- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Kalp atışları dk da kaç acaba söyledimi doktor ?Bugün ilk kalp atışını duyduk :) ve tahlilleri sağlık ocağında yaptirmistim doktor eksik dedi yine verdi 6 tane tahlil..iki hafta sonra yine gidicem sonuç götürmeye :) çok güzel duyguymus yaa
Evet söyledi dk da 111 di biraz yavaş dedi bana o yüzden sordumYok söylemedi cnm ya güzel herşey dedi senin ssöyledi mi?
kızlar biz sadece ekranda bebeğin hareketini gorduk doktor bunun üzerine kalp atısı baslamıs dedi siz direk ses mi duydunuz ultasona bakılırken nasıl oldu anlatır mısınız?
ben de bugun tahlillerimi aldım hemsire hersey iyi gorunuyor dedi cuma gunu tekrar doktora gidicem kısmetse..[/QUOT
bende çok merak ediyorum ses mi görüntümü inş banada duymak nasip olurkızlar biz sadece ekranda bebeğin hareketini gorduk doktor bunun üzerine kalp atısı baslamıs dedi siz direk ses mi duydunuz ultasona bakılırken nasıl oldu anlatır mısınız?
ben de bugun tahlillerimi aldım hemsire hersey iyi gorunuyor dedi cuma gunu tekrar doktora gidicem kısmetse..
Kızlar cinsiyetini öğrenen yazsın merak ediyorum birde hamilelerin cinsiyet alakalı gördükleri rüyalar tersine çıkıyormuş doğrumudur fikri olan varmı bu konuda ???2015 Haziran Temmuz Anneleri ^_^ ® merhaba face grubumuza buyrun bende 7 haftalık hamileyim :))
Hayırlı olsun öncelikle canım ilk bebeğinmi ? Ama onlar seninde söylediğin gibi batıl ve aslı olmayan şeyler tamamen haftasının dolmasını bekleyip kesin sonuç almak lazım oda en erken 14 ncü haftada belli oluyorCinsiyet hangi ayda belli oluyo tam. Benim başımdan aşağı tuz atmislar ben bilmeden gözümü kaşıdım erkek diyolar cinsiyeti ogrenene kadar bole batıl şeylerle idare edicez
Evet ilk bebeğim bende inanmam pek ole şeylere zaten ☺Hayırlı olsun öncelikle canım ilk bebeğinmi ? Ama onlar seninde söylediğin gibi batıl ve aslı olmayan şeyler tamamen haftasının dolmasını bekleyip kesin sonuç almak lazım oda en erken 14 ncü haftada belli oluyor
Allah gönlüne göre versin canım senin gönlünden geçen nedir ? Benim 5 yaşında bir kızım var dünyalar tatlısı eşim erkek istediği için bir tane oğlum olsun çok istiyorum Buarada bende 9 haftalık oldumEvet ilk bebeğim bende inanmam pek ole şeylere zaten ☺
Ben 9. Haftaya yeni girdim cinsiyet hiç farketmez sağlıklı olsun da . Ama bi kızım olsun isterdim doğrusu ☺Allah gönlüne göre versin canım senin gönlünden geçen nedir ? Benim 5 yaşında bir kızım var dünyalar tatlısı eşim erkek istediği için bir tane oğlum olsun çok istiyorum Buarada bende 9 haftalık oldum
yarın tekrar gidicem doktora sorucam duyabilir miyiz diye bakalım ne dicek.. insallah biz de duyabiliriz senin gibi..Kalp atışını niye dinletmedi ki..belki bi daha ki kontrolde dinletir.. Biz bebeği gördük kalp atışını da dinletti 5-6 sn kadar ultrasondan
Vajinal ultrasonla duyuluyor sadece sanırım vajinal ultrasonlami baktı doktorunuzyarın tekrar gidicem doktora sorucam duyabilir miyiz diye bakalım ne dicek.. insallah biz de duyabiliriz senin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?