- 23 Ocak 2015
- 125
- 43
- 38
- 39
Guzel olanlari verdi bana bakalim kismet senin bebisin belli benimki daha belli degil bu hafta ins tam soylerleer direk paylasirim burda zatenOhh çok şanslısın :) Zaten kıyafet konusunda yakının varsa daha iyi oluyor çoğu kıyafetler bir kez giyilip kenara atılıyor,en güzeli güzelce saklayıp sonra da dostlara dağıtmak
Ben de kız olacak diye kendimi hazırlamışım niyeyse :) ama o ekşiler çiğ köfteler turşular neler neler ama erkek çıktı
İki kere gittim ikisinde de erkek dediler değişmez artık :)
Guzel olanlari verdi bana bakalim kismet senin bebisin belli benimki daha belli degil bu hafta ins tam soylerleer direk paylasirim burda zaten
Sagol canim :)İnşallah söylerler artık :) Hayırlı haberlerini bekliyorum
Ay nolcak bizim bu meragimiz catliycaz valla :))))))) bu hafta gidicem inş belli olurrrr ya surekli ultrasyonada girmek istemiyorum ama işte bu merak beni catlatacak :)))Şu cinsiyet işi kesinlessede bende alsam artık ufak tefek bişeyler ama güvenip alamıyorum da ya degisirse yine diye devlete gidip baktircam duramiyorum meraktan hem ara muayene olur :)))
Evet benimde aynı şekilde en azından kesinleşsin istiyorum gerçi sadece cinsiyet için değil normalde de hep gidip görmek istiyorum :)))Ay nolcak bizim bu meragimiz catliycaz valla :))))))) bu hafta gidicem inş belli olurrrr ya surekli ultrasyonada girmek istemiyorum ama işte bu merak beni catlatacak :)))
Bende oyleyim işte kendimi zor tutuyorum :)))) 2. Duzey ultrasyonu sabirsizlikla bekliyorum 2 haftaya kalmaz giderim onada :) resmini cekiyorlar kime benzedigini bile goruyorsun :)Evet benimde aynı şekilde en azından kesinleşsin istiyorum gerçi sadece cinsiyet için değil normalde de hep gidip görmek istiyorum :)))
2. Düzey ultrason hiç duymadım ben benim doktorum da var mı ki nasıl oluyor oBende oyleyim işte kendimi zor tutuyorum :)))) 2. Duzey ultrasyonu sabirsizlikla bekliyorum 2 haftaya kalmaz giderim onada :) resmini cekiyorlar kime benzedigini bile goruyorsun :)
Detayli ultrasyon oluyor genelde baska yerlere yonlendiriyorlar ben istanbulda oturuyorum bakirkoyde biyerde yaptircam 250 tl benim kuzen gecen hafta yaptirdi nasil dogum yapacagina kadar soylemis bebegin ic organlarinin herseyine bakiyorlar Allah korusun kotu bisey oldugunda anne karninda mudahale ediyorlarmiş bebegin resmini cekiyorlar googleden yaz bak gorsellerede bak bebegin dogduktan sonra o resimle karsilastir aynisi :)) kime cektigini gorursun cok guzel dr tam 1 saat bakiyor ugrasiyor2. Düzey ultrason hiç duymadım ben benim doktorum da var mı ki nasıl oluyor o
Ben Bursa da oturuyorum burda varmı acaba hiç bilmiyorum arastiricam hemen doktorum a da bi sorayım o arada bana 4 boyutludan bakıyo ama o farklı galibaDetayli ultrasyon oluyor genelde baska yerlere yonlendiriyorlar ben istanbulda oturuyorum bakirkoyde biyerde yaptircam 250 tl benim kuzen gecen hafta yaptirdi nasil dogum yapacagina kadar soylemis bebegin ic organlarinin herseyine bakiyorlar Allah korusun kotu bisey oldugunda anne karninda mudahale ediyorlarmiş bebegin resmini cekiyorlar googleden yaz bak gorsellerede bak bebegin dogduktan sonra o resimle karsilastir aynisi :)) kime cektigini gorursun cok guzel dr tam 1 saat bakiyor ugrasiyor
Maşşallahh yerimm seniii oyy :) bunu bilmiyorum belkide aynisinin siyah beyazida olabilir bikere giriyorsun detayli heryerine bakiyorlar devlete gidiyorsan bu tarz veriyorlar sanirim yanlis bilgide vermek istemem netten bak arastir cnmEki Görüntüle 1416135 benimki böyle bişeydi 4 boyutlu ama resim siyah beyaz verdi ekran sarı gibi biseydi
Yok cnm siyah beyaz değil resmi siyah beyaz verdi ekran böyle değildi bi daha ki kontrolde bi sorarım doktorum a bakalım bende merak ettimMaşşallahh yerimm seniii oyy :) bunu bilmiyorum belkide aynisinin siyah beyazida olabilir bikere giriyorsun detayli heryerine bakiyorlar devlete gidiyorsan bu tarz veriyorlar sanirim yanlis bilgide vermek istemem netten bak arastir cnm
Aynn cnm benimde yasim 29 ilk bebegim yastanmidir nedir daha bir farli oluyor heycan falan cinsiyeti tam belli olsun ilerde agirlasirim gonlumce gezip bakamam :)Ben dedimya ilk
cocuk birde yasim 33 oyuzdenmi nedir bilmiyorum esyalarini heyecanla aldim arkadasin dedigi gibi gun gectikce agirlasirsam nasil gezip alabilirimki
Ozaman bu benim dedigim ultrasyon genede sorarsin doktoruna cnm :)Yok cnm siyah beyaz değil resmi siyah beyaz verdi ekran böyle değildi bi daha ki kontrolde bi sorarım doktorum a bakalım bende merak ettim
Simdi aramalarda baktim bir kactane daha var :)Kızlar 2015 Temmuz anneleri grubu iki tane mi niye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?