- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.921
Ya canim ben karar verdimde esimi ikna turlarimkarar verdiniz mi hadi hayırlı olsun
Iyi yapmışın bebişine almışın gene ne güzel. Enaaaa ne kadar uzun tutuyorlarmış. Ben gece kalmamıştım bile son doğumda sabah doğurdum akşam 11 de çıkmıştım. Bi yandan iyiymiş 3 günde toparlar insan. Sezeryanlı için çok çok iyi 1 haftada kendine gelir bakım olur.Kendime bisey bulamadan geldim malesef, ama bebisime aldim yine biseyler...Normal dogumda en az 3 gece tutuyorlar ama sorumluluk bende diye imza atarsan ikinci gün cikabilirsin, tabi bi sorun yoksa ve dr onaylarsa.Sezeryanda da en az 1 haftaydi en son bi degisiklik olmadiysa.Büyük bi ihtimal normal dogum, zaten bebis pozisyon almis bekliyo ..
Ay valla 38 de gelse hic yok demem valla, ikincim 8 gün gec geldi, cok stres oluyo o zaman....Aminnn diyim bacim bi de
insanoglu herseye alisiyor canim, saglik olsun da bi yerden sonra o rutine de alisirsin.ben de gece 3-4 kez WC ye kalkiyorum o yüzden zorlanmam sanirim, hem de zevkli bisey icin nasil uyanirim ki, dogsun da meme cikmasin agzindan.Saka bi yana ara cok girince insan emzirmeye bile hevesleniyo haaa
Ah canım ya aklımdasın inan eşimede dedim akşam dualarımız seninle. İnş Bebeğin evede gelicek. Hangi hastanede doğurdun canım. Yoğun bakımı nasıl ilgililer mi? Neden erken doğum olmuş bi açıklama Yaptılar mı şuan bebeğinde ne sorunu var?Dualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucaginaDualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
Nolur nolur su mubarek gunlerde dualarinizi eksik etmeyin bebegimden ismi Taha. Allah herkesin yardimcisi olsun.
ah canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah ,, bebeğinin solunum sıkıntısı varmı , tez zamanda sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah .. bebeğinin yanına git ve sürekli dokun ona o seni hisseder , sende güçlü olasın ki, bebeğinin sana ihtiyacı var canımm .. Allahım yardımcın olsun canım.. Taha bebişimizede Rabbim şifalar versin.Dualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
bende aktardan rezene tohumu alırdım , sabah akşam bir fincan demler içerdim , çok iyi geliyor süte. rezene hem süt yapıyor hem bebeğin gazına iyi geliyor ,, aynen dediğin gibi emzirme döneminde yediğimiz içtiklerimiz daha önemli.Vita malt vardi ben onu ictim biraz ama en cok milupa'nin emzirme cayi var onu ictim. Emzirirken hamilelikten daha beter hicbirsey yiyip icemiyorsun benim gibi gazli bebek olursa. Milupada rezene filan vardi gaza iyi geliyordu bende habire onu ictim normal cay yerine. zaten cay kahve yasak emzirirken direkt bebege geciyor kafein. Humana'nin cayini almistim
Once hani cemen yediginde cisin bile kokar ya terine gecer aynen oyle koku yapti igrencti onu attimaklinizda bulunsun.
gunaydın canım , erkencisin ,, bende terlemişim uyuşmuşum kalktım , kızım uyanana kadar bakınıyım dedim...Günaydın kızlar. Güzel mutlu huzurlu bi gün olsun.
Eşimle kızımı yolladım uyuyaMadım.gunaydın canım , erkencisin ,, bende terlemişim uyuşmuşum kalktım , kızım uyanana kadar bakınıyım dedim...
aynen canım bende afaganlar basıyor , gece kombiyi kapatmıştım , eşim işe giderken açmış kızına kıyamıyor :)) bende göl olmuşumEşimle kızımı yolladım uyuyaMadım.
Terlemen doğal artık Ay bugünlerde ateş basmalar başladı gece hiç üzerimi örtemiyorum.
maşallah aralık bebeleri gelmeye başlamış ,, sağlıkla kucağına alırsın inş. cnmkızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
çok teşekkür ederimmaşallah aralık bebeleri gelmeye başlamış ,, sağlıkla kucağına alırsın inş. cnm
canım sağol deneyecem bunu akşam gebelik şekerim çıktı ama bi kaşık baldan bişey olmaz sanırım dimiCanim oksuruk icin kizima uyguladigim formul soganin ortasini oy altindanda birkac kucuk delik ac bir bardaga oturt icine bal doldur asagi akan suyunu ic gunde 3-4 kere. Kizima tek iyi gelen ilac. Oksuruk suruplari bile kesmiyor bu kesiyor.
kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
canm benm çok haklısn hemen doktora koşmak lazm aslnda ufak bişeyde bile bilemyrz çünkü ilk bebeğimz oldgndan sancı mı değil mi ?rabbim korusun seni ve bebğini dualrmz taha ile.Dualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
İyi geceler kızlar ben 27+4 de dun bu saatlerde acil doğuma alindim ve normal doğum yaptirdilar hatırlamak bile istemiyorum. Bebegim o kadar küçük ki hemen yeni doğan ünitesine alindi ciğerleri tam gelişmediğinden solunum cihazi var minnacik agzinda kolunda serum anne karni ortamında gelişimine bakicaklarmis inanin pazar gününden beri uyuyamiyorum. Lütfen cok dikkat edin kendinize ve bebislerinize. Ama yalvaririm bebegim içinde dua edin su mübarek günler hatrina. Allah dualarini esirgeme genlerden razi olsun simdiden .
Rabbim bebeğinin yardımcısı olsun şu mübarek günler hürmetine şifa versin inşaallah dualarımız taha bebekle Rabbim müheymin ismi ile koruyup muhafaza eylesin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaallahDualarini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun. Dun taburcu oldum bebegimi orada biraktiminanin o kadar zorki Rabbim.kimseye yasatmasin benimkini de bizlere bagislasin. Erken dogum riskim yoktu kizlar muayenelerim sonuclarim hersey normaldi. Yanliz c.tesi gecesi cok kalabalik bir misafir grubu vardi bende kimse pek yardim da etmedi cok uzun sure ayakta kaldim sonrasinda o gece sabaha kadar bel agrisi hissettim yorgunluktan diyip pek didiklemedim ama oyle degil iste en ufak farklilikta mutlaka pimpirikli davranin bosvermeyin. Pazar gunu karnik sertlesiyor agrim gecince gidiyordu bu sinyal kizlar dk araligina dikkat edin. Nst de sanci yok diyorlar ama oluyorum agridan sanki naz yapiyorum en son kanamam basladi eger o gunun basinda dogum sancisini anlayabilselerdi belki ilaclarla ertelenebilirdi ama olmadi. Hastane dr cok onemli ben hastanedende ben o agrilari cekerken hastaneye gelmeyen dr umdan da iki cihanda sikayetciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?