2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

[QUOT
Benimde gogsuumun tam ortasında beze gibi bisi çıktı doktoruna gösterdim elleme dedi..küçülmeye başladı gittikçe .elledigimde ağrı yapıyordu. Sende bi gozuk doktora benim yok koltuk altimda agrim
B

post: 38130542, member: 220616"]arkadaslar benim 5.haftamda koltukaltımda bir agrı basladı. ilk gittiğin doktor biz ilgilenmiyoruz genel cerraha gidersin dedi. bi bakıp fikir verebilirdi diye dusunuyorum oyuzden o doktora bir daha gitmicem. velhasıl bir arkadas kadın toplum saglıgı merkezinde calısıyor oraya cok sık bu sikayetle gelen oluyormus süt bezleri çalıstıgı için olabiliyormus. dun saglık ocagındaki hemsire de doktoruna sorarasın dedi. yarın sorucam insallah birsey cıkmaz. siz de yasadınız mı boyle birsey ya da bir tanıdıgınız?[/QUOTE]

Benimde gogsumun

Bende hamile olduğumu ogrendigimden beri grip gibiyim.arada oksuruyorum birde dun geceden beri bogazim agriyor kizimda hasta oksurecegi zaman koşarak yanina gelip yüzüme oksuruyor anlatsamda ikna olmuyor

Slm canim bebegin hayirli olsun göğüs ağrisini bende yaşadim hatta hamile olduğumu bilmeden başladi ne oluyor dedim ama aklimada geldi acaba dedim ve hamileymisim :) halada ağriyorlar seninde insallah süt bezi ağrisidir canim

bende şuan 8+1 'im :) doktorum muhtemelen 15 temmuz gibi dedi.2 gün önce kalp atışlarını dinledik harika bi duyguyduu 1.bucuk santimmiş evlatcıgımm :)

aynen doktora göre değişiyor. benim doktorum 10.haftadan önce dinletmiyormus. cok sukur gorduk bebeğimizi ama troidim biraz yuksek cıktı tedaviye gecmeden once tekrarlıcaz testi ki hata okmasın diye bebeğin gelişiminde önemliymiş çünkü.. insallah sizin tahliller iyi çıkar kızlar..

Kzlar merhaba
Dun dktora gittim cok fazla saclarim dokuluyo oda bana elevit diye bi vitamin verdi kullanan varmi acaba??

kızlar karın kaçıncı ayda büyümeye başlıyo acaba bnm şuan normal henüz bişey yok sabırsızlanıyorummmm :)

ben hamile kalmadan önce kullanıyordum doktorumu değiştirince ilaçlarımı da degiştirdi. benim halakızım dogum yaptı hamileliğinde dekavit kullanmıs sacları gürleşmiş bebeğin derdine dusmekten aklıma gelmemişti siz yazınca hatırladım.

Bende geldimmm :)
Kesemizi gorduk, haftaya cmt kalp atisini duymaya gidecegiz. Insallah bunuda atlatiriz guzelce.
Benim kahve lekelerim var, dusuk tehlikesi oldugundan progestan kullaniyorum.
Dua edin birsey olmasin kizlarrr.

Buarada ilk hamileligim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…