- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.581
ahh cnm çok zor yahuHayır maalesef artık delirmek üzereyim.
Bir an önce her şey netleşse de rahat etsem diyorum
Kendinizi sıkmazsaniz acimıyor. .Benim acımamisti çok şükürO ÇATI MUAYENESİNİ NASL YAPYRLR CNM YA ÇOK ACYR FALAN DİORLDA
bi anda parlıyorum canım öyle olunca sonra bebiş gelıyo aklıma onu sevip sakınleşiyorumcnm çeşit çeşit insn var herkesi memnun edemzsn bak ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm ne deliler göryrm bazen resmi kurum ve siyası yer ama çoğunu kovdm hep yanmdn çekemyrm bir raddeden sonra. yapma kendıne stres bebğini düşün. onun bunu için değmz ki hemde öyle hakret eden biri için sinirlenmeye
cnm yorgunlktanhaftasonu dinlenrsn inş. hiçbişey yapma biraz dinlen
ahh cnm çok zor yahubenmde taşınma işi hazran sonu bende kafaya takyrm işte olsa bıtse rahat etsm evimi bilsm diorm şimdi burda otrmycm die hiç bişey yapasm gelmyr temzlk bile ma mecbrıytten yapyrm
bende yiyrm cnmda kalsym önmli ya ondn dedm az gibi dgl mıben gunde 2 kase yiyorum
benım 21. haftada 540 gr dı 21 nisanda randavum var bakalım ne kadar olmuş oğluşummmm. şuan 26. haftadayım.Arkadaslar bebeklerimiz kaç haftalik kaç kilo bunlarida paylaşsak mi
gidince söyle başlatır belki tekrarahh cnm keşke evde olsammişteym ve otryrm heryerim ağryr ben vitamnsz kaldm galib ya vitmnıde kestı doktro gidince söylycm çok yorgn uyanyrm hergün biryerm agryr el bılekerlm bile ağryr yaw
tabıkı önemlı canım yoğurdun zararı yok bol bol yiyelim 2 kaşık çok az geldı banadabende yiyrm cnmda kalsym önmli ya ondn dedm az gibi dgl mı
:)) aşerym dimi ama buda aşermk olur :)) cnm gezmeyı aşeryr bazen :):)) aşerdim ben eminönüne gitmeye de o zaman
bende açılma falan risk varmı diye alttan muayene etti kendını sıkma dedı. rahat bırakman lazım. acımıyo.Kendinizi sıkmazsaniz acimıyor. .Benim acımamisti çok şükür
Dr "derin bi nefes aliyoruuz ..iste bitti "demisti
Aciyanlari duydum ama genelde pimpirikli kişilerdi zaten dr da onemli etken tabi
Salin gitsin yani
Bende belirsizlikten korkuyorum.ahh cnm çok zor yahubenmde taşınma işi hazran sonu bende kafaya takyrm işte olsa bıtse rahat etsm evimi bilsm diorm şimdi burda otrmycm die hiç bişey yapasm gelmyr temzlk bile ma mecbrıytten yapyrm
Bende 27+1benmde 27+0 bugün nie senın doğm tarıhı farklı cnm
Tabii her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği.Yemeği daha çok ekmeği daha az ye canım.Ben bu diyetle 3 ayda 11 kilo verdim hamile kalmadan önce :) Günde 6 dilim öğünlerle,2 dilimde ekstra ara öğünde yiyordum :) Toplam 1 ekmek yapıyordu :) Listemi gören bu diyetle kilo vermezsin diyordu ama ben 11 kilo verdim ve hepsinide yağdan verdim,su ve kas kaybım olmadan :) Şimdide o diyetimi yapıyorum çünkü herşeyden bol bol var içinde :)2 dilim ekmek miya ben burda yanlş yapyrm işte cnm yemeği az ekmeği çok yiyrm bunu nasl cevrcm bılmyrm ekmek az yedğimde midem bulanyr
cnm ben doymynca dedği gibi mavısın oğlm aç kalyr gibi gelyr ve beni uyku tutmyr ya diorm ki ya canm çektyse kalkp yiyrm rahatlyrm :))canım bende yarım ekmek yemeden kalkmazdım doktor 2 dilimi geçmicek dedi başlarda zor geldı ama alıştım her öğünde 2 dilim kepekli ekmek yiyorum. yada tam buğday.
Benimde 25+ 6 da 920 gr dedibenım 21. haftada 540 gr dı 21 nisanda randavum var bakalım ne kadar olmuş oğluşummmm. şuan 26. haftadayım.
haha :)) koyvercez gitck cnm :) ne yaplm okadrda çok acyr dersek nasl doğrcz tosunlarımızı :)Kendinizi sıkmazsaniz acimıyor. .Benim acımamisti çok şükür
Dr "derin bi nefes aliyoruuz ..iste bitti "demisti
Aciyanlari duydum ama genelde pimpirikli kişilerdi zaten dr da onemli etken tabi
Salin gitsin yani
Tabii her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği.Yemeği daha çok ekmeği daha az ye canım.Ben bu diyetle 3 ayda 11 kilo verdim hamile kalmadan önce :) Günde 6 dilim öğünlerle,2 dilimde ekstra ara öğünde yiyordum :) Toplam 1 ekmek yapıyordu :) Listemi gören bu diyetle kilo vermezsin diyordu ama ben 11 kilo verdim ve hepsinide yağdan verdim,su ve kas kaybım olmadan :) Şimdide o diyetimi yapıyorum çünkü herşeyden bol bol var içinde :)
ayy ben yapmıştım bi ara valla. şubat ayında. dolandırılmam inşallah. hemen gelmişti kargomda pek sevinmiştim :)
vicdansız eltii. benimki yapıyor işte nasıl gidiyor diye anca yüz yüze gelirsek sorar 2 ayda bir. üstelik benim ki kadın doğum doktoru canım. anlatmıştım ya kanamam olduğunda aramadı bile. eltiler böyle diycem doğal olarak bizde elti oluyoruz ama biz değiliz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?