- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.041
Oturarak uyumakSelamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?
Cnm izne ayrilma tarihini ultrason sonuclarina gore mi yoksa son adet rarihine gore mi soyluyor dr ? Seninle tarihimiz ayni,son adet tarihime gore benim mayis in 12sini falan buluyor.bgn dr a gittim 28 hafta 5 günlük dio var mı aranızda böle olan...okuldaki son üç haftam 24 nisan cuma izne ayrılabileceğim inş.. bebiş baş aşağıydı son kontrolde, ama yine dönmüş sıkılıo garibim napsın :))) dr tekrar döner dedi. her şey yolunda bin şükür şu an 1 kilo 300gr mış baya önde gidio..mide yanmaları için gaviscon şurup verdi sbhları hala öğürüp çıkarıyorum dedim olabilir dedi.
Kur'an partisi ne demek cnm merak ettim??
canım bebişi görmüssün ayrıntılı iyi çıkmış sanırırm çok sevindim.. kıyafetler bile alınmış güle güle kullansın minik bebiş.Aynn canim bi hastane cikisi aldik bide annm heves edip tavsanli ayicikli tulum almis bnde somdi baslicam alisverise insallh :)
Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?
Ay ins bende cok ayakda duramiyorum 15 dkka durayim hemen kitleniyor sankigunaydın canım bende de bel ağrısı. akşamları uzandığım zaman yerimden zor kalkıyorum. ayaktayken sıkıntı olmuyor genelde.. bugünleri de hayırlısıyla atlatcaz inşallah
aaa ne güzelmiş yaa valla benim doktorumda öyle bşy görmedim.ve çoktandır arıyorum bulamadım güzel bir bebek gunlugu..benim gittiğim hastanede kalp atışlarını duyunca bebeğin,doktor hediye veriyor.özel olarak ben almadım .ama büyük kitapçılardada varmış aynı tip defterler.
Yok canim ogleden sonra dediler bakalim.senin şeker ne oldu sonuç çıktımı
Selam kızlar bunu bilen birisi yazsın lütfen.eger ögleyse benim bebegim de son adet tarihine göre 1 hafta büyük daha erken mi ayrılcazCnm izne ayrilma tarihini ultrason sonuclarina gore mi yoksa son adet rarihine gore mi soyluyor dr ? Seninle tarihimiz ayni,son adet tarihime gore benim mayis in 12sini falan buluyor.
ohh ne güzel yahu özendm çok canm çekti geç kalkmayı :)) kızçeler nerdeler sen böyle yatveryn ne güzel :))Günaydın kızlar. Gerçi öğlen olmuş ama
Kalktığımdan beri yataktan çıkamadım yeni kahvaltı yapıyorum
cnm ne güzel allah kabul etsn tebrk ederm kızını :)kızım cocuk evine gidiyor yeni kur'an a geçti onun için mevlüd düzenliyorlar çocuklara kur'an partisi oluyor yani :)
canım bel ağrısı bende de var acayip şekilde özellikle yattığımda daha çok hissediyorumKizlar gunaydin bel agrisi başliyan varmi bemim cok fena biraz ayakda durayim hemen kopcakmis gibi
cnm çok geçmş olsn sana bazen benmde içim acyr gibi olyr hareket ederken annemde rahım buyuyr ya sürekli ondndr dio ama bak sen şimdi öyle deynce acaba benmde öyle bişey olma durumundn mı acyr die düşündm senın nasl belli oldu böyl bişey oldugucanım sorma benim sadece batmakla kalmadı iç dokuyu yırttı kaburgalarım, resmen alevler içinde yanıyorum. Yalnızca ayaktayken iyiyim, oturmak, yatmak, sağa dönmek sola dönmek işkence. Allahım yardım etsin hepimize
çaresi yok maalesefdoktor dayanacaksın, yapıcak bir şey yok dedi.
Ne güzel, kadin zaman ayirmis. ben de büyüklere kücükken tutuyordum da epeydir yazamiyorum.Onlarinkileri de devam edeyim bari evlenirken hediye ederim diye düsünüyorum ben.Hala gec kalmis sayilmazsin bence simdi de baslayabilirsin, hem hergün yazmana gerek yok, aklina geldikce yazsan da ilerde bir sürü hatira birikmis olur bile:).Benim kayinvalidemin 6 cocugu var hepsine 2'ser buyuk boy kitapciktan ginlukler tutmus kadin. Hadi birinciyi ikinciyi anladim 5 cocukla 6.Ya nasil tutmus helal olsun. Ben birine tutamadim , mazeretim yok:):)
Allah mutlulugunuzu hep daim kilsin canim , ben de yazdiklarindan esinin yabanci oldugunu hic anlamamistim:).Gönüller bir olunca irkin, dinin, mezhebin, milliyetin hic bi anlami kalmiyor canim.Kizlarinizla güzel bi ömür yasayin insallah...Turkiye de tanistik canim . Esim cok yakin bir arkadasimin ust kat komsusuydu:) yok hic problem olmuyor gonuller bir olsun:) birbirimizi o kadar seviyoruz ki , ailem bayiliyor zaten esime. Turk gelenek adetlerini de cok iyi bilir. Her bayram annemlere giderdik el opmeye simdide burdan bile hemen sabah kalkar kalkmaz arar bayramlarini kutlar filan.
