- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.081
:) Yok cnm neden saçma olsun. Haklı da sayılırsın ama bebek sabunu bile olsa bebek şeklinde değil de emzik ya da farklı bir şekilde olabilir.canım belki fikrim çok salakça gelebilir, ki muhtemelen salakça
ama ben bebek şeklinde sabunlara karşıyım, bebeğin silüetini kullandıkça eriyen bir şeye vermek bence doğru değil.
Saçma tabi ki ama bana göre yanlış bir enerji durumu oluşturabilir
sagolcnm allah bozmasn mutlu ve huzurlu bir evlilik gibisi yok valla :))
amin cnm yazyrm hemencanım benim tesbihatım bitti.allah kabul etsin inşallah..
hmm anladm cnm kötü bişey olmasndn korktm dacanım benim göğüs altımla karnımın birleştiği yer inanılmaz yanıyordu, sanki kızgın yağ dökülmüş gibi korkunç bir acı vardı ama görünürde hiç birşey yoktu. Arkadaşlar falan pişik olmuşsundur dediler ben de her türlü pişik kremini sürdüm ettim, yok hiç rahatlatmadı bile ne sürdüysem.
Doktora gittim, doktor kaburgaların yönü değiştiği için içerdeki dokuyu yırtmış o yüzden bu yanma hissi dedi. Normalmiş böyle acılar canım, bebek büyüdüğü için.
çok teşekkür ederim
Amin canim. Dedigin gibi herkesin alinyazisi belli herhalde:) ben durdum durdum kimseleri begenmedim esimin Hollanda'dan gelmesini bekliyormusumÇok güzel canım, insanın eşi alın yazısıumış, doğarken belliymşş derler, bnm çocukluk arkadaşımda konsoloslukta çalışıyor , oda danşmarkalı biriyle evlendi. Adam bir harika, köye gider, süt sağacak der, ve her sabah düzenli spor yapar, asla aksatmaz , onlarında 2 çocuğu oldu Allah kimsenin huzurunu bozmasın.yeterkş iyilerle karşılaştırsın
cnm ikisinden de alır denerim bakalm hangısınle rahat edersm onu çoğaltrm :)Canim o ortadan acilan sütyenler sütü cok olan annelerde pek kullanisli olmuyor. Benim sütüm cok oluyor mesela, birinden emzirirken öbürü fiskiye gibi sulamaya geciyor:))).bebekte ben de sirilsiklam oluyoruz. Ya emzirme sütyeni ya da bir numara büyük sütyen alin ve gögüs pedi kullanin derim ben.Sahsen ben öyle yapicam...
Ben de yüz üstü yatamiyorum ama baska da hangi pozisyon rahat geliyorsa öyle yatiyorum.Aman saga yatma da sola yatma da kendimi öyle kasmiyorum, genellikle sirt üstü rahat ediyorum ama sagima soluma da sorunsuz yatabiliyorum daha...Yatginin bas ucunu yükselt, yarim oturur pozisyonda uyumayi dene canim, benim alerjik astimim cok azinca ben öyle yatiyorum, cok rahat oluyor.bi de o sekilde dene ...
Tatlı anneler günaydın :) ben dün eşimin de yardımıyla lohusa tacı yaptım :) nette 50-100 lira arası değişiyordu terlik+ taç ben de gittim 5 liraya malzemeleri aldım ve taç tam istediğim gibi oldu :) terliği de bugün alıp akşama yaparım, sonra resimleri eklerim buraya da.. Ay resmen üstümden bir Yük kalktı ya bir kere Kullanılacak şeye o kadar fahiş fiyat çekmeleri ne kadar ayıp, iyiki denemişim, isteyen herkes bence kendi yapabilir boşuna okadar para vermeyin derim ben.
maşallah valla :) kadının içinde kalmş yahu ama neyseki ha 10 ha 6 çokta bişey farketmz :))Ay yok benim kayinvalide erkek takintili degilde cocuk takintiliymis:) o en az 10
Cocuk istemis ama kayinpeder 6. Erkek olinca artik tamam burda duruyoruz demis:):) hala soyler kayinvalidem ben daha yapacaktim birakmadilar diye:):)
Sagol canim, benimkızlar bu sefer burdan yolladım listeyi,kimler istedi aklımda kalmadı:)
Canim nacizane tavsiyemya ben önden acılan normal sütyenlerden alym diorm benm gögüzler güccük :) takamam yahu emzirme sütyeni sanrm :)
Bnm kayinvalidem elinde yika diyo bna bide bebeklerin.kiyafetleri icin ayri sabunlar deterjanlr varmis.bi arkadasta makineye koyup yikayanilirsin o deterjanlarla demisti .kızlar bebeklerin kıyafetlerini nasıl bir deterjanla yıkamalıyız? çanta hazırlamaya başlicam da.. bi de makinede mi yoksa elde mi yıkamalıyız?
Doktor adet tarihine gore veriyor. Ultrason degerleri surekli degisiyor. Senin doktorunda gorulen tarih devlette baska bisey cikiyor zaten:) esas alinan adet tarihinSelam kızlar bunu bilen birisi yazsın lütfen.eger ögleyse benim bebegim de son adet tarihine göre 1 hafta büyük daha erken mi ayrılcaz
Ben bugün hastaneyi arayıp sordum son adet tarihine göre 32. haftanın dolduğunu gün almak gerekiyormuş... 1 gün öncesi bile olmuyormuş...
Sagol canim, benim
Listemin nerdeyse aynisi:) zaten aslinda hamilelik diyet listesi diger diyetler gibi cok kisiye ozel degil. Listeler benziyor birbirine. Spor ne kadar yapmaloson diyor? Yada diyor mu?:)
kızlar bebeklerin kıyafetlerini nasıl bir deterjanla yıkamalıyız? çanta hazırlamaya başlicam da.. bi de makinede mi yoksa elde mi yıkamalıyız?
ben kizimda da bu kizda da sadece organik deterjan kullaniyorum. Hatta ben artik bizim camasirlarimizi bile sadece organikle yikiyorum zaten. Cok kimyasal var digerlerinde. Deri en cok kimyasal ceken organimiz ve ustumuze giyiyoru o kimyasallari hergunkızlar bebeklerin kıyafetlerini nasıl bir deterjanla yıkamalıyız? çanta hazırlamaya başlicam da.. bi de makinede mi yoksa elde mi yıkamalıyız?
bebek için özel sıvı deterjanlar var bazı markalarda. üzerinde yazıyo zaten bebek için diye. dalinin falan var mesela. ben onlardan alıcam.
Be
ben kizimda da bu kizda da sadece organik deterjan kullaniyorum. Hatta ben artik bizim camasirlarimizi bile sadece organikle yikiyorum zaten. Cok kimyasal var digerlerinde. Deri en cok kimyasal ceken organimiz ve ustumuze giyiyoru o kimyasallari hergunbebek deterjani dedikleri seylerde salin filan hepsi ayni kimyasal dolu sabun da denemistim ama patca parca yapisik
Kaldi kiyafetlerde cok kotu!
Birine çizgi film açtım biride okuldaydı :)ohh ne güzel yahu özendm çok canm çekti geç kalkmayı :)) kızçeler nerdeler sen böyle yatveryn ne güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?