2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Bence yanılma yoktur cnm 16 hafta da net gonunuyor zaten

Kizlar bişey sorucam bebeği karninizin neresinde hissediyorsunuz ben tam kalça kemiği hizasında hissediyorum daha mı yukarda olmalı benimki normalden aşağıdamı acaba

BiO oil diye bir yag var.ben onu kullanıyorum.aynı zamanda kakao yagı ve badem yagıda önlüyormuş.bunları kullanabilirsin canım.ben henüz catlamadım inşallahta böyle devam eder

Bio oilin fiyatı cok pahalı değil 20 lira gibi bişeydi sanırım o civarda.watsonsta gratiste bulabilirsin.

Ayrıntılı ultrasyonumuzu da yaptırdık tetanoz aşımızıda olduk,çok şükür herşey güzel :)

Merhaba hayırlı olsun tarihlerimiz aynı cinsiyetlerde yalnız tek fark benim iki tane :) Alah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

BiO oil diye bir yag var.ben onu kullanıyorum.aynı zamanda kakao yagı ve badem yagıda önlüyormuş.bunları kullanabilirsin canım.ben henüz catlamadım inşallahta böyle devam eder
Bio oil in içeriğinde parafinium Liquidum olması beni tedirgin ediyor.badem yağının Tüylenme yaptığı kakao yağı nin da renk değişikliğine sebep olduğunu duydum.o yüzden bu konuda kafam çok karıştı. Sonuçta cilde sürdüğümuz her şey içi de etkiliyor.umarim hiç çatlagimiz olmaz ☺

Merhaba hayırlı olsun tarihlerimiz aynı cinsiyetlerde yalnız tek fark benim iki tane :) Alah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Seninkide hayirli olsun cnm bana kiz dediler sonra erkek dediler bu aksam doktora gidicem kesin soyliycek ins donerde net belli olur:) ilk gebeligimde benim de ikizdi malesef biri dustu digeride 1 hafta sonra karnimda melek olmustu Rabbim bu bebegime saglik versin

Teşekkürler canım,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini zaten cinsiyet sonra gelir

Kızlarrr simdi doktordan geldim %100 kizim olucak inş cinsiyeti kesinlestiiiiii cok mutluu oldumm babasi hemen kizima ciciler aldii

Eklentiler

• CYMERA_20150219_201419.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…