Canim, bizim burada(Almanya da), Sancili bebeklere kullaniliyor. Mikrodalga da belli bi isiya kadar isitiyorsun, sonra bebisin göbegine ve ya ayak dibine koyunca sancisini cekiyor.Ben ilk kizimda cok kullandim, cok isime yaradi, ikincide kullanmayinca atmistim, gecen gözüme carpti bi yerde 5€ idi, alip attim sepete:).Bi de bel agrisina da cok iyi geliyor , sadece bebeklere degil kendinize de kullanabilirsiniz...kiraz çekirdeği torbası ne işe yaryr cnm
GÜNAYDIN kızlar nasılsınız ? hamileliğin ilk 5 ayı ne güzel 2 kilo almıştım bu ay sadece 4 kilo birden almışım yamoralim bozuldu, iştahım inanılmaz açıldı, ekmek abur cubur aklıma gelmezken şuan ne bulsam götürüyorum nolcak benim sonum dün önceki günden kalan bulgur pilavını, yeni yaptığım makarna ve tavuğu, yanına da yarım ekmeği tereyağlı olarak yedim resmen 1 saat içinde. eşim eve fare girmiş herşey bitmiş diye dalga geçiyor
Aynen, hislerime tercüman oldun sanki. O kadar özlemle bekliyorum ki hemen kucagima alayim emzireyim istiyorum, ama sonra neyse zamaninda gel kuzum tamam mi sakin acele etme diyorum, karisik seyler...al bendende okadr hem çabuk gelsin istyrm hemde gelmesin ne karışık hisler
Yok kız ne kıza be Erkeğe kadar onlar doyumsuz. Dün oturmuş bana 4. 5. Çocuğun Hesabını yapıyor. Bak dedim dalarım zaten hamileyim canım burnumda. Sağlıkla bi doğurayım spreal taktırcam hiç olmazsa çıkarması mesele beni kandıramaz
Aynen canım, hatta eşimin bir akrabası 6 kız yaptı, 6. Adı yeter koydu 7. Erkek oldu, sonra eşim diyor, herhalde erkek yapmayı öğrendim sandı 8. Denedi o da kız:))
Sagol canim, saglikla dogsunlar da kullansinlar.Yukarida da yazdim kiraz cekirdegi torbasini yine yazmama gerek var miiii???hepsi tamamda şu kiraz çekirdeği torbası ne yahubu arada hayırlı olsun açar açar bakarsın artık doğuma kadar
bende 1 aydır kepekli ekmek yiyorum. bugunden itibaren tam tahıllıya dönücemCnm bende şeker çıktı. Mecbur başladım diyete o yüzden. Her şey yasak. @ssedass79 arkadaşın listesine benziyor benimki de. Şeker, hamur işi, tatlı, çikolata, ekmek, patates, yani kısaca aklına gelebilecek her şey yasak. Sebze, salata, süt, yumurta, yoğurt ve tatlı isteğimi bastıracak kadar 1porsiyon meyve var. Ekmekte tam tahıllı. 2 dilim.
@ssedass79 arkadaş atmış cnm listeyi. Yediğim her şeyi kestim cnm ben. Aşırı tatlıya ve ekmeğe düşmüştüm. Hepsini bıraktım. Hamur işi, pilav, makara, kızartma vs aklına gelebilecek hepsi yasak. Süt ve süt ürünleri, yumurta, yeşillik, salata, ızgara, sebze. Bu tarz şeyler yiyorum.
canım sorma benim sadece batmakla kalmadı iç dokuyu yırttı kaburgalarım, resmen alevler içinde yanıyorum. Yalnızca ayaktayken iyiyim, oturmak, yatmak, sağa dönmek sola dönmek işkence. Allahım yardım etsin hepimize
çaresi yok maalesefdoktor dayanacaksın, yapıcak bir şey yok dedi.
canım benim tesbihatım bitti.allah kabul etsin inşallah..1. gizem59-------
2.sumeyye6134------
3. senel8 -------
4.yekruye------
5. pinhan16------
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------
8.cansu-mrt-------
9. ayse2344------
10.elehar27--------
11.nefesinannesi-------
12.ozlenen2010-------
13.fallenangel8
14.narin63
15.yakamaoz_1905-------
16.sutanem150705-------
17.dilasa001-------
18.angel5angel-------
19.nyala-----
20.angeled------
21.sutreela------
22.kacgram-------
23.northenlights
24.nazliyarim--------
25.ssedass79--------
26.icell84------------
27.eflinam--------
28.mavismaviss
29.mayakay
30.mervekizmaz
31.minderbob
kızlar yeni tesbihatımıza başlıyoruz allahın izniyle kişi başı 2258 düşüyor gene 70000 çekiyoruz GENE HAFTAYA CUMAYA KADAR AMA LÜTFEN CUMA VAKTİ GİRMEDEN TESBİHİMİZİ BİTİRMİŞ OLALIM Kİ DİĞER ARKADAŞLARIMIZLA TESBİHATIMIZIN DUASINI YAPALIM şimdiden allah kabul etsin inşallah..
“Hasbünallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)
Geçen haftaki yarım kalan tesbihatımızdan eksik kalan 6074. kişi başı düşen sayı 195 tesbihatımızda
'Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm'. Birde 90. kişi başı 2 tane düşen sayı tesbihatımızda 'sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim' önce bunuları tamamlayalım arkadaşlar.. allah kabul etsin.
teşekkürler canım geçer inşaallah.Ayrıntılıda belli oldu canım daha önce bi kaybım var aynı sebebten o yüzden hep ayrıntılı bakılıyodu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?