2015 Temmuz Anneleri

Hayır maalesef artık delirmek üzereyim.
Bir an önce her şey netleşse de rahat etsem diyorum
ahh cnm çok zor yahu benmde taşınma işi hazran sonu bende kafaya takyrm işte olsa bıtse rahat etsm evimi bilsm diorm şimdi burda otrmycm die hiç bişey yapasm gelmyr temzlk bile ma mecbrıytten yapyrm

bi anda parlıyorum canım öyle olunca sonra bebiş gelıyo aklıma onu sevip sakınleşiyorum

cnm yorgunlktan haftasonu dinlenrsn inş. hiçbişey yapma biraz dinlen

yarında eminönüne gidicem dinlenemem. pazar günü sadece yatmak istiyorum

ahh cnm çok zor yahu benmde taşınma işi hazran sonu bende kafaya takyrm işte olsa bıtse rahat etsm evimi bilsm diorm şimdi burda otrmycm die hiç bişey yapasm gelmyr temzlk bile ma mecbrıytten yapyrm

Allah yardımcın olsun bi çırpıda taşınırsınız inşallah. yardımcıların olacak nasıl olsa canım. takma hiç kafana

Kendinizi sıkmazsaniz acimıyor. .Benim acımamisti çok şükür
Dr "derin bi nefes aliyoruuz ..iste bitti "demisti
Aciyanlari duydum ama genelde pimpirikli kişilerdi zaten dr da onemli etken tabi
Salin gitsin yani
bende açılma falan risk varmı diye alttan muayene etti kendını sıkma dedı. rahat bırakman lazım. acımıyo.

Bende belirsizlikten korkuyorum.
Bebeğe bir şey alırken 10 defa düşünüyorum.
Taşınayım odasını yatağını alayım diyorum. Son dakikaya kalacak diye de endişeliyim.

2 dilim ekmek mi ya ben burda yanlş yapyrm işte cnm yemeği az ekmeği çok yiyrm bunu nasl cevrcm bılmyrm ekmek az yedğimde midem bulanyr
Tabii her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği.Yemeği daha çok ekmeği daha az ye canım.Ben bu diyetle 3 ayda 11 kilo verdim hamile kalmadan önce :) Günde 6 dilim öğünlerle,2 dilimde ekstra ara öğünde yiyordum :) Toplam 1 ekmek yapıyordu :) Listemi gören bu diyetle kilo vermezsin diyordu ama ben 11 kilo verdim ve hepsinide yağdan verdim,su ve kas kaybım olmadan :) Şimdide o diyetimi yapıyorum çünkü herşeyden bol bol var içinde :)

canım bende yarım ekmek yemeden kalkmazdım doktor 2 dilimi geçmicek dedi başlarda zor geldı ama alıştım her öğünde 2 dilim kepekli ekmek yiyorum. yada tam buğday.
cnm ben doymynca dedği gibi mavısın oğlm aç kalyr gibi gelyr ve beni uyku tutmyr ya diorm ki ya canm çektyse kalkp yiyrm rahatlyrm :))

Kendinizi sıkmazsaniz acimıyor. .Benim acımamisti çok şükür
Dr "derin bi nefes aliyoruuz ..iste bitti "demisti
Aciyanlari duydum ama genelde pimpirikli kişilerdi zaten dr da onemli etken tabi
Salin gitsin yani
haha :)) koyvercez gitck cnm :) ne yaplm okadrda çok acyr dersek nasl doğrcz tosunlarımızı :)

ayy benimki çok iyidir kızlar ablam gibi valla. muyene tarihlerimi bile aklında tutuyo kadın. doktora gittiğim gün arıyo bugün muayene vardı dimi nasıl durum diye. nerden bildin diyorum geçen konuştuğumuzda söylemiştin bu tarihte gideceğini diyo. nasıl aklında tuttun hayret valla. ben bile unutmiyim diye takvime işaretliyorum. doğum iznine ayrılınca yanıma gel ben bakarım sana doğuma kadar diyo. helal beee bi kere daha sevdim elticiğimi kıymetini bilcem bundan sonra bi dediğini iki etmicem canım benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…