2015 Temmuz Anneleri

Dualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktim inanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.

Iyi yapmışın bebişine almışın gene ne güzel. Enaaaa ne kadar uzun tutuyorlarmış. Ben gece kalmamıştım bile son doğumda sabah doğurdum akşam 11 de çıkmıştım. Bi yandan iyiymiş 3 günde toparlar insan. Sezeryanlı için çok çok iyi 1 haftada kendine gelir bakım olur.

Ah canım ya aklımdasın inan eşimede dedim akşam dualarımız seninle. İnş Bebeğin evede gelicek. Hangi hastanede doğurdun canım. Yoğun bakımı nasıl ilgililer mi? Neden erken doğum olmuş bi açıklama Yaptılar mı şuan bebeğinde ne sorunu var?
Hiç başıboş Bırakmayın doktorları yeri geldiğinde soru yağmuruna tutun size hep bi açıklama borçlular. Gerekirse beğenmiyorsan başka hastaneye nakil isteyin çok önemli doktorların her dediğini anlamadan tamam demeyin.
Allahım şifa versin inş

Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucagina

ah canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah ,, bebeğinin solunum sıkıntısı varmı , tez zamanda sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah .. bebeğinin yanına git ve sürekli dokun ona o seni hisseder , sende güçlü olasın ki, bebeğinin sana ihtiyacı var canımm .. Allahım yardımcın olsun canım.. Taha bebişimizede Rabbim şifalar versin.

bende aktardan rezene tohumu alırdım , sabah akşam bir fincan demler içerdim , çok iyi geliyor süte. rezene hem süt yapıyor hem bebeğin gazına iyi geliyor ,, aynen dediğin gibi emzirme döneminde yediğimiz içtiklerimiz daha önemli.

kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa

herkes karın sertliğinden bahsetmiş , bebekler büyüdükçe yerleri daralıyor ,, hareket ettikçe hissediyoruz , karın sertliği dinlendiğinde geçiyorsa ağrın sancın yoksa ve en önemlisi bebeğin hareketliyse normal harekettir. birde uzun süre sıcak suyla banyo yapmayın , benim erken doğum riskimde olunca , banyonun kapısı kapalı olmayacak , banyoda buhar olmayacak , su ılık olacak , ayakta 5 dk dökünüp çıkacaksın demişlerdi kızımda, bundada öyleyim ,,

Eşimle kızımı yolladım uyuyaMadım.
Terlemen doğal artık Ay bugünlerde ateş basmalar başladı gece hiç üzerimi örtemiyorum.
aynen canım bende afaganlar basıyor , gece kombiyi kapatmıştım , eşim işe giderken açmış kızına kıyamıyor :)) bende göl olmuşum

Canim oksuruk icin kizima uyguladigim formul soganin ortasini oy altindanda birkac kucuk delik ac bir bardaga oturt icine bal doldur asagi akan suyunu ic gunde 3-4 kere. Kizima tek iyi gelen ilac. Oksuruk suruplari bile kesmiyor bu kesiyor.
canım sağol deneyecem bunu akşam gebelik şekerim çıktı ama bi kaşık baldan bişey olmaz sanırım dimi

hayırlı sabahlar hamişler recebi şerifimiz mübarek olsun ALLAHÜMME BARİKLENA Fİ RECEBE VE ŞABAN VE BELLİĞNA RAMAZAN.Rabbim sağnak sağnak rahmet indirdiği bu mübarek bu kutlu mevsim hürmetine evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.Bu mübarek aylarda dualarınızı bekliyoruz oğlumla teyzelerinden. Allahım rahmet etsin dedem bana dua ederken hep ALLAH KORKTUKLARINDAN EMİN UMDUKLARINA NAİL OLASIN derdiinşaallh umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin eylesim Mevlam...

canm benm çok haklısn hemen doktora koşmak lazm aslnda ufak bişeyde bile bilemyrz çünkü ilk bebeğimz oldgndan sancı mı değil mi ?rabbim korusun seni ve bebğini dualrmz taha ile.

Rabbim bebeğinin yardımcısı olsun şu mübarek günler hürmetine şifa versin inşaallah dualarımız taha bebekle Rabbim müheymin ismi ile koruyup muhafaza eylesin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…