2015 Temmuz Anneleri

cnm çok güzel dua etmişsn aminn inş.

allah analı babalı büyütür inş canım çok güzel bir ay doğru inş herşey yolunda gidecek merak etme üzülme sakın allah yardımcınız olsun

[QUOTgünlük sem, post: 40623445, member: 672970"]Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucagina[/QUOTE]
27+4deydik daha şuan solunum cihazina bagli ama Dr az da olsa şuankendi de nefes aalmasi var ama yeterli değil dedi

[QUOTgünlük sem, post: 40623445, member: 672970"]Arkadaşım kaç haftalik tin Rabbim yardım etsin bebeğinin durumu nasıl yogun bakim ünitesinde mi inşallah sağlıcakla alacaksın kucagina
27+4deydik daha şuan solunum cihazina bagli ama Dr az da olsa şuankendi de nefes aalmasi var ama yeterli değil dedi[/QUOTE]
kaç kg doğdu canım .kaç ay kalacak orda sen 27 hAftalıktın dimi

Allah razi olsun canim. İnan hastane seçme sansim bile olmadi direk yeni doğana kabul eden bir hastaneye gittim ve gider gitmez doğum basladi Özel avrupa safak hastanesinde doğum yaptim Dr nobetciydi şuan anlayamayiz yorgunluk ve stres tetiklemiş gözüküyor dedi biraz da benim ihmalim sanirim ilk agrilari hissttigimde Dr gitseydim boyle olmayabilir di. yeni ddoğan Dr ve hemsiresi çok bilgili sürekli sorularimiza cevap veriyorlar hatta elini tutmama izin verdiler ilk gün. İnşallahhherşey yoluna girer bebegim i saglikla ayipsiz kusursuz kucagima almayi nasip eder sizlerde zamanında saglikla alirsiniz inşallah

kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
Ben Nurten Hanım'a gidiyorum özel muayenehanesi var çukurambarda. Muayene ücreti 100tl doğum 2.500 gibi bişey herhalde. Doktorumdan memnunum çok tatlı biri. İstediğim her saat ulaşabiliyorum herşeyi sorabiliyorum

Hanımlar günaydın herkese.. Ya bu ikinci tetanoz günüm bugün ama şehir dışındayım eşimin işi sebebiyle daha 1 ay falan buradayız. Bunu başka aile hekimi yapıyor mu ya da başka neresi yapıyor bilen var mı acaba ?

canım rabbimdayanma gücü ve şifa versin inş bir an önce saglıkla kucagına almayı nasip etsin...benimde bi kaç gündür karnım kasılıyor sertleşiyor dün senin mesajını okuyunca hastaneye gittim ntsye bagladı doktorum ağrı cıkmadı...alttan muane etti acıklığın yok dedi karnımı elle muane etti sertliğin yok gibi ama tedbiren yarın gel dei kan ve idrar verdim ...bugun tekrar gidecem açıkcası korkuyorum ilk hamilelik olunca ağrılar normal mi yoksa anormal mi secemiyoruz yazık doktorlarda emin olamıyorlar herşey olacagına varır allaha tevekkül et

Rabbim yardımcınız olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşsllah oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın o minik savaşçıya rabbim güç kuvvet versin .
Kendini yormamak gerçekten çok önemliymiş bunu anladım . İnan yazdıklarını okurken en başta ben yazmışım gibi hissettim çünkü dün misafirim vardı 4 den sonra iş ve yemek yapmaya başladım çok yoruldum annem yardım etti ama inan sırtım koptu resmen böyle bir ağrı yoktı doktor bir krem vermişti onu sürdük hemen sğrısını azalttı.ama ne olursa olsun bu dönemde herkes kendi csnının kıymetini bilmeli bunu anladım . Sana hamile halinle yardım etmeyen insanlarads anlam veremedim neyse boşver

Sen kendine çok iyi bak bebeğinin sana seninde bebeğine ihtiyacn var psikolojin iyi olsun ki sütün olsun ilaç şifa olucaksın ona .rabbimin sınavı çok zor tahmin edebiliyorum ama bu dönem en güçlü olman gereken zaman

günaydn canlar nasılsınz ?
Günaydın iyi gibiyiz tstlım dün misafirim vardı kendimi çok yormamaya çslıştığım hslde yoruldum yine de sırtım çok ağrıdı sanırım fıtık var bugün hiç bir iş yapmadan akşama kadar yatıcam kalkmıcam. Bir daha da ymeğe misafir felan almam . Sen nasılsın

canım Rabbim yardımcınız olsun..inşallah geride kalır bu günler..dua et güçlü dur bebeğin için..şu dr ları anlamam o kadar yıl boşuna mı okuyorlar ne kadar çok duyar olduk dr hatası..hep rakam çünkü işleri labaratuar , nst olmadan eskiden nasıl anlıyorlardı şimdi o kadar ilerledi diyoruz ama onlar buna güvenip çok dikkatsiz davranıolar

cnm ilk mesajından berı dualarımız senınle merak etme,en kısa zamanda bebişine saglık ,sana da sabır evrsın,moralını sakın düşürme,çok ufak değil bebeğin,allahın ıznıylee cıkarsınız ınss hastaneden en kısa zamandaa...

günaydın kızlarrrr,vallahi gün geçtikçe,dogum haberlerıde aldıkca daha bi evham yapıyorumallahdan hala progestan kullanıyorum da o içimi rahatlatıyor bi nebze,onu kullanınca sanki kasılmam olmucak gibi gelıyor,allaha emanet yavrularımız..Sanırım ne kadar geniş insanda olsan ilk hamıllelıkler boyle geçiyor hep herkesde...allahımm evlatlarımızı bıze bagıslasınn,güzel gunlerını gormeyı nasıp etsın ınsss...erken dogan bebişlerimizede saglık sıhhat versınn..

ben bunu bilmiyorum.100 tane bunu mu okuyacağız bu ayrı mı ?
canım bu recep ayıın ilk 10 günü çekiliyor.. günlük 100 kere çekiyorsun zaten hemen çekiliyor
Sagol canim ya, bizim kiz babaci o belli oldu zaten:) arkadasima da bir sonraki aramasinda ses kesiliyor alo aloooo diye bagiracagim:)
kızlar hep öyle canım benin kızda babacı ama sizin babanız uzaklara gittiği için cimcime dahada çok özlüyor hastretine dayanamıyor demekki..
aynen öyle yap canım senin derdin sana yeter boşver gitsin..

Bende temizledim elimle aldim. Smdiden olussun diye bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…