2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Sagolasin cnm evet annesi gibi kokos olucak :)))
Canım gözünüz aydın, sende benimle aynı durumu yaşadın :) hatta sanada pipisinin fotoğrafı verildi :) ama kız denildi.Hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

parafinium Liquidum sanırım kullandıgımız bir çok şeyde var.primadada var oldugunu duydum ama bununla ilgili bir şikayeti yan etkisi v.s olan birine rastlamadım hiç. badem yagının tüylenme yaptıgı evet aşikar bende o sebeple aldım ama henüz kullanmadım :) kakao yagının renk değiştirdiğini duymamıştım, ama hamilelikle zaten göbeklerin renk değiştirdiğini biliyorum , bazı kişilerde olabiliyor arkadasmda olmuştu.dogumdan sonra geçiyor.
şuanda bio oilin bir zararını görmedim egerki görürsem paylaşıyor olurum :=) İNŞALLAH çatlaksız hamilelik süreci geçirelim AMİN

Aynn cnm sorma ya megersem kordonuymus dun gittim cok belliydi net gordum cok mutlu oldum icim rahatladi walla :))

Kızlarrr simdi doktordan geldim %100 kizim olucak inş cinsiyeti kesinlestiiiiii cok mutluu oldumm babasi hemen kizima ciciler aldii
Ciciler i çoook güzelmiş :) bende bi erkek vakası atlattiktan sonra bugün kızım olacağını kesin öğrendim rahatladım :)

İnşallah cnm bebegin kaç gr soledimi Dr bana 290 dedi normal mi ki ya
Heycandan sormayi unuttum bu hafta :) ben 18 haftalikken 360 gr dedi nekadar dogru bilmiyorum fazla gibi geldi bana seninki bence normal benimki normal degil cokmu kilolu doguracam ne

Heycandan sormayi unuttum bu hafta :) ben 18 haftalikken 360 gr dedi nekadar dogru bilmiyorum fazla gibi geldi bana seninki bence normal benimki normal degil cokmu kilolu doguracam ne
Evet 360 banada fazla geldi biraz olması gerekenden fazla yani olsun zayıf olmasın da

Oyun Park'ı konusunda ne düşünüyorsunuz aldınız mi hangi markanın daha iyi acaba?

Oyun Park'ı konusunda ne düşünüyorsunuz aldınız mi hangi markanın daha iyi acaba?
Herkes oyun parkini oneriyor cunki besik aldigimizda kullanisli degilmis belli aydan sonra ayaklandigi icin oyun parki cok daha kullanisliymis ablam kizina almisti pier carden marka cokta guzel bana verdi oda cok memnun kaldi ben oda takimi alicam alma hemen dediler kararsiz kaldim buyuyen besik lake oda takimi beyenmistim cok hostu bakalim kismet

Bn hem
Bebek odası hem de park yatak almayı planlıyorum. 1 Yaşından sonra odasına alırım hazır olsun diye düşünüyorum

Bn hem
Bebek odası hem de park yatak almayı planlıyorum. 1 Yaşından sonra odasına alırım hazır olsun diye düşünüyorum
Bende öyle dusunuyorum ama kiraciyim bide oturdugum binayi geri donusum olarak yiktirmayi dusunuyorlar 2 ay sonra belli olucakmis ya diş cephe yapicaklarmis yada yikip yeniden yapicaklarmis napicam bilmiyorum kiralik ev bulmakta zor hadi buldum diyelim 1 milyardan aşşagiya kira yok bide yeni degil eski kotu evler simdi oda almaya kalksam tasinsam maffolucak kac gundur ne yapcagimi sasirdim .. İnş diş cehpe yaparlarda bu halimle ev derdine dusmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…