2015 Temmuz Anneleri

canım benim göğüs altımla karnımın birleştiği yer inanılmaz yanıyordu, sanki kızgın yağ dökülmüş gibi korkunç bir acı vardı ama görünürde hiç birşey yoktu. Arkadaşlar falan pişik olmuşsundur dediler ben de her türlü pişik kremini sürdüm ettim, yok hiç rahatlatmadı bile ne sürdüysem.
Doktora gittim, doktor kaburgaların yönü değiştiği için içerdeki dokuyu yırtmış o yüzden bu yanma hissi dedi. Normalmiş böyle acılar canım, bebek büyüdüğü için.

çok geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim

Ben de olsam tedirgin olurdum, bir doktora daha gitsen nasıl olur ki?
Diger doktrdan buna gectim cnm.burda tek devlet hastanesi var.uc hfta snra gel dedi bn aslinda erzuruma gidicktim ama bilmiomki napcam.kafam.karsti.ama riskli olsa vermzdi sanirim

ya ben önden acılan normal sütyenlerden alym diorm benm gögüzler güccük :) takamam yahu emzirme sütyeni sanrm :)
Canim o ortadan acilan sütyenler sütü cok olan annelerde pek kullanisli olmuyor. Benim sütüm cok oluyor mesela, birinden emzirirken öbürü fiskiye gibi sulamaya geciyor:))).bebekte ben de sirilsiklam oluyoruz. Ya emzirme sütyeni ya da bir numara büyük sütyen alin ve gögüs pedi kullanin derim ben.Sahsen ben öyle yapicam...
Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?
Ben de yüz üstü yatamiyorum ama baska da hangi pozisyon rahat geliyorsa öyle yatiyorum.Aman saga yatma da sola yatma da kendimi öyle kasmiyorum, genellikle sirt üstü rahat ediyorum ama sagima soluma da sorunsuz yatabiliyorum daha...Yatginin bas ucunu yükselt, yarim oturur pozisyonda uyumayi dene canim, benim alerjik astimim cok azinca ben öyle yatiyorum, cok rahat oluyor.bi de o sekilde dene ...

eflinam ben çok memnunum tavsiye üzerine gittim zaten doğum yapanlarda çok memnun kalmış bana iyi geliyor hale hanım :) çok güzel moral veriyor
Sen niye değiştirmek istiyosun

ya benm aşırı mide yanmam var o boru ağzıma gelene kadar yakıp geçiyor, üstelik ne yersem yiyim yani yemek yemeye korkuyorum ya her yemekten sonra madensuyu ya da talcid alıyorum kullanan böyle olan var mı ya
Vardı doktorun verdiği ilaç sayesinde artık olmuyor çok şükür kurtuldum rennie duo diye bi şurup günde dört defa içiyorum

Cok gecmis olsun ikinizide ama simdi iyiymissiniz sevindim. Ates kotu yapiyor cocuklari zaten minicik bedenleri ama biz o durumda olsak daha kotu oluyoruz. O minicik bedenler cok dayanikli oluyor:)

Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?

ben varım. ağrım batmam falan yok çok şükür ama ne kadar uykusuz olsam da geceleri uyuyamıyorum. sabaha kadar plan kuruyorum kafamda. gündüz yapacaklarımı sıralıyorum ama gün içinde sadece uyuyorum.

Napiyonuz kizlar? Herkes iyi mi? Benim oglum artik degisik hareket etmeye basladi karnimda :) hala tatildeyiz galiba cok kilo aldim moralim bozuluyor ama anne yemekleri baska oluyor iste :)

Artık sanki daha fazla hareket ediyor ya da ben artık tam anlamıyla hissetmeye başladım dışarıdan bile rahatlıkla farkediliyor
onu dinlemek görmek çok eğlenceli yahuu

Hanımlar, bebek partisinde misafirlere hediye olarak bebek sabunundan başka ne verilebilir?

canım belki fikrim çok salakça gelebilir, ki muhtemelen salakça
ama ben bebek şeklinde sabunlara karşıyım, bebeğin silüetini kullandıkça eriyen bir şeye vermek bence doğru değil.
Saçma tabi ki ama bana göre yanlış bir enerji durumu oluşturabilir

Selam kızlar bunu bilen birisi yazsın lütfen.eger ögleyse benim bebegim de son adet tarihine göre 1 hafta büyük daha erken mi ayrılcaz

benim doktor adet tarihine göre hesapladı. ama siz yine de sorun belki doktora göre değişiyodur.

Ben de o sabunların poposu görünen bebeklerini sevmiyorum ya bana mı garip geliyor bi tek bilmiyorum ama ben öyle bi hediye vermek istemem açıkcası

Napiyonuz kizlar? Herkes iyi mi? Benim oglum artik degisik hareket etmeye basladi karnimda :) hala tatildeyiz galiba cok kilo aldim moralim bozuluyor ama anne yemekleri baska oluyor iste :)
slm cnm iyidr sen naslsn gün geçtkçe daha hareketli olyrlr ister istemez kilo alnyr doğmdn sonra verirsn

cnm çekşrdek kurutup yapcz senelle bakalam olmck mı :)

hahaha canm yurdum erkeği :) doğru diosn valla bizim türk milleti takıntılı kıza kadar yada erkeğe kadr devam :)
Ay yok benim kayinvalide erkek takintili degilde cocuk takintiliymis:) o en az 10
Cocuk istemis ama kayinpeder 6. Erkek olinca artik tamam burda duruyoruz demis:):) hala soyler kayinvalidem ben daha yapacaktim birakmadilar diye:):)

Sol tarafıma yatıyorum bacaklarımın arasına da yastık koyuyorum karnımın altınada ince bi yastık rahatlatıyor beni daha rahat uyuyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…