- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.061
cnm çok geçmş olsn sana bazen benmde içim acyr gibi olyr hareket ederken annemde rahım buyuyr ya sürekli ondndr dio ama bak sen şimdi öyle deynce acaba benmde öyle bişey olma durumundn mı acyr die düşündm senın nasl belli oldu böyl bişey oldugu
çok geçmiş olsun canım
Diger doktrdan buna gectim cnm.burda tek devlet hastanesi var.uc hfta snra gel dedi bn aslinda erzuruma gidicktim ama bilmiomki napcam.kafam.karsti.ama riskli olsa vermzdi sanirimBen de olsam tedirgin olurdum, bir doktora daha gitsen nasıl olur ki?
Canim o ortadan acilan sütyenler sütü cok olan annelerde pek kullanisli olmuyor. Benim sütüm cok oluyor mesela, birinden emzirirken öbürü fiskiye gibi sulamaya geciyor:))).bebekte ben de sirilsiklam oluyoruz. Ya emzirme sütyeni ya da bir numara büyük sütyen alin ve gögüs pedi kullanin derim ben.Sahsen ben öyle yapicam...ya ben önden acılan normal sütyenlerden alym diorm benm gögüzler güccük :) takamam yahu emzirme sütyeni sanrm :)
Ben de yüz üstü yatamiyorum ama baska da hangi pozisyon rahat geliyorsa öyle yatiyorum.Aman saga yatma da sola yatma da kendimi öyle kasmiyorum, genellikle sirt üstü rahat ediyorum ama sagima soluma da sorunsuz yatabiliyorum daha...Yatginin bas ucunu yükselt, yarim oturur pozisyonda uyumayi dene canim, benim alerjik astimim cok azinca ben öyle yatiyorum, cok rahat oluyor.bi de o sekilde dene ...Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?
Sagol canim.cok sukur iyi dedi dojtr bi yuzunu kapatti ikidir kapatiyo korkuyo die uzuldum .saglicakla alalim miniklerimizi :)canım bebişi görmüssün ayrıntılı iyi çıkmış sanırırm çok sevindim.. kıyafetler bile alınmış güle güle kullansın minik bebiş.
Vardı doktorun verdiği ilaç sayesinde artık olmuyor çok şükür kurtuldum rennie duo diye bi şurup günde dört defa içiyorumya benm aşırı mide yanmam var o boru ağzıma gelene kadar yakıp geçiyor, üstelik ne yersem yiyim yani yemek yemeye korkuyorum ya her yemekten sonra madensuyu ya da talcid alıyorum kullanan böyle olan var mı ya
Cok gecmis olsun ikinizideMerhaba arkadaslar bayadir yazamiyorum ama arada acip okuyorum sizleri.hepinizde tatli telaslar var tek derdimiz bunlar olsun
Biz evvelki hafta cok afir hastalik gecirdik oglumla.serumlar takildi ikimize de..ben ilac da kullanamadim haliyle...oglumun atesi 40 a cikti ilk kez cok uzuldum panik yaptimdudaklari yara oldu atesten fln.simdi iyi sayiliriz masallah.bu son hastaliktir ins.kış bitti artik bu son olsun
Ben de ciciler aliyorum bebegime genelde internetten takiliyorum.zaten ya bebise ya oglusuma aliyorm kendime pek birsey almiyorum artik..
Hepiniz allaha emanet olun allah yardimciniz olsun
Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?
Napiyonuz kizlar? Herkes iyi mi? Benim oglum artik degisik hareket etmeye basladi karnimda :) hala tatildeyiz galiba cok kilo aldim moralim bozuluyor ama anne yemekleri baska oluyor iste :)
Hanımlar, bebek partisinde misafirlere hediye olarak bebek sabunundan başka ne verilebilir?
Sagol canim :) hepimiz kocalarimizla bir omur gecirelim insallah:)Maşallah canım Allah daim etsin Ömür boyunca. Birlikte yaşlanmak nasip etsin. Bende eşinin yabancı olduğunu tahmin etmemiştim :).
