Benimde gogsuumun tam ortasında beze gibi bisi çıktı doktoruna gösterdim elleme dedi..küçülmeye başladı gittikçe .elledigimde ağrı yapıyordu. Sende bi gozuk doktora benim yok koltuk altimda agrimarkadaslar benim 5.haftamda koltukaltımda bir agrı basladı. ilk gittiğin doktor biz ilgilenmiyoruz genel cerraha gidersin dedi. bi bakıp fikir verebilirdi diye dusunuyorum oyuzden o doktora bir daha gitmicem. velhasıl bir arkadas kadın toplum saglıgı merkezinde calısıyor oraya cok sık bu sikayetle gelen oluyormus süt bezleri çalıstıgı için olabiliyormus. dun saglık ocagındaki hemsire de doktoruna sorarasın dedi. yarın sorucam insallah birsey cıkmaz. siz de yasadınız mı boyle birsey ya da bir tanıdıgınız?
arkadaslar benim 5.haftamda koltukaltımda bir agrı basladı. ilk gittiğin doktor biz ilgilenmiyoruz genel cerraha gidersin dedi. bi bakıp fikir verebilirdi diye dusunuyorum oyuzden o doktora bir daha gitmicem. velhasıl bir arkadas kadın toplum saglıgı merkezinde calısıyor oraya cok sık bu sikayetle gelen oluyormus süt bezleri çalıstıgı için olabiliyormus. dun saglık ocagındaki hemsire de doktoruna sorarasın dedi. yarın sorucam insallah birsey cıkmaz. siz de yasadınız mı boyle birsey ya da bir tanıdıgınız?
karından bakmıştık bakalım yarın doktor sorunca ne dicek paylaşırım insallah. iyi geceler herkese..Vajinal ultrasonla duyuluyor sadece sanırım vajinal ultrasonlami baktı doktorunuz
Merhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :)
Aynı doğum tarihimiz bende 8+1 in 15 temmuz doğum 10 gün önce falan dinledik kalp atışlarını pazartesi gidicem tekrarbende şuan 8+1 'im :) doktorum muhtemelen 15 temmuz gibi dedi.2 gün önce kalp atışlarını dinledik harika bi duyguyduu 1.bucuk santimmiş evlatcıgımm :)
Bende sizden birkaç gün sonra doğum yapacağım hayırlısıyla inşallah =)Aynı doğum tarihimiz bende 8+1 in 15 temmuz doğum 10 gün önce falan dinledik kalp atışlarını pazartesi gidicem tekrar
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahBende sizden birkaç gün sonra doğum yapacağım hayırlısıyla inşallah =)
Amiiinnnnn herkeze hayırlı evlatlar nasip eylesin yüce rabbim.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
Aminnn inşallahAmiiinnnnn herkeze hayırlı evlatlar nasip eylesin yüce rabbim.
Vajinal ultrasonla duyuluyor sadece sanırım vajinal ultrasonlami baktı doktorunuz
aynen doktora göre değişiyor. benim doktorum 10.haftadan önce dinletmiyormus. cok sukur gorduk bebeğimizi ama troidim biraz yuksek cıktıtedaviye gecmeden once tekrarlıcaz testi ki hata okmasın diye bebeğin gelişiminde önemliymiş çünkü.. insallah sizin tahliller iyi çıkar kızlar..
benımde saçlarım acayip dökülüyorKzlar merhaba
Dun dktora gittim cok fazla saclarim dokuluyo oda bana elevit diye bi vitamin verdi kullanan varmi acaba??
kayınvalidem erkek tahmin etti bebeğimi. eşime ve kayınvalideme gore guzelleşmişim erkek olunca hamile kadın güzelleşiyormuşBanada erkek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?