2015 Temmuz Anneleri

Senin eltinide hatirliyorum cnm, halbuki onca soru sorabilirsin yardm eder vakti olunca. Bu tuhaflar valla. Istemeden mecburi akraba oldugumuz kisiler :)

Oturuyo cnm onu da denedim
Kv bise demez banada, ama 2 koca kiz evde oturcak, kadin biz hizmet etcek. Yazarken utandjm

evet mutfağa geçmeliyim en azından pastayı yapmalıyım yoksa kızım beni yer:)mutlaka şöyle der benim çocuğum isteseydi onu kırmaz hemen yapardım:) mutfak ve banyo temiz oldu mu evin gerisi de temizmiş gibi geliyor bana evdeki yaşam alanının can damarı mutfak =banyo

aynen ya bende de öyle oluyor nedense mutfak banyo temiz olunca içim rahat oluyor çok komik :)))

Aynen mutfak banyo takıntım var

Aynen öyle tipler haset olur Allah korusun iyi yapıyon anlatma. Bendede var ondan 2 tane Allah'tan uzaklar senede 1 defa görüyorum ama 1 yıl yetiyo gıcıklıkları

Ay ne guzel uzaksin demekkkk. Valla arkadas gibi olsa bana, ayni sitede bile otururum ama boylesi irak olsun

Aynen ! Sirf ailede huzur degismesin diye dokunmuyo kimseye. Olan bi bana oluyo
Inan gorumcem olsa ne guzel olurdu aman yaa

aynen ya bende de öyle oluyor nedense mutfak banyo temiz olunca içim rahat oluyor çok komik :)))

Aynen mutfak banyo takıntım var
Benim rüyalarıma giriyor mutfak ve banyo kirliyse huzur bulamıyorum.Kadın beyni yazınca google mutfak banyo temizliği baya bir büyük yer kaplıyor.:))Erkek beyni yazınca da neler çıkıyor neler kumanda kordinasyon merkezi,viktorya secret mankenleri falan filan :))

Bende doktora hazirliksiz gittigimde alttan muayene yapalim dicek diye aklim gidiyo. Yok ben almiyim mi dicem daha hic demedi tabide. 36dan sonra tedbirli olmak lazim bence
Aynen bende ya bakarsa diye zar zor alıyorum bakmıyo hem rahatlıyorum hemde boşa uğraştım diye sinirleniyorum

hahahahhahaaaay çok doğru google bile biliyor kadınları hahhaha

Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…