- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.401
Senin eltinide hatirliyorum cnm, halbuki onca soru sorabilirsin yardm eder vakti olunca. Bu tuhaflar valla. Istemeden mecburi akraba oldugumuz kisiler :)vicdansız eltii. benimki yapıyor işte nasıl gidiyor diye anca yüz yüze gelirsek sorar 2 ayda bir. üstelik benim ki kadın doğum doktoru canım. anlatmıştım ya kanamam olduğunda aramadı bile. eltiler böyle diycem doğal olarak bizde elti oluyoruz ama biz değiliz böyle
Oturuyo cnm onu da denedimAynen güzelim o işi çözmüş zaten bişi diyen de yok oh rahat nolcak hamileyse diyo heralde sende az otursana ağrım var halsizim de geç köşeye boşversene kv madem bişi diyemiyo kendi yapsın bakalım eltin o zamanda oturabilecekmi
Senin eltinide hatirliyorum cnm, halbuki onca soru sorabilirsin yardm eder vakti olunca. Bu tuhaflar valla. Istemeden mecburi akraba oldugumuz kisiler :)
evet mutfağa geçmeliyim en azından pastayı yapmalıyım yoksa kızım beni yer:)mutlaka şöyle der benim çocuğum isteseydi onu kırmaz hemen yapardım:) mutfak ve banyo temiz oldu mu evin gerisi de temizmiş gibi geliyor bana evdeki yaşam alanının can damarı mutfak =banyoşaşırsın diye yaptım bendesenin siparişler şimdiden belli. sen yavaş yavaş mutfağa geç bence :)) bizim başımızda 1 tane sende 2 siparişçi :) valla dediğin gibi ikisi temiz oldu mu en azından ölmeyip sürünüyorsun:)
aynen ya bende de öyle oluyor nedense mutfak banyo temiz olunca içim rahat oluyor çok komik :)))evet mutfağa geçmeliyim en azından pastayı yapmalıyım yoksa kızım beni yer:)mutlaka şöyle der benim çocuğum isteseydi onu kırmaz hemen yapardım:) mutfak ve banyo temiz oldu mu evin gerisi de temizmiş gibi geliyor bana evdeki yaşam alanının can damarı mutfak =banyo
Aynen mutfak banyo takıntım varevet mutfağa geçmeliyim en azından pastayı yapmalıyım yoksa kızım beni yer:)mutlaka şöyle der benim çocuğum isteseydi onu kırmaz hemen yapardım:) mutfak ve banyo temiz oldu mu evin gerisi de temizmiş gibi geliyor bana evdeki yaşam alanının can damarı mutfak =banyo
Aynen mutfak banyo takıntım var
Aynen öyle tipler haset olur Allah korusun iyi yapıyon anlatma. Bendede var ondan 2 tane Allah'tan uzaklar senede 1 defa görüyorum ama 1 yıl yetiyo gıcıklıkları
Aynen ! Sirf ailede huzur degismesin diye dokunmuyo kimseye. Olan bi bana oluyoBenim eltim yok gorumcem var. o zaten annesine hep yardimci. Bende hep yardim ederim otur seb derler. Ama rahat edememki. Kocamla kayinpederimle o durumda basbasa kalsam ben rahatsiz olurum. Gelecekteki eltim suan liseli bi kizdir heraldeilerde gorucez bakalim nasil olcak. Senin kv de dogruyu yapiyo canim. Esit durmakla. Kadin napsin. Oda aileyi dusunuyodur. Araya kotuluk girmesin diyodur
SanadaKızlar hayırlı cumalar
Nasılsını bakalım?
hayırlı cumalarrr iiyiyiz canımmm sen nasılsınnKızlar hayırlı cumalar
Nasılsını bakalım?
aynen ya bende de öyle oluyor nedense mutfak banyo temiz olunca içim rahat oluyor çok komik :)))
Benim rüyalarıma giriyor mutfak ve banyo kirliyse huzur bulamıyorum.Kadın beyni yazınca google mutfak banyo temizliği baya bir büyük yer kaplıyor.:))Erkek beyni yazınca da neler çıkıyor neler kumanda kordinasyon merkezi,viktorya secret mankenleri falan filan :))Aynen mutfak banyo takıntım var
Aynen bende ya bakarsa diye zar zor alıyorum bakmıyo hem rahatlıyorum hemde boşa uğraştım diye sinirleniyorumBende doktora hazirliksiz gittigimde alttan muayene yapalim dicek diye aklim gidiyo. Yok ben almiyim mi dicemdaha hic demedi tabide. 36dan sonra tedbirli olmak lazim bence
hahahahhahaaaay çok doğru google bile biliyor kadınları hahhahaBenim rüyalarıma giriyor mutfak ve banyo kirliyse huzur bulamıyorum.Kadın beyni yazınca google mutfak banyo temizliği baya bir büyük yer kaplıyor.:))Erkek beyni yazınca da neler çıkıyor neler kumanda kordinasyon merkezi,viktorya secret mankenleri falan filan :))
hayırlı cumalarrr iiyiyiz canımmm sen nasılsınn
Sanada
Iyidir valla sen nasılsın ?
hahahahhahaaaay çok doğru google bile biliyor kadınları hahhaha
canım sen şu vifer demir kapsülünümü kullanıyorsun o çok bulantı yapıyorBen bulantılar ve bol mide yanmalı bir güne uyandım.
Ama az kaldı 12 hafta sonra bitecek umuduyla bakıyorum.
Dünde ufaklığın eşyalarına bakınca içim eridi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?