2015 Temmuz Anneleri

Cnm izne ayrilma tarihini ultrason sonuclarina gore mi yoksa son adet rarihine gore mi soyluyor dr ? Seninle tarihimiz ayni,son adet tarihime gore benim mayis in 12sini falan buluyor.

Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?

canım sorma benim sadece batmakla kalmadı iç dokuyu yırttı kaburgalarım, resmen alevler içinde yanıyorum. Yalnızca ayaktayken iyiyim, oturmak, yatmak, sağa dönmek sola dönmek işkence. Allahım yardım etsin hepimize
çaresi yok maalesef doktor dayanacaksın, yapıcak bir şey yok dedi.

Randevu aldım Cumartesi gününe
Ay bi bakim benim kuzum kaç kilo olmuş herşey normal mi ona göre seyahate çıkıcaz. Rapor da alıcam tebi
THY almıyormuş 28 haftadan sonra uçağa.

benim gittiğim hastanede kalp atışlarını duyunca bebeğin,doktor hediye veriyor .özel olarak ben almadım .ama büyük kitapçılardada varmış aynı tip defterler.
aaa ne güzelmiş yaa valla benim doktorumda öyle bşy görmedim.ve çoktandır arıyorum bulamadım güzel bir bebek gunlugu..

Cnm izne ayrilma tarihini ultrason sonuclarina gore mi yoksa son adet rarihine gore mi soyluyor dr ? Seninle tarihimiz ayni,son adet tarihime gore benim mayis in 12sini falan buluyor.
Selam kızlar bunu bilen birisi yazsın lütfen.eger ögleyse benim bebegim de son adet tarihine göre 1 hafta büyük daha erken mi ayrılcaz

cnm çok geçmş olsn sana bazen benmde içim acyr gibi olyr hareket ederken annemde rahım buyuyr ya sürekli ondndr dio ama bak sen şimdi öyle deynce acaba benmde öyle bişey olma durumundn mı acyr die düşündm senın nasl belli oldu böyl bişey oldugu

ya benm aşırı mide yanmam var o boru ağzıma gelene kadar yakıp geçiyor, üstelik ne yersem yiyim yani yemek yemeye korkuyorum ya her yemekten sonra madensuyu ya da talcid alıyorum kullanan böyle olan var mı ya

Benim kayinvalidemin 6 cocugu var hepsine 2'ser buyuk boy kitapciktan ginlukler tutmus kadin. Hadi birinciyi ikinciyi anladim 5 cocukla 6.Ya nasil tutmus helal olsun. Ben birine tutamadim , mazeretim yok:):)
Ne güzel, kadin zaman ayirmis. ben de büyüklere kücükken tutuyordum da epeydir yazamiyorum.Onlarinkileri de devam edeyim bari evlenirken hediye ederim diye düsünüyorum ben.Hala gec kalmis sayilmazsin bence simdi de baslayabilirsin, hem hergün yazmana gerek yok, aklina geldikce yazsan da ilerde bir sürü hatira birikmis olur bile:).
Allah mutlulugunuzu hep daim kilsin canim , ben de yazdiklarindan esinin yabanci oldugunu hic anlamamistim:).Gönüller bir olunca irkin, dinin, mezhebin, milliyetin hic bi anlami kalmiyor canim.Kizlarinizla güzel bi ömür yasayin insallah...
kiraz çekirdeği torbası ne işe yaryr cnm
Canim, bizim burada(Almanya da), Sancili bebeklere kullaniliyor. Mikrodalga da belli bi isiya kadar isitiyorsun, sonra bebisin göbegine ve ya ayak dibine koyunca sancisini cekiyor.Ben ilk kizimda cok kullandim, cok isime yaradi, ikincide kullanmayinca atmistim, gecen gözüme carpti bi yerde 5€ idi, alip attim sepete:).Bi de bel agrisina da cok iyi geliyor , sadece bebeklere degil kendinize de kullanabilirsiniz...
,o fare benim icime kacmis, bak seni de yerim kapa ceneni de:)
al bendende okadr hem çabuk gelsin istyrm hemde gelmesin ne karışık hisler
Aynen, hislerime tercüman oldun sanki. O kadar özlemle bekliyorum ki hemen kucagima alayim emzireyim istiyorum, ama sonra neyse zamaninda gel kuzum tamam mi sakin acele etme diyorum, karisik seyler...
, bizde de tam tersi, ben istiyorum cok cocuk.Ama sonra erkek bebek icin doguruyor demelerinden cekinip vaz geciyorum.Bu yabanci memlekette cocuklarim var baska kimim olacak ki, bana arkadas komsu olurlar:))
Aynen canım, hatta eşimin bir akrabası 6 kız yaptı, 6. Adı yeter koydu 7. Erkek oldu, sonra eşim diyor, herhalde erkek yapmayı öğrendim sandı 8. Denedi o da kız:))
...
hepsi tamamda şu kiraz çekirdeği torbası ne yahu bu arada hayırlı olsun açar açar bakarsın artık doğuma kadar
Sagol canim, saglikla dogsunlar da kullansinlar.Yukarida da yazdim kiraz cekirdegi torbasini yine yazmama gerek var miiii???

bende 1 aydır kepekli ekmek yiyorum. bugunden itibaren tam tahıllıya dönücem

çok geçmiş olsun canım

canım benim tesbihatım bitti.allah kabul etsin inşallah..

teşekkürler canım geçer inşaallah.Ayrıntılıda belli oldu canım daha önce bi kaybım var aynı sebebten o yüzden hep ayrıntılı bakılıyodu zaten

Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun. Ben bile nasıl etkilendim şuan, üstelik buna yakın birşeyi yeni atlatmışken. Seni düşünemiyorum bile Rabbim sabır ve sağlık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…