2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Bugün ilk kalp atışını duyduk :) ve tahlilleri sağlık ocağında yaptirmistim doktor eksik dedi yine verdi 6 tane tahlil..iki hafta sonra yine gidicem sonuç götürmeye :) çok güzel duyguymus yaa
Kalp atışları dk da kaç acaba söyledimi doktor ?

kızlar biz sadece ekranda bebeğin hareketini gorduk doktor bunun üzerine kalp atısı baslamıs dedi siz direk ses mi duydunuz ultasona bakılırken nasıl oldu anlatır mısınız?
ben de bugun tahlillerimi aldım hemsire hersey iyi gorunuyor dedi cuma gunu tekrar doktora gidicem kısmetse..

Ben özel doktora gidiyorum alttan muayene ediyo ultrasonlari baya gelişmiş olduğu için duyabildik normalde sadece görülüyordu bende ole biliyodum

Kalp atışı başlamış dedi de

Kalp atışını niye dinletmedi ki..belki bi daha ki kontrolde dinletir.. Biz bebeği gördük kalp atışını da dinletti 5-6 sn kadar ultrasondan

bende çok merak ediyorum ses mi görüntümü inş banada duymak nasip olur

2015 Haziran Temmuz Anneleri ^_^ ® merhaba face grubumuza buyrun bende 7 haftalık hamileyim :))
Kızlar cinsiyetini öğrenen yazsın merak ediyorum birde hamilelerin cinsiyet alakalı gördükleri rüyalar tersine çıkıyormuş doğrumudur fikri olan varmı bu konuda ???

Cinsiyet hangi ayda belli oluyo tam. Benim başımdan aşağı tuz atmislar ben bilmeden gözümü kaşıdım erkek diyolar cinsiyeti ogrenene kadar bole batıl şeylerle idare edicez

Cinsiyet hangi ayda belli oluyo tam. Benim başımdan aşağı tuz atmislar ben bilmeden gözümü kaşıdım erkek diyolar cinsiyeti ogrenene kadar bole batıl şeylerle idare edicez
Hayırlı olsun öncelikle canım ilk bebeğinmi ? Ama onlar seninde söylediğin gibi batıl ve aslı olmayan şeyler tamamen haftasının dolmasını bekleyip kesin sonuç almak lazım oda en erken 14 ncü haftada belli oluyor

Evet ilk bebeğim bende inanmam pek ole şeylere zaten ☺

Evet ilk bebeğim bende inanmam pek ole şeylere zaten ☺
Allah gönlüne göre versin canım senin gönlünden geçen nedir ? Benim 5 yaşında bir kızım var dünyalar tatlısı eşim erkek istediği için bir tane oğlum olsun çok istiyorum Buarada bende 9 haftalık oldum

Ben 9. Haftaya yeni girdim cinsiyet hiç farketmez sağlıklı olsun da . Ama bi kızım olsun isterdim doğrusu ☺

Kalp atışını niye dinletmedi ki..belki bi daha ki kontrolde dinletir.. Biz bebeği gördük kalp atışını da dinletti 5-6 sn kadar ultrasondan
yarın tekrar gidicem doktora sorucam duyabilir miyiz diye bakalım ne dicek.. insallah biz de duyabiliriz senin gibi..

arkadaslar benim 5.haftamda koltukaltımda bir agrı basladı. ilk gittiğin doktor biz ilgilenmiyoruz genel cerraha gidersin dedi. bi bakıp fikir verebilirdi diye dusunuyorum oyuzden o doktora bir daha gitmicem. velhasıl bir arkadas kadın toplum saglıgı merkezinde calısıyor oraya cok sık bu sikayetle gelen oluyormus süt bezleri çalıstıgı için olabiliyormus. dun saglık ocagındaki hemsire de doktoruna sorarasın dedi. yarın sorucam insallah birsey cıkmaz. siz de yasadınız mı boyle birsey ya da bir tanıdıgınız?

Ben 7.haftamda duydum kalp atışını..benim de ilk bebeğim saglikli olsun da kız olsun gonlumdrn geçen..ama erkek olacak gibime geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…