Selam kızlar bunu bilen birisi yazsın lütfen.eger ögleyse benim bebegim de son adet tarihine göre 1 hafta büyük daha erken mi ayrılcaz
Ben bugün hastaneyi arayıp sordum son adet tarihine göre 32. haftanın dolduğunu gün almak gerekiyormuş... 1 gün öncesi bile olmuyormuş...Selam kızlar bunu bilen birisi yazsın lütfen.eger ögleyse benim bebegim de son adet tarihine göre 1 hafta büyük daha erken mi ayrılcaz
canım belki fikrim çok salakça gelebilir, ki muhtemelen salakça
ama ben bebek şeklinde sabunlara karşıyım, bebeğin silüetini kullandıkça eriyen bir şeye vermek bence doğru değil.
Saçma tabi ki ama bana göre yanlış bir enerji durumu oluşturabilir
slm cnm iyidr sen naslsnNapiyonuz kizlar? Herkes iyi mi? Benim oglum artik degisik hareket etmeye basladi karnimda :) hala tatildeyiz galiba cok kilo aldim moralim bozuluyor ama anne yemekleri baska oluyor iste :)
cnm çekşrdek kurutup yapcz senelle bakalam olmck mı :)Ne güzel, kadin zaman ayirmis. ben de büyüklere kücükken tutuyordum da epeydir yazamiyorum.Onlarinkileri de devam edeyim bari evlenirken hediye ederim diye düsünüyorum ben.Hala gec kalmis sayilmazsin bence simdi de baslayabilirsin, hem hergün yazmana gerek yok, aklina geldikce yazsan da ilerde bir sürü hatira birikmis olur bile:).
Allah mutlulugunuzu hep daim kilsin canim , ben de yazdiklarindan esinin yabanci oldugunu hic anlamamistim:).Gönüller bir olunca irkin, dinin, mezhebin, milliyetin hic bi anlami kalmiyor canim.Kizlarinizla güzel bi ömür yasayin insallah...
Canim, bizim burada(Almanya da), Sancili bebeklere kullaniliyor. Mikrodalga da belli bi isiya kadar isitiyorsun, sonra bebisin göbegine ve ya ayak dibine koyunca sancisini cekiyor.Ben ilk kizimda cok kullandim, cok isime yaradi, ikincide kullanmayinca atmistim, gecen gözüme carpti bi yerde 5€ idi, alip attim sepete:).Bi de bel agrisina da cok iyi geliyor , sadece bebeklere degil kendinize de kullanabilirsiniz...
,o fare benim icime kacmis, bak seni de yerim kapa ceneni de:)
Aynen, hislerime tercüman oldun sanki. O kadar özlemle bekliyorum ki hemen kucagima alayim emzireyim istiyorum, ama sonra neyse zamaninda gel kuzum tamam mi sakin acele etme diyorum, karisik seyler...
, bizde de tam tersi, ben istiyorum cok cocuk.Ama sonra erkek bebek icin doguruyor demelerinden cekinip vaz geciyorum .Bu yabanci memlekette cocuklarim var baska kimim olacak ki, bana arkadas komsu olurlar:))
...
Sagol canim, saglikla dogsunlar da kullansinlar.Yukarida da yazdim kiraz cekirdegi torbasini yine yazmama gerek var miiii???
Ay yok benim kayinvalide erkek takintili degilde cocuk takintiliymis:) o en az 10hahaha canm yurdum erkeği :) doğru diosn valla bizim türk milleti takıntılı kıza kadar yada erkeğe kadr devam :)
Selamlar kızlar...Benim gibi uyku problemi çekenler var mı...göğüs kemiklerim batıyor ya..düz yatamıyoruz sırt üstüde yatamıyoruz yan yatmaktan mahfoldum...Çözümleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?