Gözünüz aydın:)Mrb arkadaşlar bizimde kızımız olacak bugün öğrendik
Canım gözünüz aydın, sende benimle aynı durumu yaşadın :) hatta sanada pipisinin fotoğrafı verildi :) ama kız denildi.Hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Sagolasin cnm evet annesi gibi kokos olucak :)))
Bio oil in içeriğinde parafinium Liquidum olması beni tedirgin ediyor.badem yağının Tüylenme yaptığı kakao yağı nin da renk değişikliğine sebep olduğunu duydum.o yüzden bu konuda kafam çok karıştı. Sonuçta cilde sürdüğümuz her şey içi de etkiliyor.umarim hiç çatlagimiz olmaz ☺
Aynn cnm sorma ya megersem kordonuymus dun gittim cok belliydi net gordum cok mutlu oldum icim rahatladi walla :))Canım gözünüz aydın, sende benimle aynı durumu yaşadın :) hatta sanada pipisinin fotoğrafı verildi :) ama kız denildi.Hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ciciler i çoook güzelmiş :) bende bi erkek vakası atlattiktan sonra bugün kızım olacağını kesin öğrendim rahatladım :)Kızlarrr simdi doktordan geldim %100 kizim olucak inş cinsiyeti kesinlestiiiiii cok mutluu oldumm babasi hemen kizima ciciler aldii
Hadi gözumuz aydinn ins sag saglim kucagimizada aliriz rahatlariz :)Ciciler i çoook güzelmiş :) bende bi erkek vakası atlattiktan sonra bugün kızım olacağını kesin öğrendim rahatladım :)
İnşallah cnm bebegin kaç gr soledimi Dr bana 290 dedi normal mi ki yaHadi gözumuz aydinn ins sag saglim kucagimizada aliriz rahatlariz :)
Heycandan sormayi unuttum bu hafta :) ben 18 haftalikken 360 gr dedi nekadar dogru bilmiyorum fazla gibi geldi bana seninki bence normal benimki normal degil cokmu kilolu doguracam neİnşallah cnm bebegin kaç gr soledimi Dr bana 290 dedi normal mi ki ya
Hoşgeldinmerhaba arkadaslar bende geldim aranıza
Hg cnm aramiza :)merhaba arkadaslar bende geldim aranıza
Evet 360 banada fazla geldi biraz olması gerekenden fazla yani olsun zayıf olmasın daHeycandan sormayi unuttum bu hafta :) ben 18 haftalikken 360 gr dedi nekadar dogru bilmiyorum fazla gibi geldi bana seninki bence normal benimki normal degil cokmu kilolu doguracam ne
2. Duzeye 2 hafta sonra gircm ozaman herseyi belli olur kilosu ins normal der :)Evet 360 banada fazla geldi biraz olması gerekenden fazla yani olsun zayıf olmasın da
HoşbuldumHoşgeldin
HoşbuldumHg cnm aramiza :)
Herkes oyun parkini oneriyor cunki besik aldigimizda kullanisli degilmis belli aydan sonra ayaklandigi icin oyun parki cok daha kullanisliymis ablam kizina almisti pier carden marka cokta guzel bana verdi oda cok memnun kaldi ben oda takimi alicam alma hemen dediler kararsiz kaldim buyuyen besik lake oda takimi beyenmistim cok hostu bakalim kismetOyun Park'ı konusunda ne düşünüyorsunuz aldınız mi hangi markanın daha iyi acaba?
Bende öyle dusunuyorum ama kiraciyim bide oturdugum binayi geri donusum olarak yiktirmayi dusunuyorlar 2 ay sonra belli olucakmis ya diş cephe yapicaklarmis yada yikip yeniden yapicaklarmis napicam bilmiyorumBn hem
Bebek odası hem de park yatak almayı planlıyorum. 1 Yaşından sonra odasına alırım hazır olsun diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?