- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Bence yanılma yoktur cnm 16 hafta da net gonunuyor zatenya kızlar banada kendi doktorum 13 haftada erkek gibi hatta karnımda tüylenme oluyo dedim erkek bebeklerde genelde olur dedi gecen hafta rapor için devlete gittim kız dedi meraktan çatladım 16 hafta oldu dün dörtlü tarama için gittik doktorumuza kesin kız dedi kafam karıştı yanılma payı varmıdır sizce
Ben 5 kilo aldımKac kilo aldiniz kixlar
Ben bazen yanda hissediyorum ama simdilik biraz zor hissetmek sanirim her bebemteKizlar bişey sorucam bebeği karninizin neresinde hissediyorsunuz ben tam kalça kemiği hizasında hissediyorum daha mı yukarda olmalı benimki normalden aşağıdamı acaba
Her bebekte kisiden kisiye degisiyorKizlar bişey sorucam bebeği karninizin neresinde hissediyorsunuz ben tam kalça kemiği hizasında hissediyorum daha mı yukarda olmalı benimki normalden aşağıdamı acaba
Merhaba hayırlı olsun tarihlerimiz aynı cinsiyetlerde yalnız tek fark benim iki tane :) Alah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallahMerhaba kızlar araniza yeni katildim dün üye oldum benimde tahmini 20 temmuz dogumum :) vee dün doktora gittim cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim çok ama çok mutlu oldum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Bio oil in içeriğinde parafinium Liquidum olması beni tedirgin ediyor.badem yağının Tüylenme yaptığı kakao yağı nin da renk değişikliğine sebep olduğunu duydum.o yüzden bu konuda kafam çok karıştı. Sonuçta cilde sürdüğümuz her şey içi de etkiliyor.umarim hiç çatlagimiz olmaz ☺BiO oil diye bir yag var.ben onu kullanıyorum.aynı zamanda kakao yagı ve badem yagıda önlüyormuş.bunları kullanabilirsin canım.ben henüz catlamadım inşallahta böyle devam eder
Seninkide hayirli olsun cnm bana kiz dediler sonra erkek dediler bu aksam doktora gidicem kesin soyliycek ins donerde net belli olur:) ilk gebeligimde benim de ikizdi malesef biri dustu digeride 1 hafta sonra karnimda melek olmustuMerhaba hayırlı olsun tarihlerimiz aynı cinsiyetlerde yalnız tek fark benim iki tane :) Alah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Teşekkürler canım,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini zaten cinsiyet sonra gelirSeninkide hayirli olsun cnm bana kiz dediler sonra erkek dediler bu aksam doktora gidicem kesin soyliycek ins donerde net belli olur:) ilk gebeligimde benim de ikizdi malesef biri dustu digeride 1 hafta sonra karnimda melek olmustuRabbim bu bebegime saglik versin
Sagol cnm birazdan dr gidicem hayirlisi artikTeşekkürler canım,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini zaten cinsiyet sonra gelir
Gözün aydın canım şimdiden çok süslü bir kız olacak belli:))Kızlarrr simdi doktordan geldim %100 kizim olucak inş cinsiyeti kesinlestiiiiii cok mutluu oldumm babasi hemen kizima ciciler aldii
Sagolasin cnm evet annesi gibi kokos olucak :)))Gözün aydın canım şimdiden çok süslü bir kız olacak belli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?