 temmuz dedi doktor ve butun esyalarini aldim ins saglikli bi sekilde dogar ilk cocugum ve cok heyecanliyim
Valla canim maddi durum iyi olduktan sonra hic erken degil cunki daha sonra agirlasiyorsun yapamiyorsun gönlunce gezip bakip alamiyorsun bu aylarda iyiysen butcende musaitse gidip bakip alican heleki cinsiyeti kesin belliyse daha ne bekliycezki :)Bana da alışveriş için çok erken geliyor bu tarihler tamam cinsiyetleri öğrendik heyacanlıyız ama ne bilim beklemek lazım biraz daha
Valla canim maddi durum iyi olduktan sonra hic erken degil cunki daha sonra agirlasiyorsun yapamiyorsun gönlunce gezip bakip alamiyorsun bu aylarda iyiysen butcende musaitse gidip bakip alican heleki cinsiyeti kesin belliyse daha ne bekliycezki :)
Allah korusun kotu dusunme zaten cevremizdeki kisilerden kaynaklaniyor vay efendim daha dogmamis cocuga donmu bicilirmiş gunahmiş ayipsin bisey olurmus ya dogmazsa ya bisey olursa diye diye psikolojimizi bozdular hep kotu dusunuyoruz ister istemez Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip eder inş iyi dusunelimki iyi gelsin karamsar olmamak lazim hem bebislerimiz hissediyor ne dusunursek ne hissedersek oda etkileniyorNe biliim ya sanki olur da bişey olursa hani Allah korusun olmazsa fln daha kötü olur diye ayy bunalıma mı girdim nekorku var sanırım galiba herhalde kesin
vay efendim daha dogmamis cocuga donmu bicilirmiş gunahmiş ayipsin bisey olurmus ya dogmazsa ya bisey olursa
Banada cok dedikleri icin ordan biliyorum :)) ablamin kizi oldu simdi 3 yasinda o cinsiyetini ogrenir ogrenmez gidip herseyi almisti hatta abartip bebege bikini ve mayo almisti :))))))) giydirdimi diye sor hayirrr :))) heves iste :)Heh işte aynen bu özlü sözü duymuştum hakkaten sen yazınca aklıma geldi ne olduğunu unutmuşum ama etkilenmişim demek :) oğluşum benim ya korku sadece ama kötü şeyler düşünmek yok haklısın
Banada cok dedikleri icin ordan biliyorum :)) ablamin kizi oldu simdi 3 yasinda o cinsiyetini ogrenir ogrenmez gidip herseyi almisti hatta abartip bebege bikini ve mayo almisti :))))))) giydirdimi diye sor hayirrr :))) heves iste :)
Aynen hele bide kizlarin kiyafetleri cok guzelll banada bi kiz dediler bi erkek dediler ins bu hafta belli olur kiz olursa o bikiniler bana kaldi :))))))))ahahah hadi ya o bikinisine kadar demek :) ya insan heves ediyor etmez mi güzel bişi görünce içi gidiyor tabi
Aynen hele bide kizlarin kiyafetleri cok guzelll banada bi kiz dediler bi erkek dediler ins bu hafta belli olur kiz olursa o bikiniler bana kaldi :